Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Yurtdışında Vodafone hattımı muhafaza etmek istememin temel sebebi banka - devlet kurumu vs sms konfirmasyon kodları. O sebeple faturalı hattımı faturasıza çevirip uygun fiyatla Türk hattımı yurtdışında devam ettirmek istiyorum.


  • @u_akcay, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    @knnrn Ben 3 aydir Georgia'dayim.Vodafone hattimi gelmeden faturasiza tasidim.Turlu oyunlar Ile sanki faturali hat gibi uzunca bir sure her ay kolay paket adi altina yuklemeler yaptilar.Hesapta bakiye olsun yurt disindan gerektiginde arama yaparim dedim, inanin once hic kullanamayacaginizi bildiginiz halde yurtici paket yenilemesi yaptilar.Bari yurtdisi packet alayim uzerine made dedim...bu sefer de ya anlasmali operatorleri izin vermiyor Yada arama yapamiyorsunuz...Buradan Vodafone'un kendisine ulasamiyorsunuz ki cozum arayabilesiniz...iyiki faturasiz hatta gecmisim...ya bir de faturali da kalsaydım ????
    Gelmeden bir kac ay once hangi operator olursa olsun faturasiza gecin...Numaraniz degismese bile tum calistiginiz bankalardan mobil islem telefon hattı bilki guncellemesi yapin...SMS şifrelerinin bir kac ay oncesinden duzene girdigini gorun mutlaka...SMS de daha sonra sorun olmayacaktır...Inanin Vodafone'un tirtikladigi 100-200 meselesi degil yasattigi magduriyet insanin zoruna gidiyor...Burada 100 lerce tak-çalıştır prepaid kart var.Hatta bir kismi her ay TR aramalari icin de 2-3 saat ucretsiz Kota veriyor...Kolay gelsin...Sözün ozu hic bir operatore angaje olmayin.Geldikten sonra buradan hat kapatmaya calisirsaniz telefon basinda sac bas yolarsiniz...6 aydan 6 Aya 50-100 odeyip acik tutun sorun kalmaz...Herkes wi-fi gorusmesi yapiyor zaten.

    Hocam merhaba, Georgia'da ne taraftasınız, Athens bölgesine yakınmısnız?

  • ⭐⭐⭐

    Herkese Merhaba, Türkiye'de kullandığımız Iphone telefonları ABD'de takasa verip yeni model alabiliyoruz diye biliyorum, telefonu burada satmak mı daha mantıklı olur yoksa orada takas yapıp yenisini almak mı daha uygun olur ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.


  • @Erkan-Gürsoy Türkiye'de ödenen ekstra vergilerden dolayı burada ikinci el fiyatı yaklaşık 750-800 dolar olan bir iphone 12 nin Amerika'daki takas fiyatı maksimum 400 dolar oluyor. Burada satıp oradan direkt almak çok daha mantıklı. Ben de aynı kendim için düşündüğüm için araştırmıştım.

  • ⭐⭐⭐

    @cenkbuker, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    @Erkan-Gürsoy Türkiye'de ödenen ekstra vergilerden dolayı burada ikinci el fiyatı yaklaşık 750-800 dolar olan bir iphone 12 nin Amerika'daki takas fiyatı maksimum 400 dolar oluyor. Burada satıp oradan direkt almak çok daha mantıklı. Ben de aynı kendim için düşündüğüm için araştırmıştım.

    Teşekkür ederim cevabınız için. Bende kararsız kalmıştım bu konuda, şimdi net oldu.

  • ⭐⭐⭐

    @wanti Turkcell'in herşeyi iyi de çok kazık gerçekten. Hazır kart için söylüyorum, eğer paket süresi dolduktan sonra internet kullanan bir uygulamaya girerseniz hemen 14 küsürat borçlandırıyor. Bir de dalga geçer gibi 14 lira borçlandığınız için size 100 MB internet veriyoruz diye mesaj çekiyorlar. Bir de bir pakete abona olursanız iptal etmediğiniz sürece siz para yükler yüklemez aynı paketten yeniliyorlar haberiniz olsun.


  • @Programmer aynen dikkat etmek gerek. Aynı paketin yenilenenivar yenilenmeyeni var. Birde bu paketlerde mesela internette olmayan (ben göremedim) ama telefonda bahsettikleri bir paket var. İlk gidişte kullanılabilir oda. 160 lira gibi birşey. 1 aylık 1gb internet + bilmem kaç dakika yurt dışı konuşma vardı. İlk birkaç gün numara alana kadar yararlanılabilir.

    Faturalı hatlarda günlük 40 50 lira verip Türkiyedeki paketi orada da TR gibi kullanma durumu vardı.Oda günlük 150 liraya çıkmış galiba

  • ⭐⭐⭐

    @okvekilic hat üzerine taksitle telefon alırken ssn şartı varmı? Bizde losangelesa gidince almayı düşünüyoruz. Bnm telefonum bozuk olduğu için 1 tane bile olsa o şekilde almak istiyorum


  • @ahsenaydgdu Ssn olmadan faturaya ilave telefon vereceklerini sanmiyorum. Cunku Ssninizi verdiginizde size bir kredilibite veriyorlar, telefonu aldiginizda o kredilibiteden dusuyorlar. Mesela bizim tmobile kredilibite 4000$ civarinda ve aldigimiz telefonlar hep bu miktardan duserek aliniyor.

  • ⭐⭐⭐

    @sChAdOw hay allah ya bakıcaz ozaman gidince bayiilere sorucaz veren çıkarsa alıcaz olmazsa apple yolları taştan 🥺


  • @ahsenaydgdu Affirm SSN uzerinden size bir kredi butcesi veriyor ve bunu yaparken kredi puaniniza bakiyor. Siz o butce dahilinde bir telefon alabiliyorsunuz. Taksit bitmeden baska bir operatore de gecis mumkun cunku telefon taksidini Affirm uzerinden oduyorsunuz.


  • @ahsenaydgdu Apple kredi kartina basvurup onay alirsaniz 24 ay sifir faizle iphone alabilirsiniz.


  • T-Mobile 3 ayligina LIMITSIZ bedava deneme hatti veriyor. Telefonunda e-sim özelligi olanlar icin gecerli. Ben yeni bir apple kimligi olusturarak Amerika adresine kayit ettim. Bu arada apple kimligi degistirirken telefonunuzda kullandiginiz bazi verilerin silinme ihtimali de var (Apple wallet daki ödeme kartlari gibi). T-Mobile in aplikasyonunu indirmek icin Amerika kayitli apple ID olmali. Daha sonrasi aplikasyondan ilerleyerek basitce telefonunuza e-sim olarak ikinci hat yukleniyor. Su an yukledim, haftaya pazartesi abd ye girerken tecrube edip tekrar yazarim.
    Linki birakiyorum https://www.t-mobile.com/offers/free-trial?icid=MGPO_TMO_P_TMOSWAPPNP_2KQ1PAJXEBIXG5VE31007


  • @clubhasankara T-Mobilin ucretsiz 3 aylik sinirsiz deneme e-sim hatti Ilk ayak basmamla beraber mukemmel bir sekilde calisiyor.


  • Arkadaşlar merhaba,

    Turkcell ön ödemeli hat için yurt dışında 3 gün kullanabileceğimiz bir paket var, bunu alsak Amerikada direk çalıştırabilirmiyiz herhangi bir ayar yapmaya gerek olur mu?

  • ⭐⭐⭐

    @vartorian Bildiğim kadarıyla roaming ayarı vardı. Hala var mı bilmiyorum. O ayarı açınca kullanabiliyorsunuz.


  • @Programmer sanırım bahsettiğiniz şey "veri dolaşımı" özelliği, onu etkinleştirdim umarım çalışır.

  • ⭐⭐⭐

    @vartorian Şimdi baktım Turkcell uygulamasında Yurt Dışı Ayarlarım var, oradan da Yurt Dışı Kullanım özelliğini açınca yurt dışında kullanabiliyorsunuz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @vartorian altta hangi ülkelerde geçerli olduğu yazar. Ona bakıp öğrenebilirsiniz. Ya da link atın bakıp söyleyeyim size


  • @clubhasankara

    @clubhasankara, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    T-Mobile 3 ayligina LIMITSIZ bedava deneme hatti veriyor. Telefonunda e-sim özelligi olanlar icin gecerli. Ben yeni bir apple kimligi olusturarak Amerika adresine kayit ettim. Bu arada apple kimligi degistirirken telefonunuzda kullandiginiz bazi verilerin silinme ihtimali de var (Apple wallet daki ödeme kartlari gibi). T-Mobile in aplikasyonunu indirmek icin Amerika kayitli apple ID olmali. Daha sonrasi aplikasyondan ilerleyerek basitce telefonunuza e-sim olarak ikinci hat yukleniyor. Su an yukledim, haftaya pazartesi abd ye girerken tecrube edip tekrar yazarim.
    Linki birakiyorum https://www.t-mobile.com/offers/free-trial?icid=MGPO_TMO_P_TMOSWAPPNP_2KQ1PAJXEBIXG5VE31007

    @clubhasankara Bey Merhaba,

    T mobile "Prepaid eSIM" uygulamasını indirdim ancak uygulama için mail adresimi, ABD adresimi girdikten sonra bir plan seçmemi istiyor; 3 aylık deneme ile ilgili herhangi bir şey çıkmıyor.

    Yarın uçuşum var, bir türlü çözemedim sorunu; bu konu hakkında bir yönlendirmeniz olabilir mi ?


Benzer Başlıklar

  • 14
  • 11
  • 51
  • 35
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum