FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@AYSY33 @thunder_74 Teşekkürler yorumlarınız için. Umarım daha fazla uzamaz 🙏🏻
-
11 kez gunceleme geldi bana ama hala refused .
-
@thunder_74 epey uzun sürmüş.. gerçekten çok üzücü.. sizin vize türünüz göçmen vizesi sanıyorum. Benim göçmen olmayan J2 .. tabii AP durumunda bu ayrımların bir önemi var mı bilemiyorum.. hepimize sabırla umutla beklemeler diliyorum 😔
-
@yilmazz benimki turist vizesi. Daha önce 3 defa vize almış olmama rağmen bu sefer ap ye kaldım. Görüşmede vize onaylandi vizeli pasaportu beklerken 5 gün sonra ap yazısı geldi. Sonunda gelecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama beklemek insanı yoruyor.
-
@thunder_74 Ben de geleceğini düşünüyorum. Ama 1 sene mi olur, 2 sene mi olur, sonunda gelecek...
-
@thunder_74 gerçekten çok şaşırtıcı ve bir o kadar da manidar.. 3 kez vize verip şimdi AP a bırakmaları akıl alır gibi değil.. benim de 2 çocuğuma, eşime veriyor bana vermiyor. Üstelik sizlerin ki gibi bir güncelleme filan da yok.. 13 Mayıs’ dan beri Refused yazıyor! O kadar.. okulların açılmasına da çok az zaman kaldı. Çocuklarımın eğitimi de çok olumsuz etkileniyor bu durumdan ama umutla beklemeye devam.. umarım en kısa sürede hepimiz de süreç olumlu sonuçlandı diye yazarız 🙏🏻
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba herkese,
Mayis ayinda mulakata girip AP alanlardan sonucu gelen var mi acaba ? 2022 DV talihlilerinden....
-
@dolcederya bu hafta mart ayı'nda mülakata giren 2 arkadaşımızın süreçleri tamamlandı.
-
@gucarslan Zaten 6 aylık süreç çok önemli. 6 ayda tamamlanmazsa bayağı uzun sürüyor.
-
@dolcederya merhaba. ben dv22 . mayis 3 den AP-dayim.
-
@gucarslan ds5535 miydi onlarda ?
-
@Azer-Huseynov en kisa zamanda iyi sonuclari aliriz insallah.
-
@Azer-Huseynov "DS5535 olmak"tan kastınız nedir bilmiyorum ama; AP sürecinde olunca zaten o formu dolduruyorsunuz. DS5535 sadece bir form..
-
Biz 26 mayista AP kaldik bekliyoruz. Her asamasi ayri bir sikinti oldu. DV vizelerini 30 eylul den once mutlaka bitiriyorlar mi?
-
@Serkan-Ertan-0 hiçbir şeyin "mutlaka"sı yok elbette ama dv dosyaları için 30 eylül süresini gözününe alarak işlem yapmaya gayret gösteriyorlar.
-
@gucarslan iki gundur dosyam islem goruyor. Sekizinci update'im oldu. Insallah bir an once sonuclanir 🙏
-
@dolcederya bu çok iyi bir şey, demek ki dosyalara bakmaya başladılar.
az önce bir arkadaşımızın daha DV dosyası sonuçlandı bu arada, kalanlar için de güzel günler yakındır. -
@dolcederya Benim de bugün 8. Güncelleme. Gelsin artık güzel haberler :)
-
@gucarslan benim dosyamda hiçbir güncelleme yok ama olsun.. sıra bize de gelir inşallah 🙏🏻 umarım güzel haberler yoldadır 🙏🏻 Herkese hayırlı olsun şimdiden
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum