@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Hadi bakalım inşallah size de çıkar. Burda her zaman genç bir kardeşiniz olduğunu unutmayın sponsorlukla beni de almak isterseniz hani asla hayır demem bilginize.



@dytmelek -
@waterman ahahhahaha hayırlısı diyelim sizi de sponsorluk kuyruğuna alalım lütfen



-
Laf olsun diye değil de gönülden gitmek isteyenlere nasip olsun


-
@diablo_ercan bi an kendimi orda hissettim yemin ederim
kahve eşliğinde hafif bi esinti ile üstüme hırkamı iyicene sarıp kulağımda candan Erçetin - sensizlik dinliyorum.. ah ah ne hayallere daldırdınız bu saate 🥺 -
@waterman ahh ahhh. şuraya bıraksalar beni

-
@diablo_ercan inşallah cok yakındır. ABD hayal olmayacak bizim için
-
@diablo_ercan İşin tuhaf ve kötü tarafı o laf olsun diye başvuranlara da çıkıyor. Çalıştığım hastanede geçen hafta ayak üstü bir sohbette denk geldi. Bizim personellerden biri 2018'de bana da çıkmıştı dedi. Niye gitmedin dedim , öylesine başvurdum demesin mi. Elim ayağım titredi.
-
@Programmer gelde cıldırma yemin ederim böylelerine tekme tokst dalasım geliyor. Klasik Türk millet işte genelleme yapmak istemiyorum ama böyle geneli. İnsanlar bunun icin yıllarca bekliyor yıllarca hayal kurup yıllarca çabalıyor adama hayatının en büyük şansı geliyor ve öylesine diyor hay allahım bazen dönüp diyorum sen saatlerce dua eden kuluna bunu nasip etmeyip nasıl bunun gibilere nasip ediyorsun

-
@waterman Ciddi ciddi oturup yaptığı hatanın ne demek olduğunu anlattım. Bu işin ciddi masraflarının olduğunu, bunun için birçok insanın gerçekten planlar yaptığını ve kendisi gibi düşünenler yüzünden o insanların daha fazla süre beklemek zorunda kaldığını anlattım. Sırıtıp durdu.
-
@Programmer malesef bu tarz insanlar her zaman olacak. sırf arkadaş ortamında havalı olduğunu sanmak, düşünmek veya nasıl adlandırırsanız böyle hissetmek hissettirmek için başvuran çok. Bu kişilere yapma etme desende inadına bildiğini okurlar o yüzden kızmak sinirlenmek bir şeyi değiştirmiyor kendimize zarar.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan İşin tuhaf ve kötü tarafı o laf olsun diye başvuranlara da çıkıyor. Çalıştığım hastanede geçen hafta ayak üstü bir sohbette denk geldi. Bizim personellerden biri 2018'de bana da çıkmıştı dedi. Niye gitmedin dedim , öylesine başvurdum demesin mi. Elim ayağım titredi.
Kartı alıp 2019’da Amerika’ya yerleşse hayatı kurtulmuştu çalışma arkadaşınızın büyük enayilik etmiş gerçekten. İnsanlar hayatlarını değiştirebilecek fırsatları nasıl değerlendirmiyor aklım almıyor.
-
@diablo_ercan Evet haklısın, memlekette zaten bir çok stres kaynağı varken bir de bu tip insanlarla uğraşmaya gerek yok. Yapacak bir şey de yok maalesef. Biz önümüze bakalım.
-
@debbieLA77
merhabalar ,
bizde houstonda karar kıldık .
genellikle house tarzı evleri düşünüyoruz.
önerinizi dikkate alacağız.
teşekkürler... -
@ebaris86 Fotoğrafçı muhtemelen kendisi düzenleyip vermiştir. Fotoğrafçıdan hiç oynanmamış ham halini isteyin. Bu ham halini kullanırsanız uygun formatta olacaktır. Bu şekilde bir sorun çıkmaz.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ebaris86 Fotoğrafçı muhtemelen kendisi düzenleyip vermiştir. Fotoğrafçıdan hiç oynanmamış ham halini isteyin. Bu ham halini kullanırsanız uygun formatta olacaktır. Bu şekilde bir sorun çıkmaz.
Hocam selamlar,
Haftaya fotografcidan yeni bir foto cektircem. Resmi siteden yazan kurallara gore duzenlettirip mail atmasini isteyecegim. Bu sekilde degilde ham halini mi alayim? Son olarakta fotografi kontrol ettiginiz siteler var mi?
-
@Chromium boyle insanlar npc sanirim. turkiyedeki gorevini yapip olup gidecek, vizyon diye bir sey yok.
-
@onuru, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ebaris86 Fotoğrafçı muhtemelen kendisi düzenleyip vermiştir. Fotoğrafçıdan hiç oynanmamış ham halini isteyin. Bu ham halini kullanırsanız uygun formatta olacaktır. Bu şekilde bir sorun çıkmaz.
Hocam selamlar,
Haftaya fotografcidan yeni bir foto cektircem. Resmi siteden yazan kurallara gore duzenlettirip mail atmasini isteyecegim. Bu sekilde degilde ham halini mi alayim? Son olarakta fotografi kontrol ettiginiz siteler var mi?
fotoğrafcıya gidin. giderken yanınıza flaşdisk alın ben arka fon beyaz olacak şekilde vesikalık fotoğraf istiyorum deyin. o vesikalık halini diske attırın. eve gelin. https://www.idphoto4you.com/ sitesine girip country: US photo: Passport &Visa ve print size: single photo seçeneklerini seçin. fotoğrafı yükleyip adımlaı takip edin ve hazırlanmıs fotoğrafı bilgisayara indirip https://www.greencardphotocheck.com/tr/ sitesinden kontrolünü yapın.
-
@onuru Arka fon photoshop olmasın. Beyaz perdesi olan bir fotoğrafçı seçin. 601x601 300 dpi olarak isteyin. Ama ham halini de kesin isteyin.
ve https://tsg.phototool.state.gov/photo buralardan kendiniz yapabilirsiniz. -
Bu fotoğraf işi insanın canını sıkıyor. Direkt kazanamadınız diyince acaba fotoğraftan mı kaybettim hissi oluşuyor. Yakında fotoğrafı ayarlayacağım, forumda fotoğraf sorularıyla malum açılışı yapmış olacak. Sonra kaldı 6 ay..
-
@Programmer siz onun yaptığı enayiliği yüzüne vurup dalga geçseydiniz öyle daha çok sinir olurdu

Benzer Başlıklar
110
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
