DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 ne kadar yetiştirebileceklerini bilemezler öncelikle her konsolosluğun çalışma potansiyeli farkldırı. 55bin kadar kişiye DV vizesi verilir bir mali yılda genelde fakat çekilişten 110-120bin kişi arası seçerler genelde. Çünkü kazandıktan sonra gitmekten vazgeçenler, red alanlar vs hesaba katılarak verebilecekleri vize sayısından fazla kişi seçerler. Asıl talihli ve yedek talihli mantığı gibi düşünebilirsiniz
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir şey duydum şehir efsanesi olabilir. Güneyde bulunan birkaç eyaletlerin (texas florida vb ) 2025 yılında ABD den ayrılacakları yönünde bir haber duydum. bu yönde bir çalışma yapıyorlarmış. Bana pek mantıklı gelmedi. böyle bir şey olursa bu eyaletlerin statüleri nasıl olur?gidenleri nasıl etkiler?Bilgisi olan arkadaşımız bizleri bilgilendirirse sevinirim.
-
@waterman çok üzülüyorum ya... ben başka hayal etmiştim hep inşallah kazanan herkesin tüm işleri rast gider demekten başka çaremiz yok herhalde...
-
@Emre-Kurtulmuş hmmmm o zaman mantıklı gibi... çok alakasız asla gidemeyecek insanlarda başvuruyor bir hevesle ondan tabi, biraz da onları ayıklamak ve gerçek gidebilecek orada bir hayat kurabilecek, sistemi tanıyan orada yapabilecek tahmini kişileri bulmakta zaman alıyor... ben zaten bunun lottery den bir tık ötede olduğunu düşünüyorum... mülakat tarihi verdikleri de seçilmiş kişiler olabilir... her ne kadar lottery olsa da bir şeyler dönüyordur araştırma vs... amerika pek baltayı taşa vuracak bir ülke değil... bilgiler için teşekkür ederim saolun...
-
@yenihayaletadam hayaller olmazsa nasıl yaşayacağız her şey ortada malum 😀
-
2018 yılından beri burda olan var mı acaba ? Hala buralarda mı
-
@simurg9492 şimdi amsterdamda orası da mükemmel bir yer düşünülebilir bence
-
@debbieLA77 evet, yasal olan her yoldan bahsettim.Bu öğrenci vizesi olur, yatırımcı vizesi olur, çalışma vizesi olur farketmez.
Yasadışı her türlü işe karşıyım.
İltica olayına yasal dışı her türlü yol kadar uzağım. -
@cy86 ya onlar çok büyük sıkıntı zaten kartında veriliş nedeni hep iltica yazıyor zaten o sıkıntı, o zamana kadar ki süreç sıkıntı ne kadar çalışmayacağın belli değil sağlık mağlık sıkıntı... aman aman allah o yollara başvurtmasın kimseyi... evli değilseniz evlenede bilirsiniz biriyle:)
-
Selam herkese 🙋🏻♂️ Eski heyecan kalmadı açıkçası, o yüzden bu sene pek takip edemedim, yeni yönerge yayımlandımı? Biraz bakındım da göremedim bir şey bu zamanlarda yayımlanırdı genelde..
-
@FreeMen Hayır henüz yayımlanmadı. Az kaldı ama.
-
@nilfersev O şansı gülmeyenlerden biri benim hesabımı 2018 yılında açmıştım bu forumda :)
-
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Her sene konuda @ibrahimasar İbrahim Beyi görmekten yoruldum vallaha tek duam afiyetle ikimize de greencard çıksa da gitsek. 😅
Bu sene yokum. Yancıyım bu sene, oyuncu değil. Katılmayacağım çekilişe. Herkese çıksın inşallah, içinde de sana :)
-
@ibrahimasar İnşallah siz de katıldığınızda çıkar , iyi dileğiniz için teşekkürler.
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@nilfersev O şansı gülmeyenlerden biri benim hesabımı 2018 yılında açmıştım bu forumda :)
Beklemeye devam ediyoruz. Benim de 4. Başvuru olacak. Şans gelmedikçe imzayı dolduracağız. Umarım bu sene o senedir.
-
Günaydın, hepimiz için hayırlısı olması dileğiyle herkese bol şanslar. İşi şansa bırakmayın farklı yollar ( yasal olarak ) da bakmak lazım :) Sadece bunu bekleyerek ömür geçmez.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Her sene konuda @ibrahimasar İbrahim Beyi görmekten yoruldum vallaha tek duam afiyetle ikimize de greencard çıksa da gitsek. 😅
Bu sene yokum. Yancıyım bu sene, oyuncu değil. Katılmayacağım çekilişe. Herkese çıksın inşallah, içinde de sana :)
@ibrahimasar yancı olmak yok ya üzme bizi, geri sayıcaz beraber, pazara kadar değil mezara kadar 👊
-
yerimizi alalım 22'nci başvuruya hazırım bakalım bu yıl ne olacak?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum