Green Card ile Meksika Gezisi
-
Tesekkur ederiz. Meksika hedeflerim arasindaydi. Aynisini kuba icinde merak ediyoruz. Öncü kuvvete ihtiyacimiz var. Turk toplumu green card ile Kubaya girebilen bir babayigidi bekliyor
-
@knnrn sefa olsun hocam. masraf dedgin ucak zaten bas belasi :} meksikanin adi yakin oradan bile 4-5 saat ucmusunuzdur herhalde.
-
@knnrn Detaylı paylaşımınız için teşekkürler. Ama bir şeyi itiraf etmeliyim. Acaba hangi maddede olumsuz bir yorum yapacaksınız diye bekledim. :)
-
@gkhanfeez, içinde söyledi: Green Card ile Meksika
@knnrn sefa olsun hocam. masraf dedgin ucak zaten bas belasi :} meksikanin adi yakin oradan bile 4-5 saat ucmusunuzdur herhalde.
Houston'dan 2 saat 25 dakika mesafede.
-
Sayın @knnrn elinize sağlık teşekkürler
-
@seva, içinde söyledi: Green Card ile Meksika
@knnrn Detaylı paylaşımınız için teşekkürler. Ama bir şeyi itiraf etmeliyim. Acaba hangi maddede olumsuz bir yorum yapacaksınız diye bekledim. :)
Ben Meksika'ya haksizlik edildigini dusunuyorum. Dun Houston Medical Center'da gupegunduz silahli 2 kisi bir araci durdurup gasp etmeye calisti. Kimse aman Houston'a gitmeyin orada soyle olaylar oluyor demiyor. Turistik gezi icin Meksika'ya gidenlerin endise etmesine gerek oldugunu dusunmuyorum.
-
Çok güzel ve yararlı bir yazı olmuş arkadaşların da dediği gibi tam bir kılavuz. Teşekkürler
-
Son zamanlarda green cardla meksikaya giden oldu mu? Asi yaptirmamiz zorunlu mu? Sanirim degil ama yine de emin olmak istedim
-
Hangi ulkelere sadece green card ile giris yapabiliyoruz, giden gelen ve bilen var mi?
-
merhaba benim bir sorum olacak umarım burda deneyimleyen ya da bilgisi olan vardır,şimdiden cevaplar için teşekkür ederim..
eşim ve benim hem f1 hem de turist vizemiz var.şu an chicagoda okuyoruz ve temmuzda meksikaya tatile gitmek istiyoruz.araştırmalarım sonucu okullarımızdan imzalı bir izin kağıdı almamız gerektiğini okudum.bunun dışında yapmamız gerekn bir şey var mı ?ya da giriş çıkış sorun olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum