DV2024 Sohbet Odası
-
@FreeMen Hocam etkileşim için Amerika'da olanlar çok yaydı bu olayı pasaport şartı kalkacağı için. Kendini yurtdışına atan sosyal medya fenomeni olma peşinde. :D
-
@debbieLA77 İyi dilekleriniz için teşekkürler. Kılavuz bir açıklansa da şuralar yansa. O zaman görün heyecanı :D :fire: :fire:
-
-
@enemy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@FreeMen cep telefonu ile çekim yaparken nelere dikkat edelim.bi ayar falan yapmamız gerekiyor mu. Hangi modda çekmeliyiz
Burdaki asıl totem biraz acemice yapmak aslında ama soruna cevap vereyim :) En çok dikkat etmen gereken husus ışık. Vucütta, yüzde gölge olmaması lazım, iki taraftan ışık vererek ya da iyi bir ışık kaynağının altında gölge oluşmayacak şekilde durarak çekebilirsin. Telefonların çoğu otomatik modda çekiyor zaten, ek bir ayar yapmana gerek yok iyice netle ve ışık patlaması olmadığına dikkat et gözüne hoş gelen yerde denklanşöre bas :) Sonrası photoshop ya da burada da sıkça paylaşılan online düzenleme sitelerinden kırpma biçme işi.
-
Bu sene başvururken başvuru fotoğrafı anneme çektirmeyi düşünüyorum. Her sene kendim tripodla çekiyordum bu sene totemim annem olsun istiyorum.
-
Merak ettiğim birşey var evde fotoğraf çekenler fantazi amaçlı mı yoksa maddi kaynaksızlıktan mı çekiyorlar? 30-40tl birşey. Profesyonel destek almak varken nedenini anlamıyorum
-
@Furkan-Aydın Kendim evimde rahatça çekip istenilen boyutlara getirebiliyorken niye bunun için başkasına para vereyim ki? Mesele atom fiziğini öğrenmek değil sonuçta.
-
Ben her sene aynı resimle başvuruyorum. Sistem algılıyordur sanırım :) Ondan elenmiş olabilir miyim acaba?
-
@Chromium @Furkan-Aydın abi, ikiniz de nasil ayni anda hakli olabiliyorsunuz :D
-
Hadi artık açıklansın şu DV 2024 klavuzu :)
-
Bugün açıklanır ABD saatiyle diye düşünüyorum geçen yılda 15inde açıklanmıştı @caliskanpr
-
@R-Topcu hahahaha aynen devam et kardesim bir sey olmaz :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@Furkan-Aydın 25 Euro yani benim icin 454,74 TL
-
@Furkan-Aydın başvuru yaparken aşağıdaki gibi seçenekler yok.
- evde kendiniz mi çekildiniz
- profesyonel destek alarak mı çekildiniz
ondan dolayı herkes istediği yerden destek alabilir. Bu iş para ile alakası değil her şey para olmadığını biraz daha olgunlaşınca anlarsın. Kaldı ki en az 200 - 300k harcama yapılacak bir olayda insanlar 30 - 40 TL kaçmaz biraz daha anlayışlı yazarsan seviniriz.
-
@ayvalik10 Yanlış birşey demedim ki hocam merak ettim. Farkı varsa bende evde çekebilirim sorun olmaz diye.Ayrıca maddiyat içinde herkesin kendi konusu beni tabi ilgilendirmez
-
@Furkan-Aydın, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merak ettiğim birşey var evde fotoğraf çekenler fantazi amaçlı mı yoksa maddi kaynaksızlıktan mı çekiyorlar? 30-40tl birşey. Profesyonel destek almak varken nedenini anlamıyorum
Becerebilmek yada becerememekle alakalı bişey gibi sanki. Kendim aynısını belkide daha iyisini yapabiliyorken neden yardım isteyeyim başkasından.(ücretsiz bile olsa)
Kaldı ki bi fotoğraf çekmek şu zamandaki teknolojiyle pekte bi iş değil gibi sanki. Eskisi gibi film banyo ışık vsvs gerekmiyor sonuçta.
Konunun ABD dışişleri tarafından belirlenmiş kurallara göre belirlenmiş bir fotoğraf çekmek olduğunu düşünürsek mahalle arasındaki fotoğrafçınında ne kadar meseleye hakim olduğu biraz düşündürüyor açıkcası. -
4 yıl aradan sonra 2024 için pusuda bekliyorum. :) Herkese bol şans !
-
resmi site de antlaşmalı olan resim çektirme stüdyoları isim ve adresleri vardır. Aşağıya bırakıyorum

-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim bilgi için
-
Klavuzu nereden takip ediyoruz? Pasaport şartı vs olarak detayları okumak için. Direkt resmi dvlottery sitesinde mi yayınlaıyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum