[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mrbloomer bu konuda şunu bilmek gerek;
DS160'da, göçmenlik ile alakalı soru var ve bunu doğru yanıtlamanız gerek.
o soruaya geçerli bir göçmenlik başvurunuz var şeklinde bilgi verirseniz nasıl bir duurm olur açıkçası bilemiyorum.ben, mali yıl sonrası B1 vizemi yeniledim ve o soruya mali yıl bittiği için göçmenlik sürecim sonlandı şeklinde açıklama yaptım.
denemeden bilemezsiniz ancak; riske girmezdim şahsen.
karar sizin. -
Ankara pasmı geçti. Ağustos mulakatlarını. 😤
-
Merhaba. Mülakata götüreceğimiz belgeler hakkında birkaç sorum var. Cevaplarsanız çok sevinirim.
1 Başka ülkede mülakata girecekler için belgelerin sadece yeminli tercümesi yetiyor mu?
2 Orijinal belgeye apostil lazım mı?
3 Hem Orijinal belgenin fotokopisi hem de çevirisinin fotokopisi mi gerekiyor?
4 fotokopileri noterden mi onaylatacağız -
@snowwhite merhaba. mülakata ankara'da girecekseniz;
1- evet, yeterli olacaktır.
2- hayır
3- ikisini de yanınızda bulundurmanız faydalı olacaktır.
4- noter onayına gerek yok. -
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
@gucarslan Anladım. Çok açıklayıcı yazmışsınız, teşekkür ederim. Zaten mali yılın bitmesine az kaldı benim de acele işim yok yenileme yapmayı düşünüyordum. Teşekkür ederim
-
Bügün avrupa cn alan bütün ülkelerin durumuna tek tek baktım. Hemen hemen hepsi mayıs submitlilerde 27.000 lere gelmişler. Bilin bakalım hangi iki konsolosluk mayıs submitlilerde 27.000'lere gelememiş, biri ankara diğeri diğeri almahata kazakistan. Almahata kazakistan 19500 lerde...
-
@gucarslan Merhabalar,DS-260 formunu doldururken amerika adresi kısmını boş bırakmıştım.Bu adres yerini doldurmak isityorum bunu nasıl yapabilirim ? (şuanki durumum; montreal konsolosluğuna mülakat yeri değişikliği için mail attım ve bana bunu kabul ettiklerini dosya ellerine ulaştıklarında bana nasıl devam edileceği ile alakalı mail atacaklarını belirten bir mail attılar ,şimdi o bilgilendirme mailini bekliyorum) mülakat günü değiştirebilir miyim? yoksa ds açtırmak için mail mi atmam gerekiyor?
-
@muratcan mülakat günü ya da abd'ye ilk girişinizde değiştirebilirsiniz, bunun için formu açtırmayın.
-
Merhaba,
Bir sorum olacaktı.
Banka hesap cuzdani, hesap dokumu vs. mülakat tarihinden ne kadar zaman önce almak gerekir?
Tesekkur ederim,
-
@Houstonwehaveproblem mümkün olan en güncel şekilde almaya gayret gösterin.
1 hafta, 10 gün, 15 gün max. -
Ankara Hazirandan beri mulakat vermedi degil mi? Amerikadan avukat tutup konsolosluğu arattirmayi düşünüyorum. Ben anlamadım neden kimseye mülakat verilmiyor.
-
Her mail geldiğinde heyecanlanarak bakıyorum acaba KCC’den mi diye, ama yok yani yok gelmiyor o mülakat maili…
-
@gucarslan çok teşekkürler,ben hiç adres yazmamıştım. ds-260 doldurma videosunda mutlaka mülakat tarihine kadar bir adres verilsin deniyordu ,o yüzden bu durumda mülakat günü tek seçenek kalıyor gibi değil mi? yoksa hiç adres belirtmemişsek amerikaya ilk girişte adres belirtebilir miyiz?
-
@necoyilmaz ağustos ve eylül mülakatları henüz dağıtılmadı, bu ay sonu dağıtılmasını bekliyoruz.
abd'den tutacağınız avukatın konsolosluğu arama durumu size çok bir etki etmez.
kaldı ki zaten telefonda bu şekilde gelen sorulara avukat olsa dahi cevap vermezler, mail atmalarını isterler. maile de verecekleri cevap; "mülakatlarla ilgili süreç KCC tarafından yürütülmektedir" olur.
yine de karar sizin, bol şans. -
@muratcan mülakatta kesinlikle adres bildirmeniz gerek, bu olmadan mülakatınızı gerçekleştiremezsiniz. bu yüzden mülakatınıza kadar güvenebileceğiniz bir adres bulmanız lazım.
-
@muratcan selamlar, acaba herhangi bir kanada vatandasliginiz varmi? Turistik olarak mi gitmeyi dusunuyorsunuz? Detayli bilgilendirirmisiniz? Bende baska ulkeleri deniyorum.. vizesizler bitti, simdi vizelilere geciyorum:)
Tesekkurler, -
Ben bir şeyi merak ediyorum sadece DS'i mayıs ayı içinde dolduranlar mı mülakat aldı yoksa daha sonra doldurup da mülakat alan var mı en geç hangi tarihte dolduran kişi mülakat aldı acaba ?
-
@ggulduk DV2022 excel dosyasında bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum