Yesil karda is deneyiminin 2 yıl sigortalı görünMen gerekirmi
-
Arkadaşlar yesilkarda lise mezunu değilseniz Son 5 yıl içinde 2 yıl is tecrübesi isteniyor tabi istenilen meslek dahilinde bu iş deneyiminin sigortalı is deneyimi olması sartmi veya isyerinizden alacağınız is yeri kaşeli ıslak imzalı antetli kağıda yazılmış belge olurmu türkiye şartları sigortasız calitiriyorlar ne yapacan
-
@hfyazilim Yesil karda is deneyiminin 2 yıl sigortalı görünMen gerekirmi içinde söyledi:
Arkadaşlar yesilkarda lise mezunu değilseniz Son 5 yıl içinde 2 yıl is tecrübesi isteniyor tabi istenilen meslek dahilinde bu iş deneyiminin sigortalı is deneyimi olması sartmi veya isyerinizden alacağınız is yeri kaşeli ıslak imzalı antetli kağıda yazılmış belge olurmu türkiye şartları sigortasız calitiriyorlar ne yapacan
sigortali is deneyimi olmasina gerek yok, is yerinizden alacaginiz belge yeterli olur.
-
@crazycells ayni durum bende de soz konusu islak imzali kaseli kagit turkiyede hangi meslek dalinda olmali nasil bir yol izlenmeli yardimci olursan cok sevinirim ?
ayrica bu sekilde giden 1 kisi yok mu bir cok insana yardimci olunabilir bu soru.. -
@crazycells bana pek ciddi degilmissiniz gibi geldi
-
@class Yesil karda is deneyiminin 2 yıl sigortalı görünMen gerekirmi içinde söyledi:
@crazycells ayni durum bende de soz konusu islak imzali kaseli kagit turkiyede hangi meslek dalinda olmali nasil bir yol izlenmeli yardimci olursan cok sevinirim ?
ayrica bu sekilde giden 1 kisi yok mu bir cok insana yardimci olunabilir bu soru..Şurada tarif edilen bir açıklamada yer alıyor.
İş deneyiminizi tarif eder misiniz? Hangi meslekte/branşta çalıştınız. Son 5 yılın en az 2 yılı çalışmış olmanız gerekiyor.
https://www.onetonline.org/ sitesinden kontrol edebilirsiniz. Veya iş bilginizi verin kontrol edelim. -
@caglaror hep bir sorun olucak gibi bi his oluyo yoksa cikma ihtimali cok dusuk olsada sartlari saglayip basvuru yapmak daha saglikli
-
@class Yesil karda is deneyiminin 2 yıl sigortalı görünMen gerekirmi içinde söyledi:
@caglaror ben tekstil isciligi yaptim ayrica 18 yasinda rahatsizlandim 45 oraninda engel durumu is tecrubesi sorununu nasil etkiler
Tekstil diye arayınca çok fazla iş türü çıkıyor, https://www.onetonline.org/find/result?s=Fabric&a=1
Buradan bir örnek olarak Kumaş ve konfeksiyon modelmakinası kullanma işini seçtiğimde şuradaki açıklamada yer alan sınıflara girmediğini ve SVP puanının yeterli gelmediğini görüyorum. İlk verdiğim linkten tek tek branşlara girip bakmak gerekiyor. Ama meslek bölgesi 4-5. değilse ve SVP (özel mesleki hazırlık ) derecesi 7 ve üzeri değilse kabul edilmiyor.
Bu şartları sağlıyorsa kabul ediliyor. Engellilik ile bunlar arasında bir bağ olduğunu düşünmüyorum ama bilmediğim bir konu olduğundan ona cevap vermeyeyim. -
@caglaror sordugum soru tam olarak 2 yil sigortali olmamasi bu sekilde en azindan bir firmadan alinabilir istenilen kriterde
-
@crazycells Yesil karda is deneyiminin 2 yıl sigortalı görünMen gerekirmi içinde söyledi:
@hfyazilim Yesil karda is deneyiminin 2 yıl sigortalı görünMen gerekirmi içinde söyledi:
sigortali is deneyimi olmasina gerek yok, is yerinizden alacaginiz belge yeterli olur.
Sayın @crazycells bu sorunuza cevap vermiş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum