[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
-
Bu konuda bilgisi olan varmi
-
@nfs741 DHS'de geçmiş dönemdeki dv vizeleri için oluşturulmuş bir yasa tasarısı.
sentodan ciddi bir oy sayısı toplaması lazım, 60 kadar.
umalım ki alsın ama BBB geçmediyse bunun geçmesi.. bilemiyorum. -
@gucarslan teşeşkkurler
-
@gucarslan merhaba,BBB geçmedi.
DHS inşallah geçer, DV vizeleri amerika politik bir malzeme gibi mi kullanılıyor yoksa gerçekten geçmiş dönem DV vizelerini tekrar kullanılmasını dert edinen birileri mi mevcut anlamadım eğer böyle ise elbet bir gün bu kullanılmayan DV vizelerini yasal olarak verecekler gibi anlıyorum.(yani bu kullanılmayan DV ler neden DV ile hiçbir ilgisi olayanlar tarafından gündeme getiriliyor ki, neden dert edinsinler DV leri) -
bir ses yok mu hala durum aynı mı?
-
@Hussein temyiz duruşması 16 eylül..
-
16 Eylül temyiz mahkemesinde muhtemelen direk karara çıkmayacak. 2023 yılını bulacak gibi. Bizim umutlandığımız, beklediğimiz rezerv edilen 9095 vize adedi mi yoksa DV2020 ve DV2021 için IT departmanının altyapısını hazır hale getireceği 36872 case sayısı mı?
-
Umutlarımızı kaybetmeyelim sevgili forumdaşlar, az kaldı diye hissediyorum, umarım en en en güzeli olur sabırla bekleyen hepimiz için! :)
-
@BlackEagle 9095 vize adedi zaten kesin, artmayacak.
önemli olan bu rezerv sayısının hangi sayı üzerinden dağıtılacak olması. -
O halde 9095 vize sayısı (DV2020 + DV2021 aile fertleri ile birlikte) 36872 sayısı ise dv2020 ve dv2021 için vize alma ihtimali olan case sayısı. Dosyam CEAC Status a baktığımda NVC'da gözüküyor. Herkes gibi numaram bu işin neresinde onu çözemiyorum. Umutsuz olmamaya çalışıyorum bakalım artık. Umarım herkes için hayırlısı olur. @gucarslan forumdaki yardımlarınız ve geri dönüşleriniz için teşekkürler.
-
@BlackEagle 36872 sayısına, DV2021 goodluckvBiden davasıdaki yaklaşık 24.000 davacı dahil değil. sadece gomez, goh, rai davaları dahil.
şuan herkes zaten at NVC görünüyor, yalnız değilsiniz.
en doğrusu bekleyip görmek.. -
-
Hakimlerin Cumhuriyetçi mi veya Demokrat mı olduklarına artık kafa yormak istemiyorum. Umarım işi kanun ve empati kurarak vicdan çerçevesinde değerlendirirler.
-
Buranın bir telegram grubu vardı linkini kaybettim. Elinde olan varsa gönderebilir mi?
-
-
olur da rezerve vizeler veririlse case no ya göre mi verirler yoksa ds 260 submit tarhiine göre mi.
-
@Gezgin-Paksoy bu konu için hiçbir detay verilmedi, henüz belli değil.
bunun belli olması için önce temyizin sonuçlanması ve DOS'un kararını açıklaması gerek. -
Konusu gelmişken benim de merak ettiğim eğer ds260 formuna göre dağıtılırsa zamanında yeni doğan :baby: için ds260 formunu açtırmak zorunda kalmıştım. İlk ds-260 formumu aslında 15/05/2019'da doldurmuştum fakat Şubat 2020 tarihinde mecbur 2. kez submit ettim. Umarım son doldurduğum tarihi değil de ilk tarihi dikkate alırlar
-
@BlackEagle DV2022'de ne yazık ki ikinci submit tarihini dikkate aldılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum