@cnpist, içinde söyledi: ABD'deyken Türkiye'deki banka hesaplarını kullanmak
@Erhan-2, içinde söyledi: ABD'deyken Türkiye'deki banka hesaplarını kullanmak
@cnpist yanlış anlıyorsam düzeltin lütfen; yani şifre ve onay mesajları Amerika'da Türkiye hatları ile location update yaptığımızda geliyor. Peki çok mu geç geliyor yoksa zamanındamı, telefon faturası ücretlendirmesi nasıl oluyor. Birde Amerika'da alıcağımız hatları Türkiye'de ki bankaların internet bankacılığına tanımlayıp kullanabiliyormuyuz?
Teşekkürler.
aplikasyonlarda bana hic onay mesaji gerek olamdi cunku applaeri turk telefonlarinda wi fi baglantisi uzerinden yaptik ve onay mesajina gerek olmadi. TR de kullandigimz hatlar oldugu icin sistem bize ekstra guvenlik sorgulamasi yapmadi. Ben hala faturali hat kullaniyorum, esim konturlu hat. ben Tr deki kredi kartima otomatik odeme talimati verdim, esim de hatti aktif tutmak icin + ayda bir 100TL oduyor.ABD de aldiginiz hatlari tanimlamak kismi sikintili.
soyleki, ben ABD hattimi Tr de kullanmiyorum, qnb den hatti baglamak icin ugrastigimda , ABD telefonuma mesaj atmak istediler ve bunu TRdeki banka subesinde iken yapmak istediler. ABD telefonu yurtdisina kapali oldugu icin olmadi. Egerki ABD hattiniz , ABD disinda kullanima acik ise ve Turkiyede subede iseniz , QNB aplikasyonunu ABD telefonuna indirip, yurtdisi hattinizi da tanimlayabilirsiniz. Hem TR hem ABD hatti QNB de tanimlanamiyor, birini secmeniz gerek. QNB ozelinde yaziyorum cunku o banka ile calisiyorum, baska bankalar farkli ise bilemem