2 haftalık bekleyişten sonra bugün Vise status check sayfasında durumum "idari işlemi"olarak değişmiş ve altındaki açıklama şu şekilde:
Vize durumunuz şu anda gerekli idari işlemden geçiyor. Bu işlem birkaç hafta sürebilir. Lütfen görüşmeniz sırasında Konsolosluk Memuru tarafından verilen talimatları izleyin. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulursa, sizinle iletişime geçilecektir. Vize başvurunuz onaylanırsa, iki iş günü içinde işleme alınır ve postalanır/elverişli olur. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası uyarınca, "Çeşitlilik Vizeleri" için Göçmen Vizeleri, Çeşitlilik Vizesine başvurmak üzere seçtiğiniz yılın 30 Eylül'ünden sonra verilemez. Örneğin, 2011 Sonbaharında Çeşitlilik Vize Programına girenler, 2012 Çeşitlilik Vize Programı için seçilmiştir ve seçilenler, 30 Eylül 2012 tarihinden önce başvuruda bulunmalı ve Vizelerini almalıdırlar, aksi takdirde Çeşitlilik Göçmen Vizesi almaya hak kazanamazlar. ek idari işlemlerden bağımsız olarak. Ayrıca, o kategori için yıllık sayısal sınıra ulaşıldığında bazı göçmen vizelerinin verilemeyebileceğini lütfen unutmayın.
Ben aile dayanıklı (IR1- eş durumundan) göçmen vize başvurusu yaptım, bende de sınırlama var mı anlamadım neden böyle yazıyor açıklamada?