K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@nunu 2 hafta sürer ancak tahminimce
-
@hakankar güzel haber
-
@emirgenco teşekkürler, peki konsolosluk randevuyu kendisi mi verecek yoksa biz seçebilecek miyiz biliyor musunuz
-
@nunu ankaradan randevu alabileceğine dair mail gelince ds160 ı doldurup boş gün bulduğunda vize ücretini ödeyip randevunu alacaksın
-
@hakankar bu bilgiyi nereden aldınız bilmiyorum ama göçmen vizelerin mülakat yeri olarak yeni bina veriliyor.
-
@Rookie tebrik ederim. Peki bu süreç boyunca Türkiye'ye giriş çıkış yapabildiniz mi?
-
@madamcoco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rookie tebrik ederim. Peki bu süreç boyunca Türkiye'ye giriş çıkış yapabildiniz mi?
@madamcoco teşekkür ederim.Ben ilk kartımı aldıktan sonra ki hiçbir süreçte Türkiye’ye gidip gelirken sorun yaşamadım.
-
@emirgenco ANK ile başlayan numarayı alalı 2 hafta oluyor hala bir gelişme yok herhangi bir şey yapmalı mıyız acaba
-
Bu ileti silindi! -
@nunu Ara ara siteden takip edin in transit yazısını gördükten sonra dosyanız yolda ankaraya gelmek üzere demek , ready olduğunda ise vize randevusu alabilirsiniz demek 2 hafta normal bir süre endişe edilecek bişey yok 20-25 gün sürüyor tahmini.
-
@nunu yakında ready olur dosyanız merak etmeyin inşallah.
-
@Rookie afedersiniz çok anlamadığım için soruyorum ilk kartımı aldığım dediğiniz hangi süreç? ve oraya gittikten ne kadar sonra giriş çıkış yapabildiniz Türkiye'ye?
-
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim🙏🏻
-
In transit olduuu🎉 Belgelerimi şimdiden hazırlasam sorun olur mu belki hemen randevu bulurum @emirgenco @ob16222
-
@nunu hayırlı olsun
-
@nunu yani ds 160 dolduran var ama ready olmasını bekleyin yinede ama diğer evrakları şimdiden toparlayabilirsiniz kanıtlar. Niyet mektupları. Adli sicil. Vs vs bunları hazırlayın 2 haftaya Ankara’ya gelir diye düşünüyorum en geç
-
@nunu hayirli olsun. noa2’nizi aldiktan kac gun sonra in transit oldu belgeniz?
-
@madamcoco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rookie afedersiniz çok anlamadığım için soruyorum ilk kartımı aldığım dediğiniz hangi süreç? ve oraya gittikten ne kadar sonra giriş çıkış yapabildiniz Türkiye'ye?
Estağfirullah K1 ile gelip evlilik yapıp Aos başvurusu yaptığınız da size önce 2 yıllık geçici kart veriliyor.Daha sonra bu 2 yılın dolmasına 90 gün kala 10 yıllık kalıcı kartınıza başvurma hakkınız oluyor.Amerika’da ki süreçleri geçici kart başvurusu (AOS) ,kalıcı kart başvurusu ve vatandaşlık başvurusu olarak 3 e ayırabiliriz.
Ben Aos başvurumu yaptıktan 8 ay sonra geçici 2 yıllık kartımı alıp 9. ayda Türkiye’ye gitmiştim.
-
@Rookie detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim.
-
@Rookie 26 gündür approved aşamasında bakalım ne olacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum