[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Bekarım ve çocuğum yok. GC başvurusu yaparken, çocuk sayısı kısmına 0 yazdım, sorun yaşamadım. Belki bu soru aklına takılan olmuştur diye buraya yazayım istedim.
-
ben son 3 senedir eşim ve kendi adıma, 2 çocukla başvuruyorum ve çıkmadı. her sene fotoğraf ayarlamaktan sıkıldım 4 kişi. geçen sene çektirdiğimiz ve başvuruda kullandığımız biometrik fotoğraflarla deneyeyim diyorum, ne dersiniz? evet, eski olmasın deniyor ama.. bazı greencard hikayelerini görüyoruz, 3-4 yıl önce aracı kurumla başvurmuş, unutmuş hatta. birkaç yıl deneme sonunda çıkmış ve haberi gelmiş. eski fotoğraf ile yıllarca başvurup, sorunsuz greencard alabilenler var anladığım kadarıyla..
-
@Burak Güncel fotoğraf ile başvurun.
-
Eşinin Green card sahibi olması herhangi birşey değiştirirmi çekiliş yapılırken?
-
@burak Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
ben son 3 senedir eşim ve kendi adıma, 2 çocukla başvuruyorum ve çıkmadı. her sene fotoğraf ayarlamaktan sıkıldım 4 kişi. geçen sene çektirdiğimiz ve başvuruda kullandığımız biometrik fotoğraflarla deneyeyim diyorum, ne dersiniz? evet, eski olmasın deniyor ama.. bazı greencard hikayelerini görüyoruz, 3-4 yıl önce aracı kurumla başvurmuş, unutmuş hatta. birkaç yıl deneme sonunda çıkmış ve haberi gelmiş. eski fotoğraf ile yıllarca başvurup, sorunsuz greencard alabilenler var anladığım kadarıyla..
Sadece son 2 yildir yonergelerde eski fotografla basvuru yapanlarin elenecegi yaziyor, o nedenle risk almaya gerek yok :)
Su konuyu kullanarak evde kendiniz de fotografinizi cekebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir -
@redur47 Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Eşinin Green card sahibi olması herhangi birşey değiştirirmi çekiliş yapılırken?
hayir, ama o durumda esinizin bilgilerini sormayacak, sizin de yazmaniza gerek yok.
-
@crazycells anladım teşekkür ederim
-
Merhaba, kız kardeşim de greencard çekilişine katılmak istiyor, başvurusunu yaparken 5 aylık ikiz bebekleri içinde istenilen özelliklerde fotoğraf gerekecek mi?
-
@thunderstorm Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba, kız kardeşim de greencard çekilişine katılmak istiyor, başvurusunu yaparken 5 aylık ikiz bebekleri içinde istenilen özelliklerde fotoğraf gerekecek mi?
Evet, yasina bakmadan herkes icin ayri fotograf gerekiyor :)
-
@crazycells cevabınız için teşekkürler...
-
Hayırlı olsun
-
selamualeyküm. Ben anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi iki yıllık halkla ilişkiler mezunuyum ve diplomam anadolu üniversitesi ön lisans diploması diye yazıyor, Gc başvuru form örneklerinde ön lisans şıkkı yok bu durum da hangi şıkkı tercih etmeliyim. saygılar.
-
Bu ileti silindi! -
teşekkür ederim. Bir de bizim yeni kimliklerde doğum yerimiz yazmıyor. bu durumda doğum yeri olarak türkiye mi yazacağız?
-
@uslanmaz Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
teşekkür ederim. Bir de bizim yeni kimliklerde doğum yerimiz yazmıyor. bu durumda doğum yeri olarak türkiye mi yazacağız?
hayir, eski kimlikte yazdigi sekilde yazin, diger resmi belgelerde o sekilde gorunecek cunku. Yeni kimliklerin ustunde bu bilgi yazmiyor ama cip'in icerisinde bilgi mevcut, merak etmeyin.
-
çok teşekkürler. hakkınızı helal edin inşaallah.
-
Bu ileti silindi! -
@oğuzhan-cengiz Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Hocam çekilişten 1,2 ay önce mezun olacağım. Başvurular açılır açılmaz başvuru yapacağım başvuru yaparken lise mezunu yazsam olur mu? Görüşme zamanı zaten diplomayı çoktan almış olacağım ve şuan ek olarak aşçı belgem işyeri açma belgem ve servis,iş güvenliği,hijyen,ingilizce a1,resepsiyon sertikalarım var MEB onaylı bunları da görüşmeye götürürsem + sı olur mu? Ya da götürebilir miyim bu belgeleri ?
basvuru sirasinda durumunuz ne ise o sekilde yazmalisiniz.
Dediginiz belgelerin bir etkisi olmayacak, lise diplomasi tek basina yeterli.
-
O halde herkese tekrar merhaba ☺️ Koca bir yıl daha geride bıraktığım 9 yıl gibi geldi ve geçti. Her sene olduğu gibi yine klişe olacak ama gerçekten bu şansı değerlendirecek kişilere çıkmasını umut ediyorum başta ben olmak şartıyla ☺️ Umarım dv2020 bize uğurlu gelir inşallah. Bu sene @crazycells ile başvuru yapmayı düşünüyorum. Belki bize uğurlu gelir. Her sene farklı bir totem deniyorum☺️
-
@mortas Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
O halde herkese tekrar merhaba ☺️ Koca bir yıl daha geride bıraktığım 9 yıl gibi geldi ve geçti. Her sene olduğu gibi yine klişe olacak ama gerçekten bu şansı değerlendirecek kişilere çıkmasını umut ediyorum başta ben olmak şartıyla ☺️ Umarım dv2020 bize uğurlu gelir inşallah. Bu sene @crazycells ile başvuru yapmayı düşünüyorum. Belki bize uğurlu gelir. Her sene farklı bir totem deniyorum☺️
hosgeldiniz :) O halde bol sanslar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum