[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gumuspsy Cevap alan olmadı sanırım. Olsaydı buraya yazarlardı. Bu arada cevap almamayı da olumsuz sayabiliriz.
-
@gumuspsy cevap alan kimse yok ne yazık ki.
-
Arkadaşlar selam,
sanırım ben baya büyük bir hata yaptım greencard başvuru sürecinde. DS260 formunu doldurdum, yolladım. KCC’den evrak maili gelmesini bekliyorum hala, hiçbir şey gelmedi. Normal mi, yoksa ben mi göndermeliydim evrakları? Ne yaptığımı bilmiyorum inanın ki.
-
@gabus ilk olarak lütfen lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
nedir başvuruda yaptığınız hata, detay verin lütfen. -
@gabus 2022 kazananısınız galiba
-
@enemy evet, 2022 talihlisi. Dosya numaram 26.000lerdeydi, hala KCC’den evrak maili dahi almadım
-
@gucarslan tam olarak neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. 2022 talihlisi olduğumu öğrendiğim an, kendim ve aile üyelerime ds-260 formunu doldurdum, yolladım. Ağustos 25’ti yolladığımda. Hala ne bir ek evrak maili aldım, ne bir mülakat maili. Evrakları KCC’ye kendimiz mi gönderecektik? Yanlış mı yaptım beklemekle?
-
@gabus tekrar ediyorum, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
süreci çok takip etmiyorsunuz sanırım. evrak talep / onay süreci DV2022 çekilişi için 9 aralık'ta iptal oldu. şuan sadece mülakat bekleyeceksiniz..https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2022-update.html
-
@gabus haziran ve temmuzda ds260 gönderenler mülakat alıyor şuan.sadece Eylül ayı kaldı mülakat için.siz formu göndermekte biraz geç kalmışsınız anlaşılan.ay sonunu bekleyip Eylül için mülakat almayı bekleyeceksiniz
-
@enemy Haziran ve temmuz ayında DS-260 submit edenler mülakat alıyor demişsiniz. Şu an mülakat alanlar, 3 Haziran'a kadar submit edenler diye biliyorum.
-
@enemy çok teşekkür ederim. Şu an baya üzüldüm, önceki senelerde Aralıkta bile submit edenlerin bu kadar sürmedi diye okumuştum. Belki de biraz ondan bu kadar rahat davrandım. Çıkar çıkmaz yapmak gerekiyormuş.
-
@gucarslan teşekkür ederim. İlk fırsatta imzaya taşıyacağım, henüz çok yeniyim forumda. Cevabınız için sağolun, açıkcası çok takip edemiyordum, bu kadar uzun süreceğini de tahmin etmedim. Peki mülakat hiç çıkmazsa ne olacak? Yanacak mı lottery şansımız?
-
@datanist bunu nereden takip ediyorsunuz örneğin? Kaçına kadar submit edenlere mülakat verildiğini vs?
-
@gabus aşağıdaki linkten DV2022 excel tablosuna ulaşabilirsiniz.
-
@gabus maalesef eylül ayında da mülakat alamazsanız hakkınız yanıyor
-
@datanist çok teşekkür ederim. Ama bu listede, 25k’de olan ve Ekim ayında formu göndermiş biri çok daha erken mülakat tarihi almış. O nasıl oluyor?
-
@gabus 25k olup Ekim ayında DS-260 submit eden görmedim. Ancak, 26k olup Ekim'de DS-260 submit eden ve mülakat alan var. Bunun nedeni ise mülakat yeri farklı
-
@gabus dv süreci için mali yıl sonu 30 eylül'dür.
bu süre sonrasında ne yazık ki vize basılamaz. -
@AlmostDone Selamlar. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Ben de iki yıl kuralı ile uğraşıyorum, şu an J1 ile ABD’deyim. İki yıl kuralı nedeniyle GC hakkını kaybedenlerden bahsetmişsiniz. Detayları biliyor musunuz? Waiver’ları mı yetişmedi?
-
Yoğun çalıştığım için foruma çok sık giremiyorum bahsettiğim konsolosluk iletişim adreslerini bugün yarın atacağım buraya, ofisteki bilgisayarla kişisel mailimde işlem yapmama izin vermiyor. Benim sormak istediğim bir soru var daha önceki senelerde covid vs hariç çekilişi kazanıp da mülakat alamayan oldu mu hiç mülakat alamama durumunda izlenecek yollar nelerdir toplu ya da bireysel davalara mı katılmamız gerekiyor bunları nereden takip edebiliriz ? @gucarslan @crazycells @smartcells Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum