@emirgenco, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhabalar arkadaşlar dün nişanlım ile evlendim 2 buçuk yılın sonunda. Kendisi amerikaya geri döndü şimdi ona kendi tarafımdan hangi evrakları göndermem gerekiyor nikah cüzdanı uluslar arası cüzdan kendisi Amerikan olduğu için tercümeci noter tastik yeminli tercüman ve apostilli olmalı dedi ama. Biraz inanmadım acaba doğrusu nasıl olmalı birde ilk başvuruda hangi evraklar gerekiyor uscise sunulması için okuyorum burada ama hata yapmamak için sizlere sordum
Birde. Tercüman affidavit diye bir şeyden bahsetti Amerika’daki sistemlerdede evliliğimizi yasalaştırmak için. Bir şey anlamadım
Merhabalar.
Evliliğiniz hayırlı olsun inşAllah.
Aile cüzdanı uluslararası olduğu için en baştan en sona kadar boş sayfalar dahil hepsini tarayıp yükleyenler kabul edildi. Biz sadece işlenmiş sayfaları yüklediğimiz için çeviri istendi.
Doğum belgesi olarak e-devletten doğum, evlilik gibi olayları gösteren aile nüfus kayıt örneğini indirip İngilizce çevirisini yaptırın.