@EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
AYA GLOBAL
-
@EZGİ-KOBAK kredi kartından işlem yaptırdıysanız hizmetini almadığım ödeme çekildi diye itiraz etmeyi deneyebilirsiniz
-
Merhaba herkese iyi forumlar ben bu şirketten iş teklifi almış işsiz bir gencim hakkında araştırma yaparken doğrusu kafam bulandı ancak forumunuz bana güvenilir geldi o yüzden aranızda bu şirket ile bağı olmuş birileri varsa biraz bilgilendirilmek fena olmazdı açıkçası illegal bir işe bulaşmak en son istediğim şey
-
@TMG devletten sicil numarasını kontrol ettim adam vergi veriyor kurumsal olduğunu dusundugum için işlerimi takip etmesi için ücretini ödedim bakalım iler de belli olur
-
İsimlerini yine değiştirmişler bu seferde gocmenvizesi.com yapmışlar kesinlikle itibar etmeyiniz.
-
@Rhonster, içinde söyledi: AYA GLOBAL
İsimlerini yine değiştirmişler bu seferde gocmenvizesi.com yapmışlar kesinlikle itibar etmeyiniz.
Tenhada sıkıştırıp düğmeleyelim kardeşim

-
@Ping-PONG acımak yok

-
@Rhonster, içinde söyledi: AYA GLOBAL
@Ping-PONG acımak yok

Moruk, 5 qydır denizdeyim. Psikolojik destek sınırlarındayım zaten. Adalet dağıtmaya yer arıyorum. Gelirimi şarap a dökmeye başladım stresten. Mevzu varsa haberim olsun.

-
AYA GLOBAL son zamanlarda isim değiştirdi ve ESA GLOBAL olarak dolandırıcılığa devam ediyor.
-
@Ping-PONG ne hayatlar var yaaa

-
@istanbuladami, içinde söyledi: AYA GLOBAL
@Ping-PONG ne hayatlar var yaaa

Abd veya Kanada ya gidemezsen yasal olarak Karayiplere çalısmaya gidicem zaten kafaya koydum.
Memlekette durasım kalmadı. -
Bu tarz şirketlere para kaptırmaya gerçekten gerek yok... uzun vadede, ciddi adımlar atılırken bir avukatlık bürosundan hizmet alınabilir, bu ayrı bir şey ancak tekrar söyleyeyim bu tarz şirketlere gerçekten ihtiyaç yok... Azıcık kendinizi zorlasanız yapamayacağınız şey yok...
Bakın hala sürecin içerisindeyim ve çok yeni yaşadığım bir iki şeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
J1 DS-160 doldurmam gerekti geçen hafta, tam bir panik halindeydim. Formu doldurdum ama kafama takılan bazı şeyler var ve bunlardan bazıları da çok aptalca... ama boyle kaldım, stresten hareket edemiyorum. Dedim ki hizmet alayım. Bir kaç yerle gorüştüm. Zaten %95'ini doldurduğum form için 300 dolarlar 400 dolarlar havada uçuyor. Bir de diyorlar ki Mayıs'tan önce randevu yok, alamayiz. Yani paranızı alırız ama randevu beklemeyin istediğiniz tarih aralığında. Ocak'ta çıkmam lazım, okulla anlaşmam başlıyor. Böyle stresten uyuyamıyorum. Neyse gözümü kararttım, aklıma takilan soruları araştırdım, forumdaki arkadaşlar da sağ olsunlar destek verdiler. Formu doldurdum ve Kasım sonuna randevu aldım.Eğer firmaya para verseydim belki de gerçekten Mayıs Haziran'a randevu alacaklardı ve surecim belki yanacak, belki sekteye uğrayacaktı...
Böyle arkadaşlar, yani ciddiysek bu işi yapmakta, biraz araştırmayı biraz kendi işimizi kendimiz yapmayı, konfor alanımızın dışında hareket etmeyi öğrenmemiz gerekiyor...Yoksa bu uzun bir süreç ve çok yolarlar bizi bu yolda...
-
@Ping-PONG Senin adına Kanada konusunda çok ümitliyim aslında. Bir ara baya kovaladın da sonuç ne vaziyette pek haberim yok. Yaa onu bunu bırak da kimin kalası var Allah aşkına

-
@Ping-PONG Senin adına Kanada konusunda çok ümitliyim aslında. Bir ara baya kovaladın da sonuç ne vaziyette pek haberim yok. Yaa onu bunu bırak da kimin kalası var Allah aşkına

Kanada eğer tembellik yapmaz disiplinli çalışmaya devam edersem; 2-2.5 sene sonra cepte.(90%)
Ama denizde şöyle birşey var. Ben zabitim yani yurtdışındaki Officer. Bizim çalışma şartlarımız denizde 2-2 veya 3-3 rotatiton kontrat. Yani 2 ay çalış 2 ay tatil gibi ama 12 maaş alıyorsun. Maaşlarda dolar/euro üzerinden gayet dolgun.
Karayiplerde bir iş bulup rotation larımı Miami de geçireyim diyorum. Bu 2. Alternatif olarak kenarda.
Şu turist vizesini bir alabilirsem
Geçen sene red yedim. Bu Ocak ta randevum var yine. Eğer alabilirsem işin yarısı tamam olacak. -
@Ping-PONG bu sefer olacak hissediyorum

-
@Ping-PONG bu sefer olacak hissediyorum

İhtimali yok dostum.
Benim inancım kalmadı çekilişe
Benzer Başlıklar
119
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu