IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@MYusuf Gözünüz aydın Tebrik ederim
-
@drserdar bu prosedür uscis aşamasında da geçerli mi? Bazı kanıtları henüz toparlayamadım ama başvuruyu yaptık. Bir etkisi oluyor mu?
-
@drserdar Çok teşekkürler cevabınız için. Bir konuda daha belki fikriniz vardır, Stimulus checkler var hala elimde, onları da yüklemek ikna açısından yardımcı olur? Yoksa bu ay içerisinde bana ABD ye gidip domicile establish etmekten başka çare gòrünmüyor galiba.... Tekrar teşekkûrler, size de hayırlı olsun.
-
@sertas, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf Gözünüz aydın Tebrik ederim
Allah razı olsun. Bekleyen herkes hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberler alır inşAllah.
-
Arkadaşlar çok şükür bana da mülakat tarihi geldi Ağustos 17 , şimdi ais sistemine girdim register formu doldurdum ama soyadım evlilik sonrası değiştiği için kabul etmiyor ne yapacağım sisteme bir türlü giremiyorum ,yani başka mail adresi alıp sisteme yeni üye mi olmaliyim anlamadım
-
@bologna gözünüz Aydın bol şans
-
@cokbekledik86 teşekkürler sıra sizde 👍sizin kategori Max 30 günde randevu bizim kategoride heralde iki ayda randevu veriyor ,F2A bekleyenler benim gibi karalar bağlamasin çünkü okuduklarimdan sonra 7-8 ay bekleyeceğimi düşünüyordum.
-
@bologna, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar çok şükür bana da mülakat tarihi geldi Ağustos 17 , şimdi ais sistemine girdim register formu doldurdum ama soyadım evlilik sonrası değiştiği için kabul etmiyor ne yapacağım sisteme bir türlü giremiyorum ,yani başka mail adresi alıp sisteme yeni üye mi olmaliyim anlamadım
Hayırlı olsun inşAllah. Çok sevindim.
-
@gucarslan Merhaba, bişey sormak istiyorum. 1 haziranda vize görüşmem vardı. Nüfus kayıt örneğinin vukuatlı halini sisteme yüklememi ve boşanma belgesinin aslının olması gerektiği söylendi. Görüşme sonunda memur bana Abd de karşılaşabileceğim sorunlarla ilgili bir broşür, pasaportum ve bir de kağıt (içinde hangi evrakları ve nasıl yüklemem gerektiği yazıyor) verdi. Boşanma evrakının aslını pasaportumu ve bu kağıdı ptt ile konsolosluğa göndermemi söyledi. nüfus kayıt örneğinin 3. gün sisteme yükledik diğer evraklar da 17 haziranda ptt teslimat yaptı. Forumda boşanma evrakını ptt ile gönderen diğer arkadaşların işlemi ortlama 2 haftada sonuçlanmış ama benim hala bi değişiklik yok. Sadece sistemde 23 haziran 27 haziran ve 30 haziranda vaka güncelleme oldu. CEAC taki evrak ta hala onaylanmadı, karşısında "SUBMITTED" yazıyor. Durumumda "REFUSED" yazıyor. Merak ettiğim şu: CEAC sistemine yüklediğimiz evrak süreci uzatırmı? Burada yazılanlarda okumuştum sisteme her evrak yüklendiğinde süreç baştan başlıyormuş ve sonuçlanması 3 ay kadar sürüyormuş, Bu ihtimali düşünüce moralim çok bozuldu.
-
@MYusuf sağolun size de bayram sonrası mülakat tarihi gelecektir 🙂
-
@BADE hayır sizin dosyanız zaten documentary qualified olduğu için sonrasında additional kısmına yüklediğiniz evrakların süreçle ilgisi yok en kısa sürede onay vereceklerdir.
-
@bologna Gerçekten miiii? Ya nasıl sevindim anlatamam, çok sağolun.
-
@BADE, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@gucarslan Merhaba, bişey sormak istiyorum. 1 haziranda vize görüşmem vardı. Nüfus kayıt örneğinin vukuatlı halini sisteme yüklememi ve boşanma belgesinin aslının olması gerektiği söylendi. Görüşme sonunda memur bana Abd de karşılaşabileceğim sorunlarla ilgili bir broşür, pasaportum ve bir de kağıt (içinde hangi evrakları ve nasıl yüklemem gerektiği yazıyor) verdi. Boşanma evrakının aslını pasaportumu ve bu kağıdı ptt ile konsolosluğa göndermemi söyledi. nüfus kayıt örneğinin 3. gün sisteme yükledik diğer evraklar da 17 haziranda ptt teslimat yaptı. Forumda boşanma evrakını ptt ile gönderen diğer arkadaşların işlemi ortlama 2 haftada sonuçlanmış ama benim hala bi değişiklik yok. Sadece sistemde 23 haziran 27 haziran ve 30 haziranda vaka güncelleme oldu. CEAC taki evrak ta hala onaylanmadı, karşısında "SUBMITTED" yazıyor. Durumumda "REFUSED" yazıyor. Merak ettiğim şu: CEAC sistemine yüklediğimiz evrak süreci uzatırmı? Burada yazılanlarda okumuştum sisteme her evrak yüklendiğinde süreç baştan başlıyormuş ve sonuçlanması 3 ay kadar sürüyormuş, Bu ihtimali düşünüce moralim çok bozuldu.
NVC aşamasında ek evrak talebi olunca 3 aylık süre baştan başladı. Sizin durumunuz çok farklı. Siz konsolosluk görüşmesinde istenen belgeleri yüklemişsiniz. Size kısa sürede cevap gelir inşAllah.
-
@bologna, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf sağolun size de bayram sonrası mülakat tarihi gelecektir 🙂
En yakın zamanda hayırlısıyla inşAllah.
-
@MYusuf Çok teşekkür ederim.🙏
-
@bologna gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Peki nvc ve randevu gelmesi toplam ne kadar sürdü. Biliyorsunuz son bir yıldır elimizde çok az veri var tahminde bulunmak iyice zorlasti.
-
@ecom sağolun bende o yüzden özellikle yazmak istedim nvc tam 78 gün sürdü. Her pazartesi yayınlanan liste günü gününe doğru yeter ki eksik evrak yükleyip başa dönmeyin .NVC onayı ve mülakat arası da tam 60 gün sürdü.
-
@bologna çok teşekkürler bilgiler için umarım en kısa sürede vizenizi alırsınız.
-
@ecom sizin de az kaldı Ağustos Temmuz onayları başladı 👍
-
@Handan Rica ederim. Çok teşekkürler. Bence stimulus checkler ikna edici olmaz çünkü yurtdışında yaşayan US citizenlere bile verildi. Onlar olmaz ama örneğin Capital One, Discover gibi bir online bankadan hesap açılışı açabilirsiniz ve para gönderebilirsiniz biz bu şekilde 2 adet banka hesabı açtık Türkiye'den, onları gösterdik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum