DV2024 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG
o zaman pasaportu beklemeden basvuru yapmalıyım :) -
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar İngiltere işçi alımı için şartları en hafife indireceğini söylüyor. AB’de genç nüfus azalıyor mu? Denemekte fayda var
Yakında ben birkaç ülkeden yeşil kart benzeri göçmen vize türleri çıkaracağını düşünüyorum (2-5 yıl içerisinde). Tabii ki bu şahsi fikrimdir.
Umarım öyle olur, fakat İngiltere’nin ki bayağı acayip İngilizce bilme şartını bile kaldıracağını söylüyor. Almanya ve İngiltere denemekte fayda var. AB üreme konusunda öyle düşmüş ki neredeyse gelen göçmenler ürüyormuş sadece😂Bana çok tanıdık geldi, Türkler içinde artık aynı şey oluyor. Tabi AB insanı için ürememe isteği bunun bir gereklilik olmadığı gibi nedenler bizim ise geçim ve gelecek kaygısı nedeniyle.
İngiltere'de mevcutta ağır bir İngilizce dil bilgisi şartı yok. Geçtiğimiz aylarda arkadaşım bir firma ile anlaştı ve firmanın daveti üzerine gitti. Gittiğinde sınava girmiş ve geçememiş biraz tedirgin olmuş ancak 1 sene sonra aynı sınava tekrardan girmesi gerektiğini ve o sınavda başarılı olmasının şart olmasını söylemişler. Eee şimdi 1 sene içerisinde de o faktör çok rahat aşılır.
İngilteredeki firma ile nasıl bağlantı kurmuş. Bir çok firma sponsorluk işine sıcak bakmıyor. Bir arkadaşım anadil gibi ingilizcesi ve uluslararası firma tecrübesi olmasına rağmen 1 mülakat bile yapamadı. Başvuru yeri olarak linkedln i kullanıyor acaba yerel personel arama siteleri üzerindenmi gitti arkadaşınız?
-
@diablo_ercan ay benim de B12 düşüklüğü çok fazla :) bir çok yeni bilgi yüklenmiyor :P başvuru günlerini unutabilirim o yüzden sık sık kontrol etmem gerekiyor.
-
@doguStone houston en sevdiğim eyalet özellikle rice village bölgesi oradaki evleri o ağaçlarla dolu sokağı unutamıyorum hala:))) ben çok gittim ama özellikle halloween zamanı o evlerin süsleri beni büyülemişti... insanlar hep mutlu ve huzurlu gelmişti bana inşallah çift olarak dilekleriniz gerçek olur
-
merhaba herkese tekrar, bişey soracağım merak konusu olan bir konu daha türkiye de yasal takip borç taksitlendirmesi ve ödemelerde çekilen güçlük vs bu vize için bir engel mi? bu daha borcunu ödeyemiyor kartları tavan yapmış derler mi? acaba bunun ile ilgili bilgisi olan var mı? buradaki kredibilite ne kadar önemli yada banka sicili
-
Hayır bu tarz konular sorun olmuyor diye biliyorum. Zaten başvuruda götürülen evraklara bakan da yokmuş @debbieLA77
-
@waterman valla bende banka durumları biraz karıştı da birimimizi de toplu olarak vermek istemiyoruz neme lazım çıkar mıkar vize ... öyle sürükleye sürükleye gidiyor şimdilik çok bişey değil ama belli de olmaz
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
merhaba herkese tekrar, bişey soracağım merak konusu olan bir konu daha türkiye de yasal takip borç taksitlendirmesi ve ödemelerde çekilen güçlük vs bu vize için bir engel mi? bu daha borcunu ödeyemiyor kartları tavan yapmış derler mi? acaba bunun ile ilgili bilgisi olan var mı? buradaki kredibilite ne kadar önemli yada banka sicili
buna benzer bir deneyimi olan konusu geçen biri falan varsa tecrübesini paylaşırsa ekstra seviniriz teşekkürler şimdiden
-
bir de bir konu ortaya atıyorum dikkatini çekmiştir sanırım herkesin bu lottery ya birinci yılda çıkmış, ya iki yada 8 yada 13 çoğunluğa baktım rakamları topladım ettim ortalama bu 1. senede çıkmıyorsa 2. de çok umutlu olun ondan sonra 8. yıla kadar unutun o da olmamışsa 13. uğursuz bir rakam gibi olabilir ama batıl inançlarım yoktur bence bir çok kişiye çok uğurlu gelmiş... 4. 5. başvurular neredeyse yok gibi kazanalar listesinde diğerlerine oranla tabi:)))
-
hadi çıksa da gitsek artık be, hayatımıza biraz renk gelse ( belki de gökkuşağı olacak ama neyse)
-
Günaydın, başvurduğu günden açıklanacak güne kadar forumda yorum yapacak olan arkadaşlar
Günaydın, keşke başvurduğumu unutsam da açıklandıktan sonra aklıma gelip, girsem baksam diyen arkadaşlar
Günaydın, Amerika hasretiyle yanıp tutuşan, gece gündüz hayal kuran arkadaşlar,
Günaydın, sırf daha çok konsere gidebilmek, daha güzel arabalara binmek için süfli hevesli arkadaşlar -
@debbieLA77 böyle bir şey yok. Sadece bildiğim kadarıyla mülakatlarda "isterse" o da geçiminizi sağlayacak paranızı belgelemeniz. Açıkca ben vize başvurumda bir sürü belge hazırlamıştım. Sadece eski pasaportuma bakmakla yetindi =) diğerlerine bakmadı bile.
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın, başvurduğu günden açıklanacak güne kadar forumda yorum yapacak olan arkadaşlar
Günaydın, keşke başvurduğumu unutsam da açıklandıktan sonra aklıma gelip, girsem baksam diyen arkadaşlar
Günaydın, Amerika hasretiyle yanıp tutuşan, gece gündüz hayal kuran arkadaşlar,
Günaydın, sırf daha çok konsere gidebilmek, daha güzel arabalara binmek için süfli hevesli arkadaşlarEdit: Daha yeni telefon alabilmeyi atlamışım :D
-
Günaydın, kısacık ömründe daha iyi şartlarda yaşamak isteyenler :)
-
Günaydın, daha dürüst ve huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenler birde yeni telefon almak isteyenler. :P
-
Chrome'da sık kullanınanlara Yeşilkart forumu ekleyip nasıl unutmamı beklersiniz :D Her sabah bilgisayarı açtığımda şak diye karşıma çıkıyor :D
-
@Burcu-Boz siz de sanırım süfli heveslilerdensiniz :D
-
@sytahmt Çok severim :P süfli heveslerimle tanınırım hatta :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:
-
@Burcu-Boz aynı aynı ben de öyle mahallede falan süfli Ahmet derler bana hep :D Süfli aşağı süfli yukarı :D :D :D
-
Selam dostlar, uzun zamandır takip edip yazmıyordum. Selam vermek istedim nasılsınız :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum