IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@drserdar bizim 28 mayis sizden once hala haber yok yalniz degilsiniz
-
Merhaba arkadaşlar , cr1 vizesiyle giriş yaptıktan sonra green card gelesiye kadar burada çalışabilirsiniz ve SSN numarasını nasıl alacağız bilgisi olan var mı? Tesekkurler
-
Bu ileti silindi! -
@mustafawashington ssn numarasını. Ev adresine yakın olan ssn şubesinden randevu alacaksın ve ı 94 ü doldurup gideceksin
-
@drserdar ben bu hafta bekliyorum mail hepimize bu hafta gelecek Eylül d gorusmelere gidecez diye düşünüyorum
-
@mustafawashington merhaba biz giriş yaptıktan 1 hafta sonra SSn posta yolu ile adresimize geldi herhangi bir form doldurmadık yada bir yere başvuru yapmadık
-
@Merve-Güngör Ankara konsolosluk ağustosta yeni binasına taşınacaktı gecikmeler bundan ötürü olabilir
-
@mertdzkr, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@drserdar ben bu hafta bekliyorum mail hepimize bu hafta gelecek Eylül d gorusmelere gidecez diye düşünüyorum
Hayırlısıyla inşAllah. Bekliyoruz. Belki de büyük gün çarşambadır :)
-
@sertas Allahim bir bu eksikti yandik o zaman
-
@sertas hep boyle seyler bana denk geliyor ya
-
@mustafawashington merhaba 3 hafta icinde adresinize gelmesi gerekir. gelmezse 3 hafta sonra en yakindaki Social Security Administration'a gidip talep edebilirsiniz. Ben oyle yaptim. Basvurumdan 3 gun sonra adresime teslim edildi.
-
@sertas Bu bilgiyi nerden edindiniz? @crazycells veya @gucarslan - Bunu teyit edebilir misiniz?
-
@sertas bu duyum var evet ama ilk ağızdan / resmi kaynaktan duymadığımız sürece bunu teyit edemiyoruz.
sadece binanın tamamen hazır olduğunu, tabir-i caizse ceketlerin alınıp gidileceğini biliyorum hepsi bu.
ama hangi ay, hangi gün olacak bilmiyorum.. @IsmailAbi -
@Merve-Güngör Bu taşınma olayı varsa daha da uzayabilir korkmaya başladım...
-
çok şükürrr benim de DQ mailim geldiii :))22 ay sonunda bu onay mailini almak çok mutlu edici gerçekten. bekleyen herkesin güzel haberler almasını umuyorum..sırada mülakat randevusunu beklemek var. en kısa zamanda sonuçlanır inşallah
-
@gucarslan Tesekkurler.
-
@hzlinan tebrikler gözünüz Aydın
-
@hzlinan tebrikler, gözünüz aydın.
-
@hzlinan , tebrikler hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@cokbekledik86 @gucarslan @AE123 çok teşekkür ediyorum hepinize 😊zor olanı atlattık fakat daha geçmeyen bir zaman dilimine girmiş bulunuyoruz bu onaydan sonra🙏🏽Bolca sabır diliyorum hepimize
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum