(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Aslında burada Ds160'la ilgili çok fazla soru geliyo insanın aklına. Giriş yapacağınız yeri soruyor, NY dedik diyelim formda.
Bunu değiştirsek ve LA'den giriş yapsak, giriş yaparken sıkıntı çıkarabilirler mi eee hani NYdan girecektiniz diye?
Ya da tarihler de benzer şekilde, ds160da bi tarih ve giriş yeri belirtiyoruz ama bunlar çok kolay değişebilir, plandır, bozulur gibi

-
Herkese slm ailecek başvuranlar aynı gün ve saat
Randevuyu yeniden zamanla bolumunde herkesin ayrı ayrı öne çekmek için bakıyorum kafama takıldı kendiminkinden ilerlersem sadece benim randevu tarihimi değişecek yani
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@mexido teşekkürr ettim hocam inşallah sizde en kısa sürede giriç yaparsınız

Rica ederim ins.:)
-
@ahsenaydgdu bugün güzel haber alma günü 🥰 tekrar tebrikler Ahsencim

-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@LordBolton valla ben çocuk kucağımızda olduğu için çok etrafı takip edemedim. Genelde o sarısın erkek red veriyomuş galiba o yüzden dikkatli olmakta fayda var sıra ona doğru giderse sıvışın diyenler olmuştu

Profilimiz şöyle; ben 29 eşim 30 yaşında 2.5 yaşında kızımız var. Ben yüksek lisans mezunuyum eşim lisans. Kendi işimizi yapıyoruz dedik. Nerdeyse 2.5 yıldır var firmamız. Pasapprtta balkan ülkeleri macar ve yunan schengenimiz var yunana giremeden mülakata girdik.
Yalnız bugün sarışın görevli onay, siyahi Nick bey de red dağıtmış diyorlar

-
@ahsenaydgdu vizesizler bir etki yaratmaz.
-
@charon valla charon bey çok şükür bizde işe yaradı. Tek başına yaramaz demeyin, bir bütün bu vize işi, kişinin yaşı işi medeni durumu seyahat planı herşeyi etkili..
-
@dytmelek valla nicki hiç görmedim bile en son bankodaydı galiba, ben 9. Bankoya geçtim. Aa şimdi yazarken fark ettim 9 uğurlu numaram

O sarı bey eliyle gel gel yaparken candaşa dedim hadi yürü yavrum yapcak bişey yok

-
@ahsenaydgdu kaç memur vardı o anda görev yapan
-
@ahsenaydgdu sanırım sizin beden dilinize odaklanmak istemiş
-
@LordBolton ilk 4 banko vatandaşlık işlemleriydi, 5-6 pasaport kontrol. 7-8 parmak izi. 9-10-11-12-13vardı 5 kişi interview
-
@LordBolton bence o an göz attı forma yani önceden belli değildi hiç bişey
-
@ahsenaydgdu 5 vize memuru varsa o halde yakın zamanda tam kapasite çalışmaya başlayacak demektir çünkü daha önceden 2 vize memuru vardı sadece o vize memurları da sanırım kıvırcık saçlı kadın sarışın erkek ve kadın memur asyalı kadın ve siyahi memur olmalı
-
İnşallah Ağustos ve Eylül geçtikçe buralar herkesin güzel haberleriyle dolar

-
Sizlere kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. Ds160 formunu Nisan'da doldurup, B1 B2 başvurduğumdan beri hem seyahat planım değişti, hem de babamın doğum tarihiyle ilgili bir hata yaptığımı tespit ettim. Yeni bir Ds160 formu doldurup, herhangi bir ücret ödemeden confirmation page'imi kaydettim. Konsolosluğa önceki Ds160 numaramı ve update olmuş Ds160 numaramı yazıp, pasaport numaramla birlikte, yeni olanla güncelleyebilirler mi diye rica ettim. Bugün mail geldi ve güncellenmiş Ds160 numaram sisteme işlendi.
Eğer içinize kurt düşer de DS160 yeni mi doldurup götürmeliyim, nasıl yapsam, sıkıntı çıkar mı diye evhamlanıyorsanız, bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Amerika konsolosluğu yoğun olmasına rağmen, sanırım en responsive konsolosluklardan biri. Bu sebeple mantıklı sorularınız mevcutsa, mutlaka sormanızı tavsiye ederim. İçiniz rahat olur

-
@heroinchains, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Sizlere kendi sürecimden bahsetmek istiyorum. Ds160 formunu Nisan'da doldurup, B1 B2 başvurduğumdan beri hem seyahat planım değişti, hem de babamın doğum tarihiyle ilgili bir hata yaptığımı tespit ettim. Yeni bir Ds160 formu doldurup, herhangi bir ücret ödemeden confirmation page'imi kaydettim. Konsolosluğa önceki Ds160 numaramı ve update olmuş Ds160 numaramı yazıp, pasaport numaramla birlikte, yeni olanla güncelleyebilirler mi diye rica ettim. Bugün mail geldi ve güncellenmiş Ds160 numaram sisteme işlendi.
Eğer içinize kurt düşer de DS160 yeni mi doldurup götürmeliyim, nasıl yapsam, sıkıntı çıkar mı diye evhamlanıyorsanız, bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz. Amerika konsolosluğu yoğun olmasına rağmen, sanırım en responsive konsolosluklardan biri. Bu sebeple mantıklı sorularınız mevcutsa, mutlaka sormanızı tavsiye ederim. İçiniz rahat olur

Birebir aynısını yazmak için foruma girmiştim ancak benden önce davranmışsınız
Ben de dediğiniz gibi dün DS-160'ı güncelleyip mail attım ve bugün dönüş yaptılar, AİS sistemine girdiğimde güncellenmiş numaram yazıyordu. Cuma günü randevuma onunla gideceğim -
Merhaba. Daha öncesinde ABD'ye 2 defa turistik amaçla giriş çıkış yapmış bir diş hekimliği öğrencisi olarak vizeden ret yedim. Bir daha başvurmak istiyorum ama elimi güçlendirici ne gibi kanıtlarla gidebilirim daha tecrübe eden varsa bilgilendirebilir mi
-
@ahsenaydgdu
Tebrikler
Kafanizda bir planiniz var mi ? Ev kiralama araba alma is okul nasil bir yol izleyeceksiniz.? Green card icin nasil bir yol belirleyeceksiniz? -
@heroinchains orda da o an türk bir beyfendi güncelleme yaptı bizm confirmasyon numaralarımızı
-
İyi akşamlar, cuma günü benim de görüşmem var
tavsiyeleriniz var mı acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum