FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@Programmer En yıpratıcı olanı da 10 ayda bir güncelleme olmaması, yani dosyaya 1 kere bile bakılmaması...
-
@SUV2019 Tüm samimiyetimle söylüyorum, gerçekten sizin adınıza üzüldüm. İnsan bu sürelerde çok şey yapabilir. Yeni düzen kurma, ortama alışma, iş konusunda bir yerlere gelme gibi. Suistimalleri anlıyorum ama bu kadar uzun süreçler insanı çileden çıkarır. Hiç güncelleme yapılmaması da belirsizlik oluşturur, ki bu da çok yıpratıcıdır. Dilerim tüm bekleyenler en kısa sürede olumlu sonuçlar alır.
-
K1 vizesi için 9 aydır sonuç bekliyoruz bekleme stresinden dolayı ilişkimiz zarar görmeye başladı
-
@Huseyin-Aslan Bunların sistemine kafa yormak boşuna. Aynı anne, baba abinizin de annesi babası ve sorunsuz aldı. Siz ise güvenlik soruşturmasına kaldınız. Büyük ihtimalle sizin isim benzerliğinizden kaynaklanan bir durumdur.
Bu devirde isim benzerliği araştırması nedir. Parmak izi var, fotoğraf var, digital çağda her belge onaylı ve kontrolü kolay.
Bu arada abiniz abd’ye giriş çıkış yaptı mı?
-
@gamefry Evet, bu da ayrı bir saçmalık. Sonuçta ABD'ye giren herkesin fotoğrafı alınıyor. Parmak izi de alınıyor. Ellerindeki veri tabanı eminim ki hiçbir ülkede yoktur. Boş yere insanları yoruyorlar.
-
@Programmer Teknoloji yeni fakat kafalar eski. Eskiden bu dijital doldurduğumuz formlar elle doldurulup görüşme günü götürülüyordu. Pasaportlar çipsiz, sahtesi yapılması kolaydı sanırım. Bir defterdi sadece. O zamandan kalma uygulamalar işte.
-
Arkadaşlar şöyle bir email aldım dün,
We would like to confirm that we received your DS-5535 form.
Daha yeni mi aldılar acaba formu?
Bu arada konsolosluk randevum 1 Haziran 2022 bu güne kadar yaklaşık 11-12 kere güncelleme aldım. En son 25 temmuz güncelleme tarihim. o günden bu yana bir hareket yok. Vize türüm ise K1 evlilik
-
@rashcarter Gelen maile göre yeni almışlar. Sanırım beklemeye devam. Nişanlınız Amerikan vatandaşı mı yoksa Green Card sahibi mi ?
-
@gamefry Evet abim şimdiye 2 defa gitti geldi. Aynı zamanda büyük abim green card sahibi.
-
maalesef konsoloslukta cok yavas isletiyor sureci. Ben DS-5535 formlarini geldigi gibi gonderdiklerini dusunmuyorum.
4 ay 6 gun oldu biz bu formu gondereli, hala guncelleme yok.
-
@biblo kesinlikle yavaşın da yavaşı! Böylesi bir dönemde isim soruşturması vs de nedir! Parmak izinden tutun banka kayıtlarına kadar her şeyimiz hatta 7 ceddimizin kayıtları vardır ellerinde. Resmen işkence.. çok kıymetli dediğimiz zaman boşa akıp gidiyor.. hepimize bol sabırlar :(
-
@Programmer Nişanlım Amerikan vatandasi hocam, yeni almalarina pek imkan vermiyorum çünkü neden derseniz, 1 Hazirandan bu yana yaklaşık 11-12 defa güncelleme aldım bana gelen email de otomatik emaildi ama yinede kafam karıştı nedir bilemedim
-
@hakankar hocam bizimde k1 vizesi, hiç güncelleme aldınız mı?
-
@rashcarter 8 nisan 2022 tek güncellemem
-
Ben 1 tane bile güncelleme alamadım. Bu dosyaya 1 kere bile bakılmadığını mı gösterir. Neden 10 ayda 1 kere bile dosyaya bakmıyorlar?
-
@SUV2019 eğer ceac'da update almamışsanız evet, dosyanız incelenmemiş demektir.
bunun için konsolosluğa dosyanızın durumunu soran bir mail attınız mı?
maili okumaları, dosyanızı incelemelerini sağlar. -
@gucarslan Şu ana kadar belki de en az 10 email atmışımdır. Ama hep aynı kopyala yapıştır cevaplar. Ama sadece ben değilim, bu durumda olan çok kişi var...
-
@SUV2019 anlıyorum.
ne yazık ki konsolosluk bu sene özellikle AP süreçlerinde oldukça yavaş ve bunun sebebi de yaşadıkları inanılmaz yoğunluk.
umuyorum ki en kısa sürede bir cevap alırsınız. -
@gucarslan Merhabalar hocam iyi günler diliyorum, Bizimkisi K1 fiance vizesi. 1 Haziran 2022den bu yana yaklaşık 11-12 kere güncelleme aldım. Bazen 3 günde bir, bazen 5 , bazen haftadır bir. Fakat 25 Temmuzdan bu yana hiç güncelleme yok. Sizce bu iyice işaret olabilir mi? Tecrubelerinizden yola cikarak, düşüncelerinizi almak isterim. Teşekkürler
-
@rashcarter süre sınırı olmayan ama öncelikli bir vize K1.
iyiye ya da kötüye işaret mi bilemem ama güncelleme oldukça dosyanız işlem görüyor demektir.
uzun süredir bir güncelleme almadıysanız görüşme yaptığınız konsolosluğa bir mail atarak durumunuzu sorun lütfen.
bol sabırlı beklemeler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum