Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Tugba beni biliyorsunuz eylul 2021 de yaptim o zamandan beri bi rfe geldi sonrasi actively reviewed. 2022 de yapanlarinki hizli. biz sonsuza kadar bekleyecegiz sanirim.


  • @Tugba Eylul bizimki de Haziran 28 interview tarihimiz bakalim bu sefer bir sey cikmaz insallah


  • @mazk2104 cok garip sizin durumunuz avukatiniz var mi varsa o ne diyor duruma ?


  • @mazk2104, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @Tugba beni biliyorsunuz eylul 2021 de yaptim o zamandan beri bi rfe geldi sonrasi actively reviewed. 2022 de yapanlarinki hizli. biz sonsuza kadar bekleyecegiz sanirim.

    Zaten sizin durumdan hiç bir şey anlamadım. Anormal 🤔 financial loss Expedite denemiştiniz di mi?


  • Ya aynı şeyi tekrar ediyor olacam belki ama bu lawfully app üzerinde approved olan caseleri gördükçe çıldıriyorum. bisan 11’de case gönderip biometricten 3 hafta sonra ead kart almış biri var. Aynı service center. State New York.

    Cidden anlamak mümkün degil! 🥺

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tugba konuya çok hakim olmamakla birlikte, DV sürecinde vizesini alıp abd'ye yerleşen arkadaşlarımızdan snn ve gc'leri uzun süre gelmeyen arkadaşlarımız, bulundukları eyaletin senatörlerine mail ile ulaşıp durumu anlatmıştı. ortalama 4-5 gün sonra snn ofislerinden direkt telefonla aranıp gelip kartlarınızı alın dediler.

    sizin sürecinizde şuan aşama nedir, çok detaylı bilgiye sahip değilim ancak siz de böyle bir opsiyon deneyebilirsiniz.


  • @gucarslan, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @Tugba konuya çok hakim olmamakla birlikte, DV sürecinde vizesini alıp abd'ye yerleşen arkadaşlarımızdan snn ve gc'leri uzun süre gelmeyen arkadaşlarımız, bulundukları eyaletin senatörlerine mail ile ulaşıp durumu anlatmıştı. ortalama 4-5 gün sonra snn ofislerinden direkt telefonla aranıp gelip kartlarınızı alın dediler.

    sizin sürecinizde şuan aşama nedir, çok detaylı bilgiye sahip değilim ancak siz de böyle bir opsiyon deneyebilirsiniz.

    5 ayı geçti süreç. Hoş benden daha vahim olan arkadaşlarımız var. Fakat en azından work ve travel ile ilgili bi adım atılması gerekirdi. Subattan beri hiç bi hareket yok. Bizden sonra 2022 içinde ilk defa case gönderip 2 ay içinde bahsettiğim konuda sonuç alanlar var. Green card geçtik, bu iki detay çok gerekli.

    Bahsettiğiniz opsiyonu yaptık . Mart 25’te senatör sekreterine gereken evrak ve bilgileri gönderdik. Ve uscis’e gönderdiğini ve haber beklediğini iletti. Geçen hafta bi kaç kez aradık senatör ofisi ve açan olmadı. Bu sabah aradık sesli msj yönlendirilmiş, msj bıraktık ama geri arayan olmadı yine.

    Yine bizlerden sonda 2022 içinde case gönderen ve case received tarihinden 2 ay sonra Expedite yaparak aynı gün içinde onay alanlar var.

    Aynı service center. Başkalarına bu kadar hızlı çalışarak bizlere ne yapıyorlar anlamak güç. Yanı dicem ki background check uzun sürüyor, Kaldı ki eşimin zaten içeride 4 tane biometric var.

    Calisma şekillerini anlayabilmek çok güç olduğu gibi yüksek sabirla da doğru orantılı…


  • @Tugba evet 5 expedite biri congressman ile. cok da bir sey olmadi ayni seyleri tekrar ediyorsunuz ediyorum cunku gordukce sinir oluyoruz. benim fo newark dun newarktan kasimda basvuran biri kartini almis. e ben eylulde basvurdum ben niye alamiyorum ayni fo ayni servis ayni basvuru niye benden sonraki onde farki nedir ????


  • @gucarslan senatorle denedim 2 aydir hicbir haber yok basvurali 9-10 ay olmus aileme bir sye olsa goremeyecegim artik bir seye odeyecek paramiz kalmamis turkiyede hep yurt ici yurt disi tatile giderdim en yakin state a bile gidip goremedim l;anet olsun param yok calisamiyorum kafayi yedirecekler boyle boyle resmen eve kitlanip kaldim managerlik tecrubem var ne guzel isler alcam yok yok yok yok yok en ufak bi yardim bi hareket yok lanet olsun gercekten


  • @mazk2104, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @Tugba evet 5 expedite biri congressman ile. cok da bir sey olmadi ayni seyleri tekrar ediyorsunuz ediyorum cunku gordukce sinir oluyoruz. benim fo newark dun newarktan kasimda basvuran biri kartini almis. e ben eylulde basvurdum ben niye alamiyorum ayni fo ayni servis ayni basvuru niye benden sonraki onde farki nedir ????

    Expedite olayını dün okudum ve bizzat da sordum yapan kişiye. April 11 başvurup 2 ay sonra Expedite yapıyor financial loss diyerek. telefon ile arayarak Expedite request ediyor, sabah uscis mail geliyor bi düşünelim diye ve öğleden sonra case approved diyerek ayrı bir mail geliyor ve work permit onaylanıyor. Herhangi bi proof belge görmek istemediler diyor. Just in case belgelerim hazır, eğer isterseler diyor.
    Adalet nerede merak konusu!…….

    alt metni

    alt metni


  • Uscis high calls dolayı tlf açmıyor, yüzümüze kapatıyor. Emma’ya sor diyor. Emma diyor çok yoğunuz, contact uscis.

    Bu insan olmayan varlıklara nasıl ulaşmamız mümkün???!!!!!!!! 😤😤😤😤😤😤😤😤 Alay ediyorlar!


  • @crazycells Cok tesekkurler.


  • @Tugba how can i help you dan sonra make an appointment ondan sonra da interview deyip artik 20 mi 60 mi 80 dk mi ne derse telefonun basinda sinir edici o muzikle bekleyeceksiniz. yardimsever biri cikarsa ne ala cikmazsa bol sans. mesela ben senatorle expedite yaptim 3 aya yaklasmistir tahminim dun artik aradim hani durum ne diye aslinda onaylandi sana calisma kartin verilecek 2 ay once onaylandi fakat official yapmadilar neden bu kadar uzun surdu anlamadim dedi. Ya onaylandiysa bana mi onaylandi ofiste kendi kendilerine onaylayalim deyip birakmislar. Uscis case statuste degisen bir sey veya mailimde bir letter yok icinde calisma karti olan. Ya dedim ki bak expedite in olayi ne ? hizlandirmak degil mi ? burasi cok pahali bak ekstra seyler yapamiyorum calisamiyorum 1 senedir evde bos bos duvar izliyorum push it dedim dene yani zorla yeni ecpdite yapma cunku biliyorum yenisi de olan expedite in sirasini yakiyor. tamam denerim dedi bitti gitti. uscisle konustum dun yine eger durum processing time i asarsa inquiry koyma hakkiniz var yazan bir sayfa vardi bulamiyorum simdi. aradim sordum benim icin 8 ay deniyoir 9-10 ay oldu bir sey yapin dedim hicbir sey yapamazsiniz zaten o ortalama zamandir her 15 gunde de guncellenir dedi kapatti. O zaman verdiginiz hicbir bilgi dogru degil ? evde tas yiyelim madem ?


  • @mazk2104, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @Tugba how can i help you dan sonra make an appointment ondan sonra da interview deyip artik 20 mi 60 mi 80 dk mi ne derse telefonun basinda sinir edici o muzikle bekleyeceksiniz. yardimsever biri cikarsa ne ala cikmazsa bol sans. mesela ben senatorle expedite yaptim 3 aya yaklasmistir tahminim dun artik aradim hani durum ne diye aslinda onaylandi sana calisma kartin verilecek 2 ay once onaylandi fakat official yapmadilar neden bu kadar uzun surdu anlamadim dedi. Ya onaylandiysa bana mi onaylandi ofiste kendi kendilerine onaylayalim deyip birakmislar. Uscis case statuste degisen bir sey veya mailimde bir letter yok icinde calisma karti olan. Ya dedim ki bak expedite in olayi ne ? hizlandirmak degil mi ? burasi cok pahali bak ekstra seyler yapamiyorum calisamiyorum 1 senedir evde bos bos duvar izliyorum push it dedim dene yani zorla yeni ecpdite yapma cunku biliyorum yenisi de olan expedite in sirasini yakiyor. tamam denerim dedi bitti gitti. uscisle konustum dun yine eger durum processing time i asarsa inquiry koyma hakkiniz var yazan bir sayfa vardi bulamiyorum simdi. aradim sordum benim icin 8 ay deniyoir 9-10 ay oldu bir sey yapin dedim hicbir sey yapamazsiniz zaten o ortalama zamandir her 15 gunde de guncellenir dedi kapatti. O zaman verdiginiz hicbir bilgi dogru degil ? evde tas yiyelim madem ?

    Yapmam mi?! Yaptım tabi bu şekilde. Fakat line girebilmek için defalarca yoğun diyerek kapattı. En son baglandigimda da agent beklerken hattı kopardı gitti. Emma izin vermiyor. O da artık case no tanıyor herhalde, salın gitsin diyor galiba. Live agent bi turlu ulaşamıyorum. Senatöre gelince! Sesli mesaj bıraktık ama hak getire. Ne geri arayan ne de soran.

    Önceden zaman araligimizi görebiliyorduk evet. Şimdi pd veya received date yazdığımızda 2023-2024 inqury yapabilme. İnqury yapmaya çalışınca da case no kabul etmiyor sistem. Bu da ayrı bi vaka! Yanı iki ucu ayrı, her yeri ayrı…. 😩


  • @Tugba ' Şimdi pd veya received date yazdığımızda 2023-2024 inqury yapabilme. İnqury yapmaya çalışınca da case no kabul etmiyor sistem. Bu da ayrı bi vaka! ' bunu nasil yapiyorsunuz ? Ben ne zaman inquiry koyabilirim onu kontrol etmek istiyorum. Taniyor sistem senin kim oldugunu tanimaz mi ? Bi kere adimi anlamiyor diye hecelemistim en bastaki verificationda kadin dedi ki adini kendi dilinde oku sistem taniyacak. Dunden once de aradigimda kendimi verification ederken dedi ki bir saniye lutfen ses kaydinizin sisteme gecip bilgilerinizin acilmasini bekliyorum 😃 ellerinde beni sesimden turkce adimin okunusundan taniyip sisteme erisim veren bir yapay zeka var 😃 hala mektupla faxla kanit alip bulamadik yapamadik diyorlar :DDDDDD zenginlik icinde fakirlik resmen 😃 diyecegim o ki senin kim oldugunu niye aradigini cok iyi biliyorlar :Duscis hesabina git oradan mesaj atarak sor bari 20 gune anca cevap gelir ama telefon acilmiyorsa onu dene madem


  • @mazk2104, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @Tugba ' Şimdi pd veya received date yazdığımızda 2023-2024 inqury yapabilme. İnqury yapmaya çalışınca da case no kabul etmiyor sistem. Bu da ayrı bi vaka! ' bunu nasil yapiyorsunuz ? Ben ne zaman inquiry koyabilirim onu kontrol etmek istiyorum. Taniyor sistem senin kim oldugunu tanimaz mi ? Bi kere adimi anlamiyor diye hecelemistim en bastaki verificationda kadin dedi ki adini kendi dilinde oku sistem taniyacak. Dunden once de aradigimda kendimi verification ederken dedi ki bir saniye lutfen ses kaydinizin sisteme gecip bilgilerinizin acilmasini bekliyorum 😃 ellerinde beni sesimden turkce adimin okunusundan taniyip sisteme erisim veren bir yapay zeka var 😃 hala mektupla faxla kanit alip bulamadik yapamadik diyorlar :DDDDDD zenginlik icinde fakirlik resmen 😃 diyecegim o ki senin kim oldugunu niye aradigini cok iyi biliyorlar :Duscis hesabina git oradan mesaj atarak sor bari 20 gune anca cevap gelir ama telefon acilmiyorsa onu dene madem

    Yaptım onu da , 1 ay oldu ses yok hala 🥶

    Evet case no yazınca, ya case no yanlış uyuşmuyor diyor ya da 505 error mu ne onu veriyor 😂
    Burdan bakabilirsin.


  • @Tugba offf ayni uyariyi verdi does not match our records :d gidip FO nun onunde hey officer look at my case diye bagiricam herhalde en son insana secenek birakmiyorlar kal geber yok dayanamiyorum dersen de defol diyorlar :d hala o sozler kulagimda yankilanir sen gocmensin bekleyeceksin :))))


  • Değerli forum üyeleri. Az önce iyi haberi aldık. Geçen hafta kızım expedite request yapmıştı. Agent ile görüşmüştü. Hiçbir belge istemediler ve bugün onay mesajını gördük. Tekrar başta @crazycells olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler:)


  • @kadir35, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    Değerli forum üyeleri. Az önce iyi haberi aldık. Geçen hafta kızım expedite request yapmıştı. Agent ile görüşmüştü. Hiçbir belge istemediler ve bugün onay mesajını gördük. Tekrar başta @crazycells olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler:)

    Hayirli olsun. Sanırım sizin case IR5 idi.


  • @Tugba hanım, bizim başvuru kızım abd vatandaşı ile evlenmişti.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum