IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@sertas Bu bilgiyi nerden edindiniz? @crazycells veya @gucarslan - Bunu teyit edebilir misiniz?
-
@sertas bu duyum var evet ama ilk ağızdan / resmi kaynaktan duymadığımız sürece bunu teyit edemiyoruz.
sadece binanın tamamen hazır olduğunu, tabir-i caizse ceketlerin alınıp gidileceğini biliyorum hepsi bu.
ama hangi ay, hangi gün olacak bilmiyorum.. @IsmailAbi -
@Merve-Güngör Bu taşınma olayı varsa daha da uzayabilir korkmaya başladım...
-
çok şükürrr benim de DQ mailim geldiii :))22 ay sonunda bu onay mailini almak çok mutlu edici gerçekten. bekleyen herkesin güzel haberler almasını umuyorum..sırada mülakat randevusunu beklemek var. en kısa zamanda sonuçlanır inşallah
-
@gucarslan Tesekkurler.
-
@hzlinan tebrikler gözünüz Aydın
-
@hzlinan tebrikler, gözünüz aydın.
-
@hzlinan , tebrikler hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@cokbekledik86 @gucarslan @AE123 çok teşekkür ediyorum hepinize 😊zor olanı atlattık fakat daha geçmeyen bir zaman dilimine girmiş bulunuyoruz bu onaydan sonra🙏🏽Bolca sabır diliyorum hepimize
-
@hzlinan 1 ay oldu sklmaya basladik artik ya
-
@hzlinan Allah utandırmasın gözünüz aydın Allah bizlerede sabır versin daha yeni başvuru yapacağız :)
-
@mertdzkr yani çok saçma bi şekilde ilerliyor bu süreç. Umarım ki açılır artık da hızlanır işlemler
-
@emirgenco çok teşekkür ediyorım😊daha yolun başındasınız. Uzuuun bir yol bekliyor sizi de
-
Bu sabah I-130 dosyamızın onaylandığını gördük. NVC aşaması bizi bekliyor. Paylaşmak istedim, selamlar!
-
@hzlinan merhaba evlendikten sonra amerikaya hangi evrakları göndermem gerekiyor nişanlımla beraber ve nikah cüzdanını apostilli noter tastikli İngilizce tercüme mi ettirmeliyim Bilgi verirsen sevinirim
-
@emirgenco, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@hzlinan merhaba evlendikten sonra amerikaya hangi evrakları göndermem gerekiyor nişanlımla beraber ve nikah cüzdanını apostilli noter tastikli İngilizce tercüme mi ettirmeliyim Bilgi verirsen sevinirim
Yeminli tercüman çevirisi yeterli. Diğer evraklar için de konunun ilk sayfasına bakmalısınız.
-
@ekdodo, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Bu sabah I-130 dosyamızın onaylandığını gördük. NVC aşaması bizi bekliyor. Paylaşmak istedim, selamlar!
Hayırlı olsun inşAllah. Çok sevindim.
Evrak yüklerken dikkatli olun. Burada paylaşılan bilgileri kullanın.
Bizim yaptığımız hataları yapmayın.
Allah kolaylık versin. -
Bu haftada kimseye mülakaat vermeden geçti can sıkıcı bi durum umarım yine covid arttı diye çalışmalar durmamıştır
-
Merhaba,
I-130 onayını aldık. Sponsorluk konusu biraz kafamızı karıştırdı. Eşim endüstri mühendisi olarak çalışıyor ve yıllık brüt kazancı 45000 dolar civarı. Sponsor olmak için yeterli koşulları sağladığını düşünüyoruz ancak eşim işine 2021 yılının ekim ayında başladı ve geçen yıl ödediği vergi düşüktü. Şu an işine devam ediyor, bu durum sponsor olamamasına engel mi?
Bir diğer sorum da hangi belgeyi dolduracağız emin olamadık, I-864-EZ de uygun gözüküyor tam çözemedik.
Yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.
-
Ben de aynı sorun yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Eşim 2 yıldır amerika dışındaydı, sırf amerika'ya yerleşelim diye şimdi amerika'ya taşındı. Poverty Level üstünde bir iş buldu ve bu sorun olur mu onu merak ediyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum