[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Kurtulmuş Tahminimce demişim zaten kesin olarak kasım aralıkta mülakat alacaksınız dememişim ki. Kaldı ki Submit tarihi ve CN zaten yeterince önde.
-
@murat-sarıgül-0 ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
formu nasıl doldrumanız geretiğine dair sorularınızın bütün cevapları, bu başlığın ilk iletisinde mevcut.
kontrol edin lütfen. -
@Erkan-Gürsoy çok sağolun.
-
@melikeugur, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Emre-Kurtulmuş Tahminimce demişim zaten kesin olarak kasım aralıkta mülakat alacaksınız dememişim ki. Kaldı ki Submit tarihi ve CN zaten yeterince önde.
Tekrar teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar DS220 formunu dolduracağım .check statüs geçersiz case numarası diyor acaba sistemde bir hata mı var
-
@Erkan-Gürsoy merhaba 3 gün önce telegram için form doldurdum fakat hala eklenmedim. Nereden bilgi alabilirim ?
-
Merhaba arkadaşlar DS 260 formunu case numarası ile hem kendim hemde eşim için ayrı ayrı mı doldurmalıyım ?
-
@svcnmrsn Merhaba, excel kaydınız yapılmış fakat, yazdığınız kullanıcı adınız hatalı sanırım.
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
@murat-sarıgül-0 Merhaba, ilk öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim. Sonrasında sorularınıza net ve açık cevaplar alabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
Ayrıca bu iletinin ilk sayfasından gerekli talimalatları izleyerek, lütfen excel e kayıt olun.Süreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar ben de telegram için form doldurdum fakat eklenmedim hala bilgi alabilir miyim
-
@Emre-Kurtulmuş Bilgilendirme icin Tesekkurler. Sevgiler
-
@aslanamca Merhaba, halen beklemedeyiz. En kisa zamanda gelecegini umit ediyorum. Sevgiler
-
@oguz767 Oğuz Bey, güvenlik ayarlarınız kapalı olabilir ayarları yapıp bilgi verebilirsiniz.
Bu başlığın ilk sayfasında yazıyor nasıl yapılacağı.
-
Merhaba imza bölümünü güncelledim, telegram grubunuza beni de alır mısınız? çok teşekkürler, iyi günler dilerim
-
@Erkan-Gürsoy ayarları yaptım bilgi
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar, Greencard'ın onaylanması halinde ilk girişte ABD'de en kısa ne kadar kalınabilir? Direkt ilk girişten itibaren 6 ay kalmak gerekir mi yoksa birkaç hafta kalıp, birkaç ay sonra ilk yılın 6 ayını orada geçirecek şekilde gidilse bi sıkıntı olur mu? Herkese süreçle iyi şanslar, teşekkürler
-
@SO0735 Merhaba, ilk girişte 1 gün bile kalıp geri dönebilirsiniz. Havalimanından çıkmak koşulu ile.
Aşağıdaki konudan daha detaylı bilgi almanız mümkün.
-
Merhaba,
Yeni bülten ve cut off rakamı ne zaman yayınlanacak acaba ? -
@Gökhan-Öz Bu hafta içinde büyük ihtimalle yayınlanmış olur 10u gibi yayınlanıyor genelde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum