Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nahya123 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    arkadaslar ds260 formunu dolduracmda pasaport cikartmadim formu doldurduktan 2.3 ay sonra cikarsam sorun olurmu ve cikartdiktan sonra formu actirip pasaport bilgilerini girmemiz sartmi yoksa mulakata giderken mi goturucegiz bide bir ay sonra dogacak olan cocugum icinde pasaport cikartacakmiyim.

    Formu doldururken su konudaki kaynaklari kullanabilirsiniz ve sorularinizi yine o konuda sorabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari

    Pasaportu sonra cikartip, mulakatta bilgileri verebilirsiniz. Herkes icin ayri pasaport cikartmalisiniz, onunla ilgili konu da surada:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kundekari DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba dostlar. Kesin mülakat tarihleri için mail ne zaman gelir acaba? bi fikri olan var mı?

    ay sonuna dogru mulakat tarihleri belirlenmis olur.


  • Bence sayilarin yavas artmasi kazanan sayisiyla alakali degil; uscis in sisteminin iyilesmesinden ve kazananlarin hemen ds260 formunu doldurmasindan kaynaklaniyor . Butun konsolosluklarin kapasitesi belli, elinde yeteri kadar form olunca neden daha fazla cagirsin ki ...bu sene gecen seneden oturu herkesi current yapmak uzere az kisi sectiler gibi, az kisi olunca aradaki bosluklar da fazla olucagindan herkes current olur bence


  • Bu sene sıralama geçen seneye göre paralellik gösteriyo fakat toplam kazanan sayısı @crazycells 'in de önceden bahsettiği gibi daha düşük olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki aylarda bunun sıralama üzerindeki etkisi ne olur sizce.


  • Geçtiğimiz mayıs ayında çekilişi kazandığımızı öğrendiğimden beri forumu takip ediyorum. Dv2018 sürecinin sıkıntısına birebir şahit oldum. Numarası büyük olan arkadaşlar arada sırada moral verici bir şeyler yazılmasını istiyordu. Şu an aynı durumu biz de yaşıyoruz. İnsan güzel bir şeyler duymak istiyor. Umarım fazla acı çekmeden herkes mülakata alınır.


  • @kürşat DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Can colpanin Youtube da videosunda ilk Türklerin yanında çalıştım tam paramı alamadım demişti yanlış hatırlamıyorsam acaba oradaki Türkler (bazıları) yeni gelenleri kullanıyor mu?

    Emin olun herşey karşılıklı...

    Yeni gelen arkadaslarda buradakileri kullanmaya çalışıyor... Zor durumda bırakan ve verdiği sözleri tutmayanlar, anlaşmalarına uymayanlar oluyor... Böyle olunca iyi niyetli olan arkadaşlar kendilerini geri çekiyor ve ortam komisyonculara kalıyor burada... bende eski değilim. Lakin objektif olmak lazım


  • @semavi Buna yüzde yüz katılıyorum bu konu böyle.


  • @tesko DV2019 için pek çok şey -özellikle siyasi konularda- DV2018'e nazaran daha net. Ayrıca kazanan sayısı da toplamda ortalama 25% daha az. Tahmini olarak geçen senekinden daha iyi bir tabloyla karşılaşılır. Aylık ortalama 2200 ile ilerlesebile 26.400 e geliyor cut off şu iki aylık bülten ortalaması ile. Bence ilerleyen dönemde biraz daha hızlanacaktır süreç.


  • Geldiğimden beri türklerle çalışıyorum ve herzaman paramı ödediler,kalacak yer verdiler.Türkiyede insan nasıl çeşit çeşitse burdada türkler öyle.Herkes diyor öpmeye çalışanı çok ama bana daha denk gelmedi.


  • Yine yanlış yere yazmışım. Çoklu sekme açmaktan vazgeçmeliyim... Pardon...


  • @richmond olacak diye bir şart yok bunlar kismet ben de (bazıları )kelimesini kullandım dikkat edersen.


  • @kürşat ben sizin ne yazdığınızı görmedim bile genel olarak yazdım


  • Ben iki defa gittim hep internetten tanışdığım insanlar inanın hepsi yardım etti yemeğe çıkardılar , araç verdiler ( ücretsiz 🙂 kalacak yer buldular , tabi kalacak yere ücret ödedim. Bir kaç mekana götürdüler yine yemek ulaşım hiç istemediler ne zaman elimi cebime atsam öncek kendileri verdi. Artık bende dayanamadım bırakın dedim o zamanda dolar ucuz 🙂 ben öderim dedim gibi gibi . Yani insanlar böyle idi kötü insan da çıkar yok değil ama bana böyle geldi. İşallahda hep böyle gelir.


  • @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @kundekari DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba dostlar. Kesin mülakat tarihleri için mail ne zaman gelir acaba? bi fikri olan var mı?

    ay sonuna dogru mulakat tarihleri belirlenmis olur.

    Tüm katılımcılar için mi aysonuna kadar belirleniyor?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ckanak DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @kundekari DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba dostlar. Kesin mülakat tarihleri için mail ne zaman gelir acaba? bi fikri olan var mı?

    ay sonuna dogru mulakat tarihleri belirlenmis olur.

    Tüm katılımcılar için mi aysonuna kadar belirleniyor?

    Hayir, sadece bir sonraki ayda mulakata cagrilacak kisilerin mulakat tarihleri ay sonuna dogru aciklaniyor. Mulakat tarihi almak icin yerine gelmesi gereken ilk sart numaranizin aktif olmasi, ayrintili bilgi icin su konunun ilk postunu okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/


  • Eldeki bilgileri merak edenlerle paylaşmak ve en çok da deneyimlerimizi aktarabilmek için bir Youtube kanalı açtık. Videolar yapıp paylaşıyoruz. Karşıma çıkan en enteresan konulardan birisi "Abi bu çekiliş de hep İzmirlilere çıkıyor" yaklaşımı. Böyle bir şey yok biliyorum. Hatta anlatmaya çalışıyorum "Çekilişte çıkan değil bunu video vs haline döken çok İzmirli olabilir" diye 🙂

    Sahi 2019 kazananları hangi şehirlerden?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Eldeki bilgileri merak edenlerle paylaşmak ve en çok da deneyimlerimizi aktarabilmek için bir Youtube kanalı açtık. Videolar yapıp paylaşıyoruz. Karşıma çıkan en enteresan konulardan birisi "Abi bu çekiliş de hep İzmirlilere çıkıyor" yaklaşımı. Böyle bir şey yok biliyorum. Hatta anlatmaya çalışıyorum "Çekilişte çıkan değil bunu video vs haline döken çok İzmirli olabilir" diye 🙂

    Sahi 2019 kazananları hangi şehirlerden?

    "I" sutununa bakmalisiniz.


  • @crazycells bunu sizmi oluşturdunu dostum listeyi yanı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @serkanist DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells bunu sizmi oluşturdunu dostum listeyi yanı ?

    Forumun cizelgesi bu, sayin @serkanist

    DV2019 talihlilerinin bilgilerini oraya girip, sonraki arkadaslara bu bilgileri birakmalari gerekiyor. Bilgileri forum uyelerinin kendileri giriyor... duzenlemeleri de DV2019 talihlileri yapiyor.


  • @crazycells Anladım , bilgim yoktu açıkçası çıkarsa bizde gireriz işallah. ama Söyle baktım hepsinin işi gücü mesleği var açıkçası moralim bozuldu tesadüf olamaz ya baksana bize çıkarmı dedim bu kadar iyi meslekleri olanların arasında. Ciddi 😕

    Neyse ; Ekimde başvuru açılasın bakalım. Mayısyı bekleceğiz yeniden. Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum