Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?

Benzer Başlıklar

• Mahkemeye katılmak için vize başvurusu yapmak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    4
    1 Oy
    4 İleti
    220 Bakış
    Seda Uysal AvcıS
    @mehmetakbulut Helen Bükülmez Amerikada kaza davalarına bakıyor. facebook ve instagram hesapları var. İletişime geçmeyi deneyin
  • vize uzatma konusunda hizmet verenler

Kilitli Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    1 Oy
    2 İleti
    337 Bakış
    crazycellsC
    @sibel-ışık, içinde söyledi: vize uzatma konusunda hizmet verenler amerikada kalış süremi uzatmam gerekiyor.bu konuda ücret karşılığı danışmanlık yapan var mı forumda.varsa benimle iletişime geçebilir mi Muslu Hukuk Burosu'na kendi siteleri uzerinden ulasabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/ @Claudia-J-Muslu Hanim ve @Yusuf-Saraçoğlu Bey size yardimci olurlar. Bu da ilgili forum konusu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme
  • B1/B2 ile giris yapip Master yapmak icin statu degistirmek

19
    0 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    oprmngrO
    @mazee56 Selamlar benim düşünceme göre New York Baro sınavı için İngilizcenizin cok iyi olması gerekir.Sadece Hukuk İngilizcesi için F1 vizesi ile giriş yapıp öğrenim görebileceğiniz kursları araştırın derim .Ama gerçekten Hukuk olunca herseyi cok pahalı.Sonrasında yine Baro sınavı için hazırlık kurslarına gitmeniz gerek zor ama imkansız değil.Benim eşim de avukat bizde bu sekilde yapacağız Selamlar
  • Otomatik vize guncelleme nedir?

2
    0 Oy
    2 İleti
    589 Bakış
    crazycellsC
    @kirik Otomatik vize guncelleme nedir? içinde söyledi: Turist vizesiyle geldim. F1 statu degisikligi icin USCIS'e basvuru yaptim. Fakat bu surede 6 aylik turist vizem bitti. Duygudum kadariyla Kanada ve Meksika'ya 30 gunden az ziyaretci olarak gittiginde Amerika'ya giris yaparsan sorun olmuyormus. Bu sureci gerceklestiren var mi? Amerika'ya giristeki gumrukde boyle deneyimi yasayan varsa bilgilendirebilir mi? Bu olayin gercekligi nedir? Tesekkurler Boyle bir olanak olsa bile TC vatandaslari icin gecerli oldugunu zannetmiyorum. Visa Waiver Programi ile ilgili olabilir. Eger gecerli bir vizeniz yoksa ABD'ye tekrar alinacaginizi zannetmiyorum, change of status ya da extention of status sureci size otomatik olarak ABD'de kalma izni ya da vize vermiyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k