Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• @tugb-ylmz hayırlı olsun Tuğba hanım. Sizin ve aileniz adına çok sevindim. Ailenize de şimdiden iyi yolculuklar dilerim. Nick bey Ankara'ya atanmış. Orada çalışmaya başlamış ondan görememişlerdir.

• @ob16222 :beaming_face_with_smiling_eyes: İsveçlilere ayrı gıcıkları varmış) Kınkanıyorlarmış...

• Merhabalar,nasilsiniz? oncelikle foruma yeni uyeyim ve bircok tecrubeli arkadaslarda aramizda bulunmakta, ben randevu almadim henuz amerika turist basvurusunda bulunacagim, Yasim 28, 2 yildir ayni firmada calisiyorum ve hesabimda cok fazla miktarlarda bi mebla yok acikcasi, daha once schengen vizelerimi bu mebla ile alabildim ve 3 adet schengene sahibim, 8 ulke kadar gezdim avrupa bolgesinde bunun bana artilari olacakmidir? Baska guclendirmek amaciyla red almamak amaciyla ne yapmaliyim? Vizenin cikma olasiligi sizce nedir? Alabilecek bir durumdamiyim acaba? Yardimci olacak tecrubeli arkadaslardan fikirler almak istiyorum .. simdiden cok tesekkur ederim 😊

• Merhaba ds -160 formumu kontrol ederken soyisim sonra ismim yazdığını gördüm doldururken ilk surname mi hatırlamıyorum. Bu şekilde yazması doğru mudur?

• Vize görüşmesine girdim idari işleme bıraktı
    Niye gidiyorsunuz diye sordu bende turistik gezi eve eşimin ablası doğum yapacak onu ziyarete gideceğiz dedim
    Tabi buraya kadar herşey normal ben geçmişte askerdim khk ile ihraç edildim o kısımla ilgili yere geldiğinde tahminin tabi bu adam sesi kapattı pasaportları aldığı kısmı kapattı başka bir kadın geldi 10 dakika konuştular ekrana bakarak ondan sonra adam bir daha sordu niye gideceksiniz diye sonra idari işleme bırakıyorum evrak gönderin dedi

• ⭐⭐⭐

@akmstdm merhaba teşekkür ederiz iyiyiz öncelikle 🙏 forum ailemize hoşgeldiniz. Turist vizesi için en önemli nokta geri döneceğinize ikna olmaları. Siz sürekli bir işte çalışarak bunu gösteriyorsunuz. Avrupa gezileriniz büyük artı bu da gezgin ruhunuzu ortaya koyuyor. Sonuçta kaybedecek bir şey yok en fazla 160 dolar zararınız olur. Net bir şey söyleyemesek de denemeye değer görünüyor ☺️

• @Hyller Hosbuldum 😊 Tesekkur ederim cevabiniz icin, tabikide gezgin olmayi yeni yerler gormeyi ve imkanlar dogrultusunda dunyayi gezmek amacim , ben avrupa gezilerimde Vize danismanlari ile calisip destek alarak vizelerimi aldim.. Amerika turist vizesi schengen gibi degil sanirsam, ilk olacagi icin riske atip kendim yanlis yaparak birseylerin ters gitmesini istemiyorum acikcasi, Sizce danismana ihtiyacim varmi? Profesyonel destek alsam daha duzgun adimlarla ilerlemis olurmuyum?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar banka hesap bilgileri ingilzce mi olmalı

• ⭐⭐⭐⭐

@bakk25 yaklaşık 100 kişiden fazla insanın görüşmeye girdiğini gördüm ama daha 1 kişiye bile hesap dökümü sorduklarını görmedim. Turist vizesi için söylüyorum.

• ⭐⭐⭐

@akmstdm, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Hyller Hosbuldum 😊 Tesekkur ederim cevabiniz icin, tabikide gezgin olmayi yeni yerler gormeyi ve imkanlar dogrultusunda dunyayi gezmek amacim , ben avrupa gezilerimde Vize danismanlari ile calisip destek alarak vizelerimi aldim.. Amerika turist vizesi schengen gibi degil sanirsam, ilk olacagi icin riske atip kendim yanlis yaparak birseylerin ters gitmesini istemiyorum acikcasi, Sizce danismana ihtiyacim varmi? Profesyonel destek alsam daha duzgun adimlarla ilerlemis olurmuyum?

@akmstdm kendi adımınızı kendiniz de forumdan destek alarak yapabilirsiniz aslında. Her türlü ihtiyaç noktasında birimiz bilgilerini mutlaka paylaşır.

• @akmstdm hocam basit bir ds160 formu dolduracaksınız sorular sizinle ve genel hayatınızla ilgili YouTube da yüzlerce video var nasıl doldurulacağı ile ilgili , ayrıca takıldığınız soruda sorunun üstünde mouse imlecini 3-4 saniye bekletince sorunun Türkçe tercümesi çıkıyor tabi yine de siz bilirsiniz bence danışmana gerek yok takıldığınız yerde buraya sorarsınız elbet birimiz yardımcı olur soruyu biliyorsa.

• @denizci10 teşekkür ederim :)

• @mhmmdsencer ne evrak istediklerini yazabilir msnz daha sonra öğrenince

• Herkese cok tesekkur ederim, sureci kendim yapacagim, Sizinde desteginizle 😊 Umarim burada vizemi aldim diye bir paylasimim olur ☺️

• @denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@bakk25 yaklaşık 100 kişiden fazla insanın görüşmeye girdiğini gördüm ama daha 1 kişiye bile hesap dökümü sorduklarını görmedim. Turist vizesi için söylüyorum.

Danışman al illaki dedi bende aldım ne olur olmaz diye.
    Uçak rezervasyonu veya otel rezervasyonu yapmadım daha bunda sorun olur mu acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@bakk25 danışmanların Allah cezasını vermesin :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: Yok mu o danışmanlar her şey onların başının altından çıkıyor... :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ne olur ne olmaz diye söylemek durumundayız. biz de biliyoruz bakmadıklarını ama maalesef belli olmadığı için götürün diyoruz. Onay ve Talimatlar sayfasında şöyle der "DS-160 onay sayfasını ve diğer destekleyici belgelerin birer kopyası". Yani ondan götürün diyoruz. Ama İngilizce götürmek zorunda değilsiniz.

• Ekim ayında randevum var. Miamiye gemi turuna gideceğim. Kardeşim New York’ta yaşıyor, evlendi evraklarını bekliyor, karşıma olumsuz olarak çıkar mı bilmiyorum, kendim özel okulda öğretmenim. 1 adet Hollanda giriş çıkışım var, nasıl olacak merak içindeyim

• ⭐⭐⭐

@bakk25 Başka bir ülkedeki konsolosluğa vereceğiniz belgeler tabi ki ingilizce olmalıdır. Ama vize başvurunuz Ankara ise ingilizce olmasına gerek yok. Sn. @denizci10 'un dediği doğru ama sanırım siz belgelerinize destekleyici olarak eklemek istiyorsunuz. Eklemenizde sorun yok.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k