Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @GriinKart, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Foruma 2018'de kayıt olmuştum takip ediyordum uzun zamandır, ilk defa 2023'e başvurabildim ama seçilmedim, bu sene olur ümidiyle beklemedeyim bakalım 2024 güzel şeyler getirir umarım bana.

    Hocam inşAllah olur da yine de siz çok umut bağlamayın. Ben 2023 de çok umut bağlamıştım o yüzden diyorum olmayınca çok üzülüyor insan. Olursa olur olmazsa olmaz kafasında olmanız daha sağlıklı olacaktır.

  • ⭐⭐

    @Mert-Eryiğit bu aslında bir bilinmeyen, daha doğrusu kafa kurcalayan bir konu. çekilişe hak kazanıp kazanılmadığını bilemiyoruz. tek çıkarım, çekilişe hak kazanmasan da, ya da hak kazanıp çekilişi kazanamasan da "has not been selected" dedikleri.
    yani sorunun cevabı olarak, evet başvurun fotoğraf ya da başka bir sebepten kabul edilmese de "has not been selected" oluyor diye düşünüyoruz.

  • ⭐⭐

    @Mert-Eryiğit bu arada, ufak bir araştırma ile, hatta bu platformda bile, elinizdeki fotoğrafların GC çekilişi için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Çok panik yapılacak bir durum değil.


  • @Gökhan-A, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @waterman diş protezciliği

    Merhaba, tam da bu konuyla ilgili bilgiler ararken yazdığın şeyleri okudum.
    28 yaşındayım ve bu sene diş protez tek. okuyacağım bölüm hakkında çok fikrim olmamakla birlikte çevremin beni yönlendirmesiyle yaptım tercihleri 🤭 siz araştırmış olmalısınız iş imkanlarını, bu bölümü okuyarak doğru mu yapıyorum sizce?

  • ⭐⭐⭐

    Sağlık alanında çalışanlar belli şartları sağladığında ABD’ye işveren sponsorlu gidebiliyorlar. Arkadaşımın arkadaşı bi sınava girmiş bunun için bi acente sayesinde işveren sponsorlu GC işlemlerine başlamışlar. Keske sağlık alanında bişeyler okusaymışım diyorum @rupica


  • Selam millet, Türkiye'ye gelipte vatandaşlık alan afganistan, pakistan, ırak, iran, suriye ve diğer aklıma gelmeyen ülke vatandaşların Türkiye kontenjanı nı doğrudan etkiliyor sanırsam sonuçta Türk vatandaşı olarak başvuru yapıyorlar. Veya kendi ülkelerinin kotasından mı giriyorlar tam olarak nasıl işliyor sistem bilen var mıdır?

    Eğer ilk seçenekte olduğu gibiyse bu durumda şansımız giderek azalıyor demektir..


  • @amnesia benim bildiğim doğduğu ülke önemli.


  • @amnesia DV Lottery'e katılırken, doğulan ülkenin kotasindan giriliyor. Foreign State Chargeability kavramını arastirabilirsiniz. Hatta DV2022'de bu durumdan dolayı vize reddi alanlar oldu

  • ⭐⭐

    @charon insallahhhhhhh


  • Merhabalar öncelikle sizden bir ricam olacak ben grncard başvurusunda bulundum inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ise Amerika gelmek ama neresine geleceğim nasıl olur sizden tavsiye istiyorum mesleğim şoförlük tr de kamuda zırhlı araç şoförüyum evli ve 3 erkek çocuğum var bu konuda fikir verirseniz sevinirim birde bu Grncard çıkma olasılığı nedir acaba şimdiden teşekkürler .


  • @celica Kotalar dogum ulkesine gore veriliyor. Sonradan tr vatandasi olanlar bizi etkilemiyor.

  • ⭐⭐

    @Ilyas-Işık, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Merhabalar öncelikle sizden bir ricam olacak ben grncard başvurusunda bulundum inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ise Amerika gelmek ama neresine geleceğim nasıl olur sizden tavsiye istiyorum mesleğim şoförlük tr de kamuda zırhlı araç şoförüyum evli ve 3 erkek çocuğum var bu konuda fikir verirseniz sevinirim birde bu Grncard çıkma olasılığı nedir acaba şimdiden teşekkürler .

    Daha başvurular açılmadı. Nereden nasıl başvurdunuz? Aracı firmaya para falan mı verdiniz yoksa?

  • ⭐⭐⭐

    @Ilyas-Işık Öncelikle greencard çıkma olasılığı çok düşük olan bir ihtimal bunu baştan belirtmiş olayım.Ayrıca çocuklarınızın yaşlarını bilmiyorum ama kazanan olsanız dahi 21 yaş üzeri çocuklarınız sizin kazanma durumunuzdan faydalanamaz bilginiz olsun.

    Asıl önemli konuya gelirsek bu senenin greencard çekiliş başvuruları henüz başlamadı büyük ihtimalle para karşılığı bu işi yapan kurumlardan birine aldandınız bu konuda nacizane önerim bu tarz kurumlarla değil kendiniz başvurmanız.Eğer herhangi bir kişisel bilgi paylaşımında bulunmadıysanız bir ücret ödemişseniz dahi işleminize devam etmeyin çekiliş başvuruları açıldığında kendiniz başvurun derim


  • @rupica merhabalar bölüm güzel mezuniyetinden sonra almanyaya gitme ihtimalin amerikaya gitme ihtimalinden çok yüksek senden sadece A2 yada B1 dil seviyesi istiyorlar bazı işverenler gerek yok dese de sen yine de kendi rahatlığın için B1 seviyesinde ol faydasını görürsün geri kalan yasal prosedürler zaten yeni mezunlar için formaliteden iş imkanlarına gelince indeed üzerinden almanya için "Zahntechniker" diye arama yaparsan ne kadar çok diş teknisyenine ihtiyaç olduğunu göreceksin hakkında hayırlısı olsun.


  • @Gökhan-A, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @rupica merhabalar bölüm güzel mezuniyetinden sonra almanyaya gitme ihtimalin amerikaya gitme ihtimalinden çok yüksek senden sadece A2 yada B1 dil seviyesi istiyorlar bazı işverenler gerek yok dese de sen yine de kendi rahatlığın için B1 seviyesinde ol faydasını görürsün geri kalan yasal prosedürler zaten yeni mezunlar için formaliteden iş imkanlarına gelince indeed üzerinden almanya için "Zahntechniker" diye arama yaparsan ne kadar çok diş teknisyenine ihtiyaç olduğunu göreceksin hakkında hayırlısı olsun.

    Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim, hemen araştırmaya başlayacağım 🌹


  • @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Sağlık alanında çalışanlar belli şartları sağladığında ABD’ye işveren sponsorlu gidebiliyorlar. Arkadaşımın arkadaşı bi sınava girmiş bunun için bi acente sayesinde işveren sponsorlu GC işlemlerine başlamışlar. Keske sağlık alanında bişeyler okusaymışım diyorum @rupica

    Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Şimdiden iş ilanlarına bakmaya başladım 2 sene vaktim var 🙂
    Aslında vaktiniz varsa ikinci öğretim yine de okuyabilirsiniz


  • @bgntn benim 4. olucak umarim cikar iyi sanslar 🙂


  • @arbalet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Biz burada çıksın diye beklerken aramızdan binlerce insan hiçbirimize çaktırmadan Meksika üzerinden ABD ye giriş yaptı hepiniz biliyorsunuz olayı. Başka derdimiz yokmuş gibi birde bunları düşünür olduk. Ayrıca gördükki birbirini tutan bir millet değiliz. Şu olayı araplar ya da ortadoğulular yapsa herbiri yaşadığı süreci bir şekilde paylaşır. Youtube üzerinde almanyayı kötüleyip buraya gelmeyin diyen onbinlerce insanımızdan aramızda da varmış. Ben bu gidenlerinde Türkiye'de nasıl bir görüşe sahip olduklarını burada hangi siyasileri desteklediklerini çok iyi tahmin edebiliyorum. Yemin ediyorum soğudum kendi milletimden.

    Selam kardeşim, bu kez de çıkmazsa biz de meksika dan giriş yapalım mı ? 🙂 Hatta forumdaki tüm katılımcılar hep beraber. 😃 😃 Şaka bir yana gidemeyen çok haklı ama kaçak giden için orada bir takım şeyler başardı ise onlara da hak vermek lazım.


  • Herkese selamlar. Uzun zamandır foruma giremiyordum. Hala burada olan kemik kadroya selam olsun 🙂 Uzun zamandır takip edip çok nadir yazan biriyimdir sizler beni bilmesenizde ben sizleri biliyorum 🙂 Kazandık diye buralardan gidecek değiliz :=) ara ara elimden geldiğince orada da olsam yazıp takip edeceğim dostlar bilgiler paylaşacağım. Hatta bir rehber bile hazırlamayı düşünüyorum. VLOG lara başlayacağız daha 🙂 herkese iyi haftalar diliyorum.


  • @FlyingAllAroundWorld Merhaba. vize mülakatına ne zaman gireceksiniz?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

65
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum