@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@ibrahimasar Suriye sınırından Türkiye'ye girenler geldi aklıma.
-
@edmond_dantes İşçi ihtiyaçlarını zaten diğer vize türlerinden sağlıyor H1B, J vs. onun için DVyi pek etkilemez ama diğer vize türlerini etkileyebilir tabii ki bir ihtimal
-
@edmond_dantes hocam resesyon yok abdde. abddeki sorun diversitydir,iklim değişikliğidir,coviddir vıdı vıdısından beyni sulanmış demokratların ekonomiden anlamaması ve içine etmesidir.
Para basarak ekonomiyi düzelteceklerini zannettiler mesela. Mükemmel bir süperzeka ürünü bir çözüm.
Bu aralar great resignation yüzünden işçi arayan çok şirket var. Özellikle mcdonalds ve benzeri şirketler, oteller vs. eleman ariyor deli gibi. Entry level, düşük yetenek gerektiren işler diyelim.trump gelince düzelecek bunlar ve umuyoruz ki gerçek hayatla alakası olmayan yapay gündemlerle(gender identity olsun, yok transgenderlar hangi tuvalete gidecek vs) abdye inanılmaz zarar veren bu tipler yok olacak.
-
@charon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@edmond_dantes hocam resesyon yok abdde. abddeki sorun diversitydir,iklim değişikliğidir,coviddir vıdı vıdısından beyni sulanmış demokratların ekonomiden anlamaması ve içine etmesidir.
Para basarak ekonomiyi düzelteceklerini zannettiler mesela. Mükemmel bir süperzeka ürünü bir çözüm.
Bu aralar great resignation yüzünden işçi arayan çok şirket var. Özellikle mcdonalds ve benzeri şirketler, oteller vs. eleman ariyor deli gibi. Entry level, düşük yetenek gerektiren işler diyelim.trump gelince düzelecek bunlar ve umuyoruz ki gerçek hayatla alakası olmayan yapay gündemlerle(gender identity olsun, yok transgenderlar hangi tuvalete gidecek vs) abdye inanılmaz zarar veren bu tipler yok olacak.
Trump gelmesin bidon iyi. Trump gelirse göçmenleri bizi duman eder. Rüyamızda görürüz green cardi.
-
@mexido, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@charon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Trump gelmesin bidon iyi. Trump gelirse göçmenleri bizi duman eder. Rüyamızda görürüz green cardi.
Bidon iyi ama varil bidonu döver

-
@Ping-PONG
:)) Doğrudur. -
Bu yıl ki başvuruda pasaport numarası istemeyecekler herhande
-
@gungorhan Son başvuruda pasaport var kafasıyla devam. DV2024 kılavuzu yayınlanmadan kesin bir şey söylemek yalan olur.
-
@gungorhan İstenmeyecek. Açılan bir dava sonucu kaldırıldı.
-
Başvuru sayısı en az ikiye katlar. Gelme hayali ya da durumu olmayan, başvuru şartlarını bilmeyen yüzbinlerce insan başvurur. Bu arada anlamadıpım şey pasaport alacak parası olmayan afrikalı iki kişi dava açacak parayı bulup avulat falan ayarlayıp böyle bir dava açıyor ve davaya bakan hakim bu ikisini haklı buluyor ama kazanan kişi en az 7-8 k dolara ve ülkeye giriş için pasaporta sahip olmak zorunda! Where is the adalet sayın yargıç?
-
@arbalet orada tanidiklari varsa sponsor onlar olabiliyor veya ulkelerindeki rejim pasaport almalarina musait degildir gibi gibi
-
@Programmer karşim selam. Sana mülakat tarihi vermediler mi ya? İmzana bakınca bi içim darlandı nedir olayın biraz anlatır mısın rica etsem.
-
@celica kardeş ülkedeki rejimden ötürü pasaport alamayacak olan insnaları istisnadır pasaport istenmeyecektir diye belirtiyor zaten. Ayrıca sponsoru varsada vardır. Neden genelleme yapılıyor? Hakimin verdiği karar yanlış bence.
-
Biz burada çıksın diye beklerken aramızdan binlerce insan hiçbirimize çaktırmadan Meksika üzerinden ABD ye giriş yaptı hepiniz biliyorsunuz olayı. Başka derdimiz yokmuş gibi birde bunları düşünür olduk. Ayrıca gördükki birbirini tutan bir millet değiliz. Şu olayı araplar ya da ortadoğulular yapsa herbiri yaşadığı süreci bir şekilde paylaşır. Youtube üzerinde almanyayı kötüleyip buraya gelmeyin diyen onbinlerce insanımızdan aramızda da varmış. Ben bu gidenlerinde Türkiye'de nasıl bir görüşe sahip olduklarını burada hangi siyasileri desteklediklerini çok iyi tahmin edebiliyorum. Yemin ediyorum soğudum kendi milletimden.
-
@diablo_ercan ne zaman yayınlanır acaba? 2 ay kaldı
-
@arbalet Merhaba, olayın tamamı büyükelçiliğin rastgele ve çok az sayıda mülakat vermesi. Bir de büyükelçiliği iranlılar ve afganlar ile paylaşıyor olmamız. Evet birçok kişi mülakat alamadık ve sanırım bizim maceramız bitti.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@arbalet Merhaba, olayın tamamı büyükelçiliğin rastgele ve çok az sayıda mülakat vermesi. Bir de büyükelçiliği iranlılar ve afganlar ile paylaşıyor olmamız. Evet birçok kişi mülakat alamadık ve sanırım bizim maceramız bitti.
Bence hemen ümidinizi kesmeyin. Numaranız gayet iyi.
-
herkese şimdiden bol şans dilerim umarım herşey istediğimiz gibi olur.
Benim fotoğraf konusunda sıkıntılarım var. Geçen gün green card için fotoğraf çektirdim. Garantiye almak amaçlı başka bir yerde daha çektirdim. ikiside dediğine göre green card için düzenlemesine rağmen ikisinde birbirinden farklı.
Diyelimki rasgele olarak seçildim (İNŞALLAH) fotoğraf uygun değilse has not been selected olarak mı görünür. -
Foruma 2018'de kayıt olmuştum takip ediyordum uzun zamandır, ilk defa 2023'e başvurabildim ama seçilmedim, bu sene olur ümidiyle beklemedeyim bakalım 2024 güzel şeyler getirir umarım bana.
-
@debbieLA77 Eylül ayı diye biliyorum.
Benzer Başlıklar
135
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k