[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Herkese bol şans diliyorum 🙏
-
olsa da olur olmasa da [olmazsa olmazz maksat totem]
-
Yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun. Umarım forumdaki başvuran herkes talihli olur. Bol şans :)
-
Merhabalar 18 yaşındayım 12.sınıf öğrencisiyim DV2024e başvurabilirmiyim vize mülakatatı 2023 ekimde sanırım haziranda mezun oluyoruz o zamana kadar diploma yetişiyor başvurada lise mezunu seçeneğinimi seçmeliyim ?
-
@waterman dilerim bu sefer bi guzellik olur herkese. artik yeter
-
@Muhtaradana bu sefer baya bir kisiye ciksin artik. forumca hak ettik
-
@owne33 hiiç hesapla uğraşma lise mezununu gönül rahatlığıyla seçebilirsin. mülakatta diploman olsun yeterli :)
-
@owne33, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar 18 yaşındayım 12.sınıf öğrencisiyim DV2024e başvurabilirmiyim vize mülakatatı 2023 ekimde sanırım haziranda mezun oluyoruz o zamana kadar diploma yetişiyor başvurada lise mezunu seçeneğinimi seçmeliyim ?
basvuruda cevabi
some high school, no diplomaolarak da secebilirsiniz;high school diplomaolarak da...Onemli olan mulakat gunu sartlari sagliyor olmaniz, o nedenle basvuru yapabilirsiniz. Mulakat gunu diplomanizi gosterdikten sonra o soruda ne sectiginizi Ankara'daki ABD konsoloslugu cok onemsemiyor.
-
[event][name]DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu[/name][allday]true[/allday][startDate]1664942400000[/startDate][endDate]1667969999999[/endDate][reminders][][/reminders][location]https://dvprogram.state.gov/[/location][description]Ayrıntılı bilgi için:
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Y Yeşilkart Forum bu başlıktan bahsetti
-
teşekkürler @crazycells
-
basit bi soru ama aklıma takıldı benım cocugum 2 ısımlı 2. ısmı mıddle name kısmınamı yazmalıyım yoksa ıkı ısmıde fırst name kısmınamı yazmalıyım
-
Teşekkürler aydınlatıcı timeline için Sayın @crazycells. Başvuru ile DS260 submiti arasında çocuk bekliyoruz. DS 260 ı doldururken sistem bize çocuğu ekleme (+/add) imkanı verecek midir. Biliyorsunuz ds 260 submit tarihi önem arz ediyor. Teşekkürler sabrınız ve yardımlarınız için.
-
Herkese bol şans diliyorum. Öncelikle emeği geçen arkadaşlar bize sonsuz bir hizmet veriyor
-
Arkadaşlar selam ben 18 yaş altında olduğumdan dolayı kendi adıma dv2024 E başvuramıyorım annem lise mezunu fakat babam ilkokul terk babamın mesleği kasap (serbest meslek) dv2024 de onun adına başvurabilirmiyim?
-
Bu ileti silindi! -
@Furkan-GM meslek puanı 7<8 ise ozaman başvuru yapabilirsin
-
Dostum Cahilliğime ver ama nerden bakabilirim yada bana bir iyilik yaparak bu konuda beni bilgilendirebilirmisin
-
@Furkan-GM sizin yasınız kaçtı acaba? Eğer lise mezuniyetine 1 yıl varsa başvurabilirsiniz bilginize. İlgili sitede şurası;
-
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Umarım çekiliş başvurusuyla başlayacak bu süreçte hepimiz mutlu sona ulaşabiliriz.
-
@waterman yok abi benim yas daha 15 ama ben ailem adına başvurmak istiyorum o yüzden sordum babam için yardımcı olabilirmisin?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum