ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@okvekilic hat üzerine taksitle telefon alırken ssn şartı varmı? Bizde losangelesa gidince almayı düşünüyoruz. Bnm telefonum bozuk olduğu için 1 tane bile olsa o şekilde almak istiyorum
-
@ahsenaydgdu Ssn olmadan faturaya ilave telefon vereceklerini sanmiyorum. Cunku Ssninizi verdiginizde size bir kredilibite veriyorlar, telefonu aldiginizda o kredilibiteden dusuyorlar. Mesela bizim tmobile kredilibite 4000$ civarinda ve aldigimiz telefonlar hep bu miktardan duserek aliniyor.
-
@sChAdOw hay allah ya bakıcaz ozaman gidince bayiilere sorucaz veren çıkarsa alıcaz olmazsa apple yolları taştan 🥺
-
@ahsenaydgdu Affirm SSN uzerinden size bir kredi butcesi veriyor ve bunu yaparken kredi puaniniza bakiyor. Siz o butce dahilinde bir telefon alabiliyorsunuz. Taksit bitmeden baska bir operatore de gecis mumkun cunku telefon taksidini Affirm uzerinden oduyorsunuz.
-
@ahsenaydgdu Apple kredi kartina basvurup onay alirsaniz 24 ay sifir faizle iphone alabilirsiniz.
-
T-Mobile 3 ayligina LIMITSIZ bedava deneme hatti veriyor. Telefonunda e-sim özelligi olanlar icin gecerli. Ben yeni bir apple kimligi olusturarak Amerika adresine kayit ettim. Bu arada apple kimligi degistirirken telefonunuzda kullandiginiz bazi verilerin silinme ihtimali de var (Apple wallet daki ödeme kartlari gibi). T-Mobile in aplikasyonunu indirmek icin Amerika kayitli apple ID olmali. Daha sonrasi aplikasyondan ilerleyerek basitce telefonunuza e-sim olarak ikinci hat yukleniyor. Su an yukledim, haftaya pazartesi abd ye girerken tecrube edip tekrar yazarim.
Linki birakiyorum https://www.t-mobile.com/offers/free-trial?icid=MGPO_TMO_P_TMOSWAPPNP_2KQ1PAJXEBIXG5VE31007 -
@clubhasankara T-Mobilin ucretsiz 3 aylik sinirsiz deneme e-sim hatti Ilk ayak basmamla beraber mukemmel bir sekilde calisiyor.
-
Arkadaşlar merhaba,
Turkcell ön ödemeli hat için yurt dışında 3 gün kullanabileceğimiz bir paket var, bunu alsak Amerikada direk çalıştırabilirmiyiz herhangi bir ayar yapmaya gerek olur mu?
-
@vartorian Bildiğim kadarıyla roaming ayarı vardı. Hala var mı bilmiyorum. O ayarı açınca kullanabiliyorsunuz.
-
@Programmer sanırım bahsettiğiniz şey "veri dolaşımı" özelliği, onu etkinleştirdim umarım çalışır.
-
@vartorian Şimdi baktım Turkcell uygulamasında Yurt Dışı Ayarlarım var, oradan da Yurt Dışı Kullanım özelliğini açınca yurt dışında kullanabiliyorsunuz.
-
@vartorian altta hangi ülkelerde geçerli olduğu yazar. Ona bakıp öğrenebilirsiniz. Ya da link atın bakıp söyleyeyim size
-
@clubhasankara, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
T-Mobile 3 ayligina LIMITSIZ bedava deneme hatti veriyor. Telefonunda e-sim özelligi olanlar icin gecerli. Ben yeni bir apple kimligi olusturarak Amerika adresine kayit ettim. Bu arada apple kimligi degistirirken telefonunuzda kullandiginiz bazi verilerin silinme ihtimali de var (Apple wallet daki ödeme kartlari gibi). T-Mobile in aplikasyonunu indirmek icin Amerika kayitli apple ID olmali. Daha sonrasi aplikasyondan ilerleyerek basitce telefonunuza e-sim olarak ikinci hat yukleniyor. Su an yukledim, haftaya pazartesi abd ye girerken tecrube edip tekrar yazarim.
Linki birakiyorum https://www.t-mobile.com/offers/free-trial?icid=MGPO_TMO_P_TMOSWAPPNP_2KQ1PAJXEBIXG5VE31007@clubhasankara Bey Merhaba,
T mobile "Prepaid eSIM" uygulamasını indirdim ancak uygulama için mail adresimi, ABD adresimi girdikten sonra bir plan seçmemi istiyor; 3 aylık deneme ile ilgili herhangi bir şey çıkmıyor.
Yarın uçuşum var, bir türlü çözemedim sorunu; bu konu hakkında bir yönlendirmeniz olabilir mi ?
-
Merhaba, Telefonunuzda e-sim özelligi olmasi gerekiyor. Gömulu Sim e yukleme yaptiniz mi? Ben 1 aydir sorunsuz sekilde kullaniyorum. Nerde hata yaptiginizi bilemiyorum maalesef. Telefonunuzun ayarlarinda e-sim yani gömulu sim de bir tane numara gözukmeli. Sectiginiz eyaletin koduyla baslayan. Su an T-Mobile in 3 aylik bedava deneme kampanyasi hala devam ediyor.
-
@Rosenrot benimde kafamı karıştırdı bu durum
en kötü peşin almayı düşünüyorum. -
@cgokhan açıkcası ben de beceremedim 3 aylık denemeyi; aylık 35 $’ a aldım prepaid eSIM.
-
En uygun hattı ben buldum Mint Mobile.Ayda $20 (3 aylik $60) ilave olarak bir aktif kullanicidan davet alirsaniz hem siz hem de size referans olan kisi $15 indirim kazaniyor...TR aramalari da sadece 2,0.-TL/dk ...oysaki Turk operatorlerin dakikasi 8,7.-TL...
T-Mobile firmasinin diğer markasi...Ben Ugur Akcay 470-908-4616 benim numaram.Msj atarsanız size davet linki gönderebilirim.Hem hesaplı hem kaliteli bir hat sahibi olursunuz.Diğer yandan birlikte indirim kazanırız. -
@u_akcay Çekim kalitesi nasıl?
-
@u_akcay Uğur bey 20 dolar ABD içi sınırsız arama mı? İnternet paketi ayrı mı satılıyor?
-
Mint mobile T-mobile 'ın (Alman servis sağlayıcı) 2.markasıymış.Ben Samsung S21 FE, kızım ve eşim ise Samsung A13 LTE kullanıyorlar.Once Georgia'da simdi ise Texas da oturuyorum.İşin doğrusu şu ana kadar bir şikayetimiz olmadı.Aksine geçen ay Türk hatllarımızda Roaming problemi nedeniyle; bilinen konvansiyonel TR aramalarimizi da (ebeveynler ve banka yillik aidat ucreti itirazi gibi) Mint mobile uzerinden yapmak zorunda kaldık...Ve sürpriz...dakikası $ 0.18...( ogünkü kur ile 3,50 TL/dak) peki biz bunca zaman ne oduyorduk...8,90 TL/dak...Ben çok araştirdim isin dogrusu...ve bunu buldum, memnunum...10 GB data ve sinirsiz konusma ve text veren diger servis saglayicilar 2 katı rakamlardan kapıyı açıyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

ID Theft Protection).