[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan teşekkürler sağolun
-
@waterman ok. Tşk ederim yardımınız için
-
@gucarslan Tmm, açtırmam ozaman.
Tşk ederim yardımınız için. -
Merhaba arkadaslar, KCC den mail alan varmi grubumuzda. Sevgiler
-
arkadaşlar selamlar,
2022 için mülakat sırası kimlerde 29binlere geldi mi hiç
-
Meraba bende bugün ds260 formunu başarıyla doldurdum ve submit ettim şimdi yapmam gereken şey beklemek mi ABD döküman falan isteyecek mi kafam çok karışık gerçekten 😥 bide geç haberim oldu kazandığım dan bilgisayar kullanmakta da iyi değilim formu kullanırken gerçekten zorlanıyorum bir yanlış biryere tıklayıp birşey yapmaktan korkuyorum gibi hissediyorum kullanırken bu durum rahatsızlık veriyorsa eğer özür dilerim gerçekten
-
@bates7 DV2022 döneminde EU bölgesi numaraları 27XXX'de bitiyor.
-
@datanist teşekkür ederim cevabınız için, yani 28binli talihli hiç yok diye anlıyorum doğru mudur
-
@bates7 EU bölgesi için yoktur.
-
@datanist çok teşekkürler
-
@datanist 2022 nin 27 k da bitmesi 2023 ün 37k larda bitmesi ne gibi farkları var boşlukmu fazla oluyor veya sebebi nedir cn ler icin avantaj mı dezavantajmıdır
-
@Emrey34 Bu konuda, 1 Ocak 2023 sonrası CEAC verilerini gördükten sonra yorum yapmanın daha doğru olacağını düşünüyorum.
-
@captskyrock merhaba şuana kadar kimse mail almadı sabırla bekleminizi öneririm.
-
@ylmzberna merhaba tek yapmanız gereken sabırla beklemek.
-
-
@Emrey34 2022 ile 2023 kazanan sayıları farklı , boşluklar farklı bu yüzden avantaj veya dezavantaj konusunda şuan yorum yapılamaz. 1 ocak tarihinde açıklanacak verilerle bu tahminler yapılabilecek.
-
@gucarslan Merhaba, telegram grubu için başvuru yapmıştımda gözüküyor mu acaba?
-
@moyo56 lk fırsatta kontrol edip gruba dahil edileceksiniz.
malum tatil olduğu için sürekli kontrol edemiyoruz. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan tamamdır, teşekkür ederim.
-
Telegram grubu mu var nasıl katılabilirim acaba burası çok karışık ve zor geliyor gerçekten çok kolaylık olur benim için malum yani katıldım mesajları okurken burayı kullanırken zorlanıyorum 🫤
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum