DV2024 Sohbet Odası
-
@laxasca O tür maceralara girmeyin derim , dönüşü olmayan yola girerseniz bugün olduğunuz yeri özlersiniz
-
Şaka yapıyım dedim, ülkenin durumu o kadar kötü ki herkes gerçekten yapmak istediğimi düşündü. ben böyle hayatın ***
-
@laxasca Çok yakın 2 arkadaşım , legal olmayan yollarla gittiler , ama konusunu bile açmıyorum çünkü herkes o kadar şanslı olmayabiliyor , Bu forum gerçekten çok kaliteli üyelerle dolu , herhangi birisi , başka birini legal olmayan bir konuya özendirebilir , veyahut düşüncelerini değiştirebilir, Bizler Legal olan yolda sonuna kadar savaşalım bir gün bizede güler
-
@hdemircanusa katılıyorum sonuna kadar
-
@hdemircanusa hocam kaçak mı girdiler iltica mı ettiler?
-
@Ranje çoğunluk kaçak
-
ulen @hdemircanusa hiç takılmayı düşünmüyordum ama verdin gazı, başladık yine :)
bu hafta yoğunum ama ara ara girerim, sonrası gelir herhalde.
haftaya takım yoklamasını alırız :)
şimdilik herkese iyi geceler. -
@SUAT-GUNAY Abicim iyi geceler , Bende ara ara girerim biraz şenlensin ortalık
-
@Ranje Kaçak
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
takvimi ilk iletiye de ekledim, yonerge aciklandiktan sonra loto sonuclarinin aciklanma gununu de takvimde guncelleyecegim. Cekilise katilacak tum forum uyelerine bol sanslar!

İçim acıyor. Bu sene olsun artık :)
-
@laxasca, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şaka yapıyım dedim, ülkenin durumu o kadar kötü ki herkes gerçekten yapmak istediğimi düşündü. ben böyle hayatın ***
Valla ülkenin vaziyeti o kadar kötü ki kaçak gidiyorum diyen birine niye kaçak gidiyorsun diye sormam bile. Yolun açık olsun der geçerim artık. Biz yasal olsun diye senelerdir bekleye bekleye ağaç olduk valla.
-
Herkese günaydın arkadaşlar. Kendisine ve kendinden sonraki nesile iyi bir gelecek sunmak için çabalayan herkese selam olsun. Yeni bir hayatı kafaya koyan insanlar olarak pasaport zorunluluğu kalkacak diye sakın ola ki ümitsizliğe kapılmayalım. Unutmayın kafaya koyduysanız bir gün gideceksiniz ve gidemediğimiz her yıl size kendinizi geliştirmek ve yeni hayata hazırlamak için fırsat olacak böyle düşünün. Unutmayın kahverengi dallarda yeşil yapraklar açıyorsa ümitsizliğe gerek yok.
-
Herkese Selamlar, taze evli olarak bizde yerimizi aldık. Yeni başlangıçlar, yeni hayat diyoruz ☺️
-
@hasnotben kaderci olduğumdan mıdır biraz nedir ama pasaport olayını hiç takmıyorum. çıkacaksa bir şekilde çıkar, çıkmayacaksa tek katılan ben olsam da çıkmaz diyorum.
-
Günaydın, burayı bayadır boşladığımı fark ettim. İş değişikliği vs. derken zaman hızlı geçti gibi geldi. Başvuru zamanına gelmişiz bile baksanıza :) Umarım bu sene o sene olsun. Yeni iş değiştirdim ama umurumda değil biz bu yola kefenimizi giyip çıktık Ameriga hayalimizden vazgeçmeyiz :D
-
@laxasca Burayı ararsın o yola girersen. Kölelikten başka bir şey değil sonu.
-
Gü-nay-dınnnn güzel haftalar, hayırlı haberler olsun hepimize forum ailem.
-
Belki uyanırız bir gün 🎉🎉🎉

-
@gariban Eyalet bilgileri gelir mi yeniden?
-
Bugün başvuracağım yeni fotoğrafımı çektirdim. Her yıl kurallara uygun evde çekerdim ama bu yıl totemi olarak fotoğrafçıda çektirdim. Sadece dijital fotoğrafı istediğim için 15 TL ödedim muhtemelen fiyat heryerde ortalama fiyattır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum