[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Uhduhyankee hayır bu bir red sebebi değildir.
ilgili durumu ailenizin size desteği şeklinde açıklarsanız yeterli olacaktır.
altın hesabınızı da o şekilde göstermeniz sorun olmaz, kabul edilecektir. -
@gucarslan Bir süredir çok aklıma takılmıştı. Teşekkür ederim.
-
Merhaba - Excel tablosunda mülakat sıra tahmini şu aşamada ne anlama geliyor? Yorumu olan var mı? Teşekkürler.
-
@koc2022 süreç normal case sayılarına göre ilerleseydi, geçmiş yıllara bakarak mülakat alabilme ihtimalinizin olduğu tarih aralığını gösteren tahmini sayılar. current olacağınız ve mülakat alacağınızın tahmini yapılarak yapılmış. DV22'yi Ds260 formu doldurma tarihine göre baz aldıkları için o sıranın bir önemi yok oraya takılmayın
-
Merhaba,
Bana da randevu maili gelmedi, sanırım gelecek gibide durmuyor, İngiltere de denesem olabilir mi, oturum şartı var mıdır ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar. -
@ALS deneyen herkesten oturum istediler.
dilerseniz deneyin tabi.. -
@gucarslan teşekkür ederim hocam. Bugün şöyle bir yanıt geldi.
"Ankara'da bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Bölümü yetkilisi, aşağıdaki başvuru sahipleri için ek takip işlemlerinin gerekli olduğunu belirtti. "
bunların altında da aile bireylerinin adı yazıyor.
Ne yapmalıyım. -
Mail konuda da şu yazıyor."Yatri: ABD Dışişleri Bakanlığı Vize sistemi takip eylemi gerekiyor""
-
@Mirali-Doğan size özelden destek olacağım.
-
@gucarslan Dosya taşıma işlemi için nereye başvurmalıyım,izleyeceğim yollar nelerdir.. Dosyam KCC de görünüyor hala.
-
Merhaba;
Başka bir ülkeye dosya taşıma sürecini anlatabilir misiniz ? Ne yapmamız lazım ? -
@ALS burada detaylıca anlattım, ilgili başlıkları ya da arama kısmını kontrol edin;
-
@ALS, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Bana da randevu maili gelmedi, sanırım gelecek gibide durmuyor, İngiltere de denesem olabilir mi, oturum şartı var mıdır ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.Merhaba ds260 kilidi açtirdiniz mı. Cn2?xxx , ? İşareti kaç.
-
DS 260 formumu yanlış düzenlemiştim, açtırdım düzelttim aylar oldu o eğer kilit açtırmakdaki kastınız oysa..CN244xxx lerde.
-
@ALS sanırım sorun bu. Şimdiye kadar emrey, mert Karayılan, siz, ben ve gmfrey alamadı. sadık Kurtoğlu ve 5000 lerde bir kız mülakat aldı. Hepimiz ds260 kilidini açtırdık. Mert Karayılan 14000 lerde ve nisanda dosya onayı var. Yani dağıtılan mülakatlarda iki üç kez mülakat alamadı.
-
@sanaldeniz ben de varım alamayanlar arasın da gerçi ds haziran olsa da cn 14 bin nasip bekliyoruz hepimiz için ALLAH tan ne hayırlısıysa artık
-
Bayağı bir süredir foruma bakmıyordum umudumu kesmiştim süreçten. Fakat son günlerde mülakat dağıtımının hızlandığına dair bir kaç gönderi çıktı karşıma diğer sosyal platformlarda. Beni umutsuzluğa iten şey DV numaram ve DS-260 formu gönderme tarihim. Sanırım KCC DS-260 formunu gönderme sırasına göre işliyormuş dosyaları bu sene... Ben CEAC'tan baktığımda hala "at NVC" olarak gözüküyor. Bir kaç kez KCC'ye mail attım hep aynı cevap geliyor. En son dün yine mail attım ve yine, "Your case number is now current for interview processing..." diyerek başlayan bir cevap aldım.
Malumunuz 30 Eylül son gün, o tarihe kadar mülakat alabilmemin olasılığı sizce nedir ?
Teşekkürler,
-
@cihankocaturk Keşke bilebilsek ve yardımcı olabilsek. Geriye kalanlar olarak sizin gibi belirsiz şekilde bekliyoruz.
-
@sanaldeniz Taşımak istediğimi belirterek yeniden açtırma talebinde bulunmadım henüz..?
-
@sanaldeniz SORUN DEĞİL HAYAT DEVAM EDİYOR,OLURSA OLUR ,OLMAZSA DEVAM, DÜNYANIN GİDİŞİNE BAKILIRSA TÜM DÜNYA BU TOPRAKLARA AKIN EDECEK :))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum