Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @LordBolton valla ben çocuk kucağımızda olduğu için çok etrafı takip edemedim. Genelde o sarısın erkek red veriyomuş galiba o yüzden dikkatli olmakta fayda var sıra ona doğru giderse sıvışın diyenler olmuştu 😂

    Profilimiz şöyle; ben 29 eşim 30 yaşında 2.5 yaşında kızımız var. Ben yüksek lisans mezunuyum eşim lisans. Kendi işimizi yapıyoruz dedik. Nerdeyse 2.5 yıldır var firmamız. Pasapprtta balkan ülkeleri macar ve yunan schengenimiz var yunana giremeden mülakata girdik.

    Yalnız bugün sarışın görevli onay, siyahi Nick bey de red dağıtmış diyorlar 😬

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu vizesizler bir etki yaratmaz.

  • ⭐⭐⭐

    @charon valla charon bey çok şükür bizde işe yaradı. Tek başına yaramaz demeyin, bir bütün bu vize işi, kişinin yaşı işi medeni durumu seyahat planı herşeyi etkili..


  • @dytmelek valla nicki hiç görmedim bile en son bankodaydı galiba, ben 9. Bankoya geçtim. Aa şimdi yazarken fark ettim 9 uğurlu numaram😂

    O sarı bey eliyle gel gel yaparken candaşa dedim hadi yürü yavrum yapcak bişey yok 😂

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu kaç memur vardı o anda görev yapan

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu sanırım sizin beden dilinize odaklanmak istemiş


  • @LordBolton ilk 4 banko vatandaşlık işlemleriydi, 5-6 pasaport kontrol. 7-8 parmak izi. 9-10-11-12-13vardı 5 kişi interview


  • @LordBolton bence o an göz attı forma yani önceden belli değildi hiç bişey

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu 5 vize memuru varsa o halde yakın zamanda tam kapasite çalışmaya başlayacak demektir çünkü daha önceden 2 vize memuru vardı sadece o vize memurları da sanırım kıvırcık saçlı kadın sarışın erkek ve kadın memur asyalı kadın ve siyahi memur olmalı


  • İnşallah Ağustos ve Eylül geçtikçe buralar herkesin güzel haberleriyle dolar :)


  • Sizlere kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. Ds160 formunu Nisan'da doldurup, B1 B2 başvurduğumdan beri hem seyahat planım değişti, hem de babamın doğum tarihiyle ilgili bir hata yaptığımı tespit ettim. Yeni bir Ds160 formu doldurup, herhangi bir ücret ödemeden confirmation page'imi kaydettim. Konsolosluğa önceki Ds160 numaramı ve update olmuş Ds160 numaramı yazıp, pasaport numaramla birlikte, yeni olanla güncelleyebilirler mi diye rica ettim. Bugün mail geldi ve güncellenmiş Ds160 numaram sisteme işlendi.

    Eğer içinize kurt düşer de DS160 yeni mi doldurup götürmeliyim, nasıl yapsam, sıkıntı çıkar mı diye evhamlanıyorsanız, bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Amerika konsolosluğu yoğun olmasına rağmen, sanırım en responsive konsolosluklardan biri. Bu sebeple mantıklı sorularınız mevcutsa, mutlaka sormanızı tavsiye ederim. İçiniz rahat olur :)


  • @heroinchains, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Sizlere kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. Ds160 formunu Nisan'da doldurup, B1 B2 başvurduğumdan beri hem seyahat planım değişti, hem de babamın doğum tarihiyle ilgili bir hata yaptığımı tespit ettim. Yeni bir Ds160 formu doldurup, herhangi bir ücret ödemeden confirmation page'imi kaydettim. Konsolosluğa önceki Ds160 numaramı ve update olmuş Ds160 numaramı yazıp, pasaport numaramla birlikte, yeni olanla güncelleyebilirler mi diye rica ettim. Bugün mail geldi ve güncellenmiş Ds160 numaram sisteme işlendi.

    Eğer içinize kurt düşer de DS160 yeni mi doldurup götürmeliyim, nasıl yapsam, sıkıntı çıkar mı diye evhamlanıyorsanız, bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Amerika konsolosluğu yoğun olmasına rağmen, sanırım en responsive konsolosluklardan biri. Bu sebeple mantıklı sorularınız mevcutsa, mutlaka sormanızı tavsiye ederim. İçiniz rahat olur :)

    Birebir aynısını yazmak için foruma girmiştim ancak benden önce davranmışsınız :) Ben de dediğiniz gibi dün DS-160'ı güncelleyip mail attım ve bugün dönüş yaptılar, AİS sistemine girdiğimde güncellenmiş numaram yazıyordu. Cuma günü randevuma onunla gideceğim


  • Merhaba. Daha öncesinde ABD'ye 2 defa turistik amaçla giriş çıkış yapmış bir diş hekimliği öğrencisi olarak vizeden ret yedim. Bir daha başvurmak istiyorum ama elimi güçlendirici ne gibi kanıtlarla gidebilirim daha tecrübe eden varsa bilgilendirebilir mi


  • @ahsenaydgdu
    Tebrikler :)
    Kafanizda bir planiniz var mi ? Ev kiralama araba alma is okul nasil bir yol izleyeceksiniz.? Green card icin nasil bir yol belirleyeceksiniz?


  • @heroinchains orda da o an türk bir beyfendi güncelleme yaptı bizm confirmasyon numaralarımızı


  • İyi akşamlar, cuma günü benim de görüşmem var :) tavsiyeleriniz var mı acaba?


  • @tuncayarat aaa tanıdık simaa umarım alırsınn bol şans dilerim :))

  • ⭐⭐⭐

    @vermaynen araba hemen almayacağız çok nakitimiz yok malesef, araç kiralayıp hesap kiralayacağız. Artık biriktirerek alırız birşey diye düşünüyorum. Kirada 1-2 ay airrbnb yaparız sonrasına orda bakıcaz şuan şoktayız hala araştıramadım.

    Green card yolum uzun.. f1 geçiş ordan opt ordan sponsor vs… böyle uzun bir yoll bizi bekliyor


  • @denizci10 2008 de 1. 2018 de 2. 10 yıllık vizemi aldım :)


  • Merhaba.Ben subat ayinda ds160 formunu doldururken herhangi bir vizem yoktu ve formu ona gore doldurdum temmuz ayinda schengen vizesi aldim vize almadim diye isaretledigim icin bu durum sikinti yaratir mi ?


Benzer Başlıklar

  • DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    259
    0 Oy
    259 İleti
    30k Bakış
    R
    DS-160 formunu dolduracağım ve birkaç konuda tereddüt yaşıyorum: Amerika’da bir kuzenim var, ancak kendisi kaçak yollarla gitmiş. Uzun süredir hem kendisiyle hem de ailesiyle herhangi bir iletişimimiz yok. Bu durumu forma yazmalı mıyım? Görüşmede sorulursa nasıl açıklama yapmalıyım? Green Card başvurusunu 3-4 kez denedim. Eğer bu konu sorulursa nasıl bir cevap vermeliyim? Mevcut iş yerimde 8 yıldır çalışıyorum. Bu süreçte askerlik nedeniyle bir çıkış-girişim oldu. Ayrıca bir kez istifa edip yaklaşık 1 ay sonra tekrar aynı işe geri döndüm. Formda başlangıç tarihi olarak hangi tarihi belirtmeliyim? Görüşmede bu durum sorulursa nasıl ifade etmem doğru olur?
  • Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1k
    3 Oy
    1k İleti
    71k Bakış
    K
    Şuraya net, kısa bilgiler almak için geliyoruz. İsmi lazım değil birileri yuvarlak cevaplar verip link yağdırıyor. Komik.
  • Yurtdışı Oturumu ve B1/B2 Turist Vizesi Mülakatı

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    cetinmutluC
    @dpdemir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • Madem ki Greencard Olmuyor, B1/B2 deneme vakti

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    129
    10 Oy
    129 İleti
    7k Bakış
    celinesyC
    @metedemir01 Merhaba, ablanizi sponsor göstermekten kastınız ,seyehat masraflarinizi kim karşılayacak diye bir soru var oraya ablanizin bilgilerinizi yazmak mı ? Mesela ablam doktor garanti olması adına onu yazsam mi diye düşündüm ama burada artık kaç yaşinda olduğumuz da önemli değil mi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum