[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu arada benim bilgilerim excel tablosunda yok ve telegram'a da üye değilim. Eğer bilgilerimi tabloya eklemek isterseniz diye hatırlatmak istedim. @gucarslan
-
Galiba bugün de mülakat mailleri gelecek.
Hadi hayırlısı. -
@ouzgngr tebrikler darısı başımıza 😂
-
Hadi insaallah ya. Bizde alalim su mulakatlardan.. Ankaraaaaa:)
-
Bugün sadece bir kişi mi aldı görüşme mailini başka alan yok mu?
-
@Mevlut-Yilmaz Sizin galiba Abd turist vizeniz vardı ve Kanada için dosya trasnferiyle ilgili işlemler yürütmeye çalışıyordunuz oralardan herhangi bir sonuca varamadınız mı ? Bir de bu vizesiz seyahat edilebilen ülkelerden hiç mailinize dönen oldu mu durum hakkında bilgi verir misiniz?
-
@ouzgngr Mülakatınız hayırlı olsun, tebrikler. Mülakat mailini bugün mü aldınız?
-
@braveheart-34 dünkü mülakatlardan bahsediyorsanız, alan kişi sayısını yayınladık zaten;
-
@gucarslan Hayır Uğur Bey.Bugün @ouzgngr sabah mail aldıgını söyledi kendileri ondan dolayı sordum.Tşkkrler.
-
@braveheart-34 o mail dün gelmiştir, kendisi sabah gördü muhtemelen.
bugün herhangi bir mülakat dağıtımı olmadı. -
@gucarslan Tşkkr ederim.Ben de o şekilde düşündüm fakat emin olamadım.
-
@braveheart-34 Siz alabildiniz mi ?
-
@braveheart-34, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bugün sadece bir kişi mi aldı görüşme mailini başka alan yok mu?
Dostum her ay bir defa mülakat veriliyor. Ağostos ayı bitti. Temmuz sonuna doğru son mülakatlar dağıtılacak ve film bitecek...
-
@braveheart-34 olursa bir gelisme yazarim mutlaka.. hicbisey yok. Olumlu bir gelisme olmadi hic
-
@gucarslan Evet. Dün 15.00'da gelmiş. Biz yeni görmüşüz. Yanlış yönlendirme için kusura bakmayın.
-
Bugün mülakat verirler mi sizce Ankara'ya Ağustos ayı için yoksa sadece Eylül mü kaldı
-
@TuRquality Hayır henüz bir mülakat maili alamadım.Durum zaten ortada hala mayıs ayı submitler görüşme alıyor.İmzamda da görüldüğü üzere Ekim ortası submit ettim.O sebepten şuan bizim açımızdan malesef diyorum çünkü yıllardır uygulanan sıra numarasıyla mülakata cagrılma işlemi her ne hikmetse makasa alır gibi önce baştan kabaca 3000 e kadar yürütülüyor sonra erken submit olayı başlıyor ve mayıs ayı suybmit edenlere öncelik tanınıyor ve biz resmen makasa girmiş bulunuyoruz.Zerreyi miskal hakkımı helal etmiyorum.Çünkü bir öyle bir böyle prosedör uygulaması olamaz.En başında kararı ne şekilde veriyorsan o şekilde devam ettirmelisin.Eylül ayınının mülakatlarında da inşallah diyorum artık bize göre yani sıra numarasına göre hareket ederler.Artık o zamanda kim nasiplenebilirse....
-
@Mevlut-Yilmaz Hayırlısı inş.
-
@sanaldeniz Evet haklısınız ben @gucarslan a da az önce yazdıgım gibi bugün şüpheye düştüm malesef çünkü @ouzgngr ün bugün sabah mail geldi diye yazınca....
-
@braveheart-34 Umarım güzel haberler alırsınız, bizle de paylaşırsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum