Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-160 ve mülakat da belirtilen şehirden farklı şehirde giriş yapmak problem yaratır mı?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    728 Bakış
    R
    Bence simdi goruyorum. Cevaplanmadigina gore kimse görmemiş olabilir.
  • 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    E
    Merhabalar ds160 doldurduk henüz bir schengen seyahatimiz yok eşimle, ancak mülakata gittiğimiz tarihte bir fransa ve londra seyahatlerimiz olacak nasipse, bunları konsolosluk pasaporta bakmayacağı takdirde göremeyecek, fransa seyahatimize de daha 5 ay var, nasıl bir yol izlemeliyiz? Bilgisi önerisi olan varsa çok memnun olurum
  • Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    861 Bakış
    B
    Merhaba, Bir kaç sorum olacaktı, yardımcı olursanız çok sevinirim: J1 vizesi ile eğitim için Amerika'ya gitmeyi planlıyorum. Sevis belgesinde tarihler 15 Ekim 2022-15 Ekim 2023 yazıyor. Ben ise randevuyu maalesef haziran 2023'e alabildim. Şimdi acil randevu talebinde bulunacağım ve bazı sebeplerden dolayı 1 Ekim'den önceye isteyemiyorum. Eğer 1 Ekim'e onay gelirse seyahatim için 15 günlük süre olacak. Bu süre zarfında yurt dışı çıkışı yapamazsam 1 Kasım'da çıkarsam sorun olur mu? Belirtilen tarihten en fazla kaç gün sonra çıkış yapabilirim? Bunun için yurt dışındaki üniversiteden bana gönderilen belgelerdeki tarihleri güncellemelerini istemem gerekir mi? Riske atmamak için o belgelerdeki tarihleri 1 Kasım'a mı çekmem mantıklı olur? Tesekkürler.
  • DS-160 formu (turist vizesi için aile başvurusu)

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    48
    0 Oy
    48 İleti
    17k Bakış
    Yasin ArıkY
    B1/B2 mülakatı için aile randevularımız sistem değişikliği sonrası bölündü, nasıl birleştirilir? (ais-usvisa-info → usvisascheduling) Merhaba, biz aile olarak eski ais-usvisa-info.com üzerinden ABD vizesine grup halinde başvurmuştuk ve tek hesap altında aynı gün aynı saatte randevumuz vardı. Sistem usvisascheduling.com’a geçince herkesin hesabı ayrıldı, ben de randevuları öne çekebildim ama her biri için ayrı ayrı boşluk bulup tek tek işlem yapmak gerekiyor. Bu cok riskli ve cok zahmetli. Şu an randevu günü aynı olsa da saatler farklı. Bununla ilgili olarak site üzerinden destek talebi (request case) açtım ama durumu bir türlü anlamıyorlar. Acaba bu yeni sistemde tüm başvuruları tek bir kişinin hesabı altında “group application” şeklinde birleştirmek mümkün değil mi? Aynı sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözdünüz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k