[Arşiv] Sayılarla DV2023
-
Merhaba benim case number 15 bin civarı sizce tahmini e mail ne zman gelir
-
@hayatı-anlat muhtemelen sıranız geldiğinde gelecektir.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak.1 tip 2.tip 3.tip 4 tip mail
Tam olarak nedir. Biz mi atıyoruz yoksa cevap mı geliyor -
@Volkan-Cam Volkan Bey, bütün detayları aşağıdaki başlıktan inceleyebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc?_=1663678192683
İsterseniz ayrıca Buradan excel e kayıt olun. Süreci takip etmeniz için faydalı olacaktır.
-
@Erkan-Gürsoy teşekkürler
-
@gucarslan sizce bu sene nasıl olur.
-
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba
Benim İtalya da oturumum var, sizin paylaştığınız bu resime baktığımda İtalya da çok az kazanan görüyorum, benim gibi cn çok yüksek olan talihli için italya'da vize randevusu alma ihtimalim yüksek demek yanlış olur mu ? -
@Osmx save dv den italya performansina bakmanızda fayda var
-

burada napoli de eu kategorisinde 27k lara kadar issued olmuş bunu vize randevu şansım var olarak yorumlamak doğru mudur sizce ?
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar bir şeyi merak ettim
Türkiye’de kazanan kaç kişi burada kayıtlıdır sizce
Bazı tahminlerde bulunuyoruz.bence işin bu yönünde
Önemli -
@Volkan-Cam Merhaba bunun için excel listesi oluşturuyoruz ve bazı çıkarımlarda bulunmaya çalışıyoruz forum üyelerinin işte bu nedenle excel listesine katılımları oldukça önemli olabiliyor bunu DV22 için gördük. Mesela siz katılmamışsınız sanırım excel listesine Buradan form doldurarak katılabilirsiniz.
-
@achillesoag hemen katılıyorum
-
@Osmx değil.
çünkü her mali yılın verileri biribinden farklı. seçilen sayıları vs veriler bunu her zaman değiştirir.. -
@Osmx gecen sene italyada kazanan 324 kisi yani yaklasik 160-180 arasi cn varken 166 cn mulakat almis eger dosya tasima yoksa herkes mulakat almis .bu sene kazanan italya da 154 yani 70-80 civari cn gecen seneye gore yari yariya hem daha az bu verileri de goz onunde bulundurmanizda fayda var.
-
-
Çok yavaş ilerlemiyor mu sizce de?
-
@ahmet_ aslında 18-19-21 yillarindakine benzer sonuca geldi.o zaman 2.5-4-6 gibi olmuştu bu sene farkli olarak 2 yerine direk ,5700 başlayıp iki ay sabit kalıp ayni yere 3.ayda ulasti.ankara girecekler icin iyi zira digerlerine nazaran az mulakat veren bir konsolosluk varsa önümuzde digerleri yuksek cn erken current oldukca bol keseden mulakat dagitip vize kotasini bizler icin sıkıntıya sokabilir.tabi yurt disinda girecekler mulakat almak icin hizli current olmasi secenegine nazaran da daha gec mulakat alabilir
-
@ahmet_ evet maalesef çok kötü. Gerçi 3 ayın ortalamasını aldığımızda çok kötü değil ama bir önceki bültenin yerinde sayması bu bültenin ise çok az artması hoş değil. İnşallah bir sonraki ve devamındaki bültenler düzenli artar, aradada yüksek artışlı sonu current ile biten bir süreç yaşarız. Zira Dv2023 ün tek bir yara almasını istemiyoruz
-
@cerkezkizi09 Ben de aynı düşüncedeydim ama Afrika 9b.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum