Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

• @kürşat DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Can colpanin Youtube da videosunda ilk Türklerin yanında çalıştım tam paramı alamadım demişti yanlış hatırlamıyorsam acaba oradaki Türkler (bazıları) yeni gelenleri kullanıyor mu?

Emin olun herşey karşılıklı...

Yeni gelen arkadaslarda buradakileri kullanmaya çalışıyor... Zor durumda bırakan ve verdiği sözleri tutmayanlar, anlaşmalarına uymayanlar oluyor... Böyle olunca iyi niyetli olan arkadaşlar kendilerini geri çekiyor ve ortam komisyonculara kalıyor burada... bende eski değilim. Lakin objektif olmak lazım

• @semavi Buna yüzde yüz katılıyorum bu konu böyle.

• @tesko DV2019 için pek çok şey -özellikle siyasi konularda- DV2018'e nazaran daha net. Ayrıca kazanan sayısı da toplamda ortalama 25% daha az. Tahmini olarak geçen senekinden daha iyi bir tabloyla karşılaşılır. Aylık ortalama 2200 ile ilerlesebile 26.400 e geliyor cut off şu iki aylık bülten ortalaması ile. Bence ilerleyen dönemde biraz daha hızlanacaktır süreç.

• Geldiğimden beri türklerle çalışıyorum ve herzaman paramı ödediler,kalacak yer verdiler.Türkiyede insan nasıl çeşit çeşitse burdada türkler öyle.Herkes diyor öpmeye çalışanı çok ama bana daha denk gelmedi.

• Yine yanlış yere yazmışım. Çoklu sekme açmaktan vazgeçmeliyim... Pardon...

• @richmond olacak diye bir şart yok bunlar kismet ben de (bazıları )kelimesini kullandım dikkat edersen.

• @kürşat ben sizin ne yazdığınızı görmedim bile genel olarak yazdım

• Ben iki defa gittim hep internetten tanışdığım insanlar inanın hepsi yardım etti yemeğe çıkardılar , araç verdiler ( ücretsiz :) kalacak yer buldular , tabi kalacak yere ücret ödedim. Bir kaç mekana götürdüler yine yemek ulaşım hiç istemediler ne zaman elimi cebime atsam öncek kendileri verdi. Artık bende dayanamadım bırakın dedim o zamanda dolar ucuz :) ben öderim dedim gibi gibi . Yani insanlar böyle idi kötü insan da çıkar yok değil ama bana böyle geldi. İşallahda hep böyle gelir.

• @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@kundekari DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Merhaba dostlar. Kesin mülakat tarihleri için mail ne zaman gelir acaba? bi fikri olan var mı?

ay sonuna dogru mulakat tarihleri belirlenmis olur.

Tüm katılımcılar için mi aysonuna kadar belirleniyor?

• @ckanak DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@kundekari DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Merhaba dostlar. Kesin mülakat tarihleri için mail ne zaman gelir acaba? bi fikri olan var mı?

ay sonuna dogru mulakat tarihleri belirlenmis olur.

Tüm katılımcılar için mi aysonuna kadar belirleniyor?

Hayir, sadece bir sonraki ayda mulakata cagrilacak kisilerin mulakat tarihleri ay sonuna dogru aciklaniyor. Mulakat tarihi almak icin yerine gelmesi gereken ilk sart numaranizin aktif olmasi, ayrintili bilgi icin su konunun ilk postunu okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/

• Eldeki bilgileri merak edenlerle paylaşmak ve en çok da deneyimlerimizi aktarabilmek için bir Youtube kanalı açtık. Videolar yapıp paylaşıyoruz. Karşıma çıkan en enteresan konulardan birisi "Abi bu çekiliş de hep İzmirlilere çıkıyor" yaklaşımı. Böyle bir şey yok biliyorum. Hatta anlatmaya çalışıyorum "Çekilişte çıkan değil bunu video vs haline döken çok İzmirli olabilir" diye :)

Sahi 2019 kazananları hangi şehirlerden?

• @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

Eldeki bilgileri merak edenlerle paylaşmak ve en çok da deneyimlerimizi aktarabilmek için bir Youtube kanalı açtık. Videolar yapıp paylaşıyoruz. Karşıma çıkan en enteresan konulardan birisi "Abi bu çekiliş de hep İzmirlilere çıkıyor" yaklaşımı. Böyle bir şey yok biliyorum. Hatta anlatmaya çalışıyorum "Çekilişte çıkan değil bunu video vs haline döken çok İzmirli olabilir" diye :)

Sahi 2019 kazananları hangi şehirlerden?

http://bit.ly/2L0H2pM

"I" sutununa bakmalisiniz.

• @crazycells bunu sizmi oluşturdunu dostum listeyi yanı ?

• @serkanist DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells bunu sizmi oluşturdunu dostum listeyi yanı ?

Forumun cizelgesi bu, sayin @serkanist

DV2019 talihlilerinin bilgilerini oraya girip, sonraki arkadaslara bu bilgileri birakmalari gerekiyor. Bilgileri forum uyelerinin kendileri giriyor... duzenlemeleri de DV2019 talihlileri yapiyor.

• @crazycells Anladım , bilgim yoktu açıkçası çıkarsa bizde gireriz işallah. ama Söyle baktım hepsinin işi gücü mesleği var açıkçası moralim bozuldu tesadüf olamaz ya baksana bize çıkarmı dedim bu kadar iyi meslekleri olanların arasında. Ciddi :/

Neyse ; Ekimde başvuru açılasın bakalım. Mayısyı bekleceğiz yeniden. Teşekkürler.

• @serkanist DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells Anladım , bilgim yoktu açıkçası çıkarsa bizde gireriz işallah. ama Söyle baktım hepsinin işi gücü mesleği var açıkçası moralim bozuldu tesadüf olamaz ya baksana bize çıkarmı dedim bu kadar iyi meslekleri olanların arasında. Ciddi :/

Neyse ; Ekimde başvuru açılasın bakalım. Mayısyı bekleceğiz yeniden. Teşekkürler.

cok fazla bos cevap veya ogrenci de var :) siz sadece gormek istediklerinizi goruyorsunuz gibi :)

• Bir de tersten bakın, genelde işi gücü olanlar ve internete daha sık araştırma amacıyla erişenler o listeye denk geliyor ve/veya doldurmak için ortak bir hissiyat içindeler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Bence Olaya şöyle bak birçok kişi diğer mesleklerin altına yazmak istememiş utanmış diyelim :)

meslekten utanılmaz tabii ki Ama amerika'da bu daha da güzel bir olay Türkiye'de bazen yapmaya öğreneceğiniz meslekler burada çok geçerli yani Green card çıksın Boş verin Geri kalanını...

İnşallah kazanırsınız bu sene

• Keske çıkmakla bitse...

• @caglaror @crazycells @semavi :) bana öyle geldi sanki ama dediklerinize katılıyorum dostlar.

Bu yıl iki tane evli çoçukla arkadaşada başvuru yapacağız onları çok merak ediyorum ilk olacak . Bakalım ne olur ama birine çıkar öyle bir his var içimnde .

İki ailede karı koca memurlar. :)

Bu arada artk usa gitmekde hayal oldu ne okul ne gezme bu kurlarla giden zaten gezen adamdır pekte doları düşünmez diyorum bence.

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • Dv2019 icin baska sans kaldi mi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    884 Bakış
    crazycellsC
    @dtsbp Dv2019 icin baska sans kaldi mi içinde söyledi: Yeni cekilis vesaire olma olasiligi var mi kontenjan dolmamasi yada ek seçim tarzi sadece bir sefer boyle bir durum oldu, o da buyuk ihtimal bir hatadan kaynaklandil o nedenle ek bir aciklama olacakmis gibi dusunmeyin ya da buna gore plan yapmayin. cekilis yonergelerinde yer alan bir durum degil bu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k