Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-160 ve mülakat da belirtilen şehirden farklı şehirde giriş yapmak problem yaratır mı?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    728 Bakış
    R
    Bence simdi goruyorum. Cevaplanmadigina gore kimse görmemiş olabilir.
  • Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    710 Bakış
    M
    @waterman Cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz. Erkek arkadasim vizesi garanti olsun diye tura katildigini gosterecekti konsolosluga, turla birlikte gelmeyi dusunuyordu. Ben green cardliyim. Burada AOS sureci ve evlilik dusunduk turistik vizeyle. Sanirim bu evlilik surecinde tur sirketleri bildirecegi icin sorun olabilir. En iyisi turu hic karistirmamak. Cok tesekkurler :)
  • DS-160 formu (turist vizesi için aile başvurusu)

48
    0 Oy
    48 İleti
    17k Bakış
    Yasin ArıkY
    B1/B2 mülakatı için aile randevularımız sistem değişikliği sonrası bölündü, nasıl birleştirilir? (ais-usvisa-info → usvisascheduling) Merhaba, biz aile olarak eski ais-usvisa-info.com üzerinden ABD vizesine grup halinde başvurmuştuk ve tek hesap altında aynı gün aynı saatte randevumuz vardı. Sistem usvisascheduling.com’a geçince herkesin hesabı ayrıldı, ben de randevuları öne çekebildim ama her biri için ayrı ayrı boşluk bulup tek tek işlem yapmak gerekiyor. Bu cok riskli ve cok zahmetli. Şu an randevu günü aynı olsa da saatler farklı. Bununla ilgili olarak site üzerinden destek talebi (request case) açtım ama durumu bir türlü anlamıyorlar. Acaba bu yeni sistemde tüm başvuruları tek bir kişinin hesabı altında “group application” şeklinde birleştirmek mümkün değil mi? Aynı sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözdünüz?
  • B1/B2 ile giris yapip Master yapmak icin statu degistirmek

19
    0 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    oprmngrO
    @mazee56 Selamlar benim düşünceme göre New York Baro sınavı için İngilizcenizin cok iyi olması gerekir.Sadece Hukuk İngilizcesi için F1 vizesi ile giriş yapıp öğrenim görebileceğiniz kursları araştırın derim .Ama gerçekten Hukuk olunca herseyi cok pahalı.Sonrasında yine Baro sınavı için hazırlık kurslarına gitmeniz gerek zor ama imkansız değil.Benim eşim de avukat bizde bu sekilde yapacağız Selamlar
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k