[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba,
Yukarıda bahsi geçen polis belgesi tam olarak nedir? Adli sicil belgesi gibi bir şey mi?
İkinci olarak benim de eşim yabancı, Bosna vatandaşı ve şu an kendi memleketinde. Türkiye'de evlendik, green card benim adıma çıktı. Her şey normal ilerlerse mart-nisan gibi çağrılacağız sanırım mülakata. Şu an hazır orada iken toplamamız gereken evrakları almasını tavsiye eder misiniz? Son 6 ayda alınmış olması gerekli gibi bir durum var mı? (Muhtemel kışın tekrar gidecek)
Son olarak, mülakatta istenecek belgeleri (hem kendim, hem eşim için) bulabileceğim bir link var mı forumda?
Çok Teşekkürler. -
@gucarslan Anladim, ilginize tesekkurler
-
Merhaba,
2023 için bu ay itibari ile mail beklentiniz var mı?
Ağustosta mülakat için mail beklemeye başlamak doğru olur mu sizce? -
@Astek4912-0 yanlış olur. Ekimde dağıtılmasını beklemek daha doğru
-
Merhaba,
2023EU0001xxxx
case numaram
formu ancak şimdi doldurabildim. En son onay sayfasında KCC case numarasını girin kısmında yazdığımda sürekli hata alıyorum.
Sorun nedir anlayamadım. Bir türlü formu imzalayamıyorum. Yardımcı olur musunuz? -
@kazzaz cn'nizdeki sıfırları yazmadan girin o kısma.
o şekilde kabul edecektir. -
Bu ileti silindi! -
Evet aynen söylediğiniz gibi sıfırları atınca imzala işlemi tamamlandı.
Bu imza sayfasından sonra çıkan diğer sayfada yapılacak başka işlem var mı?
Ayrıca şu anda yazıcı yanımda olmadığı için print edemiyorum.
Sonra bu sayfaya girip print alma imkanı oluyor mu? -
@kazzaz son sayfadaki confirmation page'i mailinize gönderin, lazım olacak.
AA ile başlayan bir barkod olacak. -
Mailime nasıl gönderiyorum e-mail confirmation kısmından mı?
-
Sayın @gucarslan başından beri sorduğum tüm sorularıma ivedilikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Formun başından itibaren çok yardımcı oldunuz.
İyi çalışmalar dilerim. -
@Astek4912-0 eylül ayı içinde ekim için mail gönderimi olabilir tabii mülakat verirlerse ekim ayında
-
@Emre-Kurtulmuş merhaba, doğrudur bizimde beklentimiz bu yönde. Ağustos ayında açıklanacak olan bültende numaralarımız (umarım 🙏🏻) current olursa ve mülakat mailinin ortalama 40 gün öncesinde gönderildiğini düşünürsek Ağustos sonu yada Eylül başı gibi mail bekleyebiliriz. Ama tabi bunların hepsi birer varsayım ve umut 😊 21 ve 22 süreçleri beni biraz korkuttu ve gerdi açıkçası. Ne olur artık hiç emin olamıyoruz. Çok düşünmemeye çalışıyoruz 🙈
-
@BerkayHacımustafa Bosna'dan evrakları kışın gidip alsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada, Bosna'dan police certificate alması gerekiyor ve 2 farklı evrak isteniyor. Türkiye'den alındığında ise sadece arşivli adli sicil kaydı. Bosna evrakları için aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim:
-
Merhabalar, bu korona vaka sayısı talihlilere sorun olur mu?
-
@Astek4912-0 dv talihlisiyseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@kazzaz bilgisayarınıza sağ tıklayıp indir de diyebilirsiniz.
ya da bir önceki sayfada e-mail gönder seçeneğinden gönderim sağlayabilirsiniz. -
@Maku DV2020 ve DV2021'de oldu ama o zaman aşı bulunmamış ve ölüm vakaları ciddi fazlaydı.
şuan öyle bir durum olacağını zannetmiyorum. -
@datanist Çok teşekkürler. Vize sınıflarına göre belgeler değişiyor sanırım, hangi sınıflandırmayı seçmemiz gerekli green card için?
-
@BerkayHacımustafa "D" (diversity) seçmelisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum