@mr-bozturk Yani bu işin bir matematiği yok. Genel kanı ülkenle bağlarının kuvvetli olduğunu göstermek. Şirketin Amerika'daki ofisini ziyaret edeceğim dediğinde vize görevlisi farklı bir algıya kapılabilir. Diğer taraftan şirketi ziyaret edeceksin o zaman neden şirket sponsorluğunda gitmiyorsun da diyebilir. Tabii bu söylediklerim tamamıyla farazi.
Eşinizle aynı şirkette çalışıp şirketin Amerika'daki ofisini birlikte ziyaret edeceğiz demek biraz şüpheli bir hareket olabilir.:)
Yani bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar yapabilir.






olay dediğimden ibaret
️
İsveçlilere ayrı gıcıkları varmış) Kınkanıyorlarmış...
forum ailemize hoşgeldiniz. Turist vizesi için en önemli nokta geri döneceğinize ikna olmaları. Siz sürekli bir işte çalışarak bunu gösteriyorsunuz. Avrupa gezileriniz büyük artı bu da gezgin ruhunuzu ortaya koyuyor. Sonuçta kaybedecek bir şey yok en fazla 160 dolar zararınız olur. Net bir şey söyleyemesek de denemeye değer görünüyor 




