[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@turan93 2 sene sabır ettik biraz daha sabır edelim :)
-
@yekta teşekkür ederim inşallah sorun çıkmaz artık
-
7 Eylül'de mülakata girenlerden issued olan varmı arkadaşlar ? Ben hala beklemedeyim.
-
@yekta Bizde Ap yazıyor hala. Ne kadar sürüyor issued olması.
-
@lerador @06mert bende apdeyim 7 eylül mağdurları buraya gelsin lütfen :D benim tanıdıgım 1 arkadas daha var oda apde . anlamadık sıkıntı nedir . isterseniz konsolosluga mail atıp sorabilirsiniz
-
-
yolcudur abbas bağlasanız durmaz :))) an itibariyle issued oldu vizeler
-
tebrikler @yekta allah yolunu, bahtını, kısmetini açık etsin 👏👏
-
@yekta gözün aydın yolunuz açık olsun
-
@yekta
hayırlı olsun .
yeni yaşamınızda şimdiden başarılar. -
@yekta Hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte de bol şans sizlere :)
-
@yekta issued olup olmadığına nasıl bakabilirim. Mert'in eşiyim. Merak ettim de:)
-
@06mert https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?eQs=o/iS8zDpeAKjMWCuebHqOw== sitesine girin oraya 2018EUxxxx girerek bakın . sonucu bizede söyleyin :)
-
@yekta case number giriyorum giriş yapmıyor eksik ya da fazla mi giriyorum acaba :(
-
@06mert isterseniz case nonuzu özelden yazın size bakayım
-
@yekta çok güzel haber. yolun açık olsun diyorum )
-
@yekta bi issued de bizden :D
-
@superdem22 eyw kardeşim yaa :)) tekrardan kazan şu green cartı numaran 5 bin olsun artık :)
-
@yekta hayırlı olsun abi . yolun açık olsun
-
@metert eyw mertcim . senin içinde geçerli bak 2020 case no 5 bin bekliyorum sendende
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum