Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?

Benzer Başlıklar

• 2023 Turistik Vize Red Oranları

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    4k Bakış
    Mehmet Can 0M
    Selamlar, 2023'te vize vermiyorlar, seçim dolasıyla v.s. muhabbetleri çok duymuştum çevremde fakat önceki seneye gören oran pek değişmemiş. Tabi bu oran 2013'te %10 civarı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. 2023 : 20.59% 2022 : 19.96% 2021 : 13.70% .. .. 2013 : 10.3% https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/RefusalRates/FY23.pdf https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/RefusalRates/FY22.pdf
  • ABD'ye girişte gerekenler

45
    0 Oy
    45 İleti
    3k Bakış
    Funda 0F
    @Müberra-Dikici Merhaba ben de şunu merak ediyorum rezervasyon yaptırıp çıktısını aldıktan sonra iptal ettiğimizde görevliler sadece çıktıya mı bakıyorlar? Gerçekten rezervasyon olup olmadığını kontrol ediyorlar mı ?
  • Vize konaklama adresinde değişiklik sıkıntı yaratır mı?

4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    S
    @CptBarbo Turist vizesi için otel rezervasyonu yaptırmanıza gerek yoktu.Ama yaptıysanız ve otel kapandı v.s değiştirmem lazım illa diyorsanız , DS160 formunu değiştirip bir defaya mahsus olmak üzere ais üzerinden başvurunuzu ilgili ds formuna bağlayabilirsiniz.
  • B1/B2 ile giris yapip Master yapmak icin statu degistirmek

19
    0 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    oprmngrO
    @mazee56 Selamlar benim düşünceme göre New York Baro sınavı için İngilizcenizin cok iyi olması gerekir.Sadece Hukuk İngilizcesi için F1 vizesi ile giriş yapıp öğrenim görebileceğiniz kursları araştırın derim .Ama gerçekten Hukuk olunca herseyi cok pahalı.Sonrasında yine Baro sınavı için hazırlık kurslarına gitmeniz gerek zor ama imkansız değil.Benim eşim de avukat bizde bu sekilde yapacağız Selamlar
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k