FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@Esra-Çayırcı Şu anda 1. seneye odaklandım. 1 sene içinde idari işlemim sonuçlanmazsa sonucun gelmesi daha çok sürer...
-
@SUV2019 ocak 2022 ve sonrası turist vizelerinde idari işleme takilip sonucu gelen pek rastlamadım
-
Değerli dostlar merhabalar, 1 Haziran Ankara'da konsolosluk evlilik k1 vizesi görüşmem vardı arkadaşlar, herşey süper geçti, evraklarım eksiksiz sorunsuz sundum. 5 numarayi bekledim kumral hanımefendi konuşurken ile onay alacağımı düşünürken beyaz kağıt verdi ve idari işlemlere kaldım. Randevum sabah 8deydi 11de email aldım anında hızlıca gönderdim dosyanız alınmıştır emaili aldım hızlıca. Isim benzerliği olduğunu düşünüyorum çünkü doktor randevusunda benim ismime benzer birisinin sistemde benim ismim yazıldığında çıktığını söylediler. Sizce ne zaman sonuç alabilirim evlilik k1 vizesi hızlı sonuçlanır mi sizce?
-
@rashcarter pasaportunuzu aldılarsa birkaç haftada sonuçlanır, almadılarsa size geri verdilerse benim gibi 8 ay bile bekleyebilirsiniz.
-
@Esra-Çayırcı merhabalar şimdi girinci gördüm mesajınızı. Bizimkisi DV vizesiydi ve 2 ay sürdü.
-
Ya birinin 10 gün içinde sonuçlanmış. Nisan ayında başvuru yapmış sarı kağıt vermişler ve geçen gün süreci tamamlanmış pasaportunu almış.
-
@Esra-Çayırcı konsoloslugun kendi yürüttüğü bir idari işlem olabilir, bu durumda kısa sürüyor.
-
Selamlar, Geçen hafta güncelleme alan oldu mu?
-
@Esra-Çayırcı Nerede gördünüz bunu? Link paylaşır mısınız lütfen?
-
-
@Esra-Çayırcı, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
10 gün kısa süreli idari telegram grubunda da 10 günde sonuçlanan var.
-
@Esra-Çayırcı Teşekkürler.
-
@Ozan-Demir Telegram grubu için link var mı sizde?
-
@kmlcbi61 telegram grubu varsa bende katılmak isterim
-
lutfen binada telegram kanali atin adresini )
-
@Esra-Çayırcı Telegram link alabilir miyiz acaba?
-
@Esra-Çayırcı @gucarslan bey ile iletişime geçin lütfen uğur bey durumunuzu inceleyip alacaktır guruba AP olanları
-
@Ozan-Demir Merhabalar. Bugün benim CASE LAST UPDATED: 14 June olarak değişti fakat hala Refused olarak görünüyor. Mülakat 1 Hazirandaydı. Pasaport hala konsoloslukta.
-
@kmlcbi61, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@Ozan-Demir Merhabalar. Bugün benim CASE LAST UPDATED: 14 June olarak değişti fakat hala Refused olarak görünüyor. Mülakat 1 Hazirandaydı. Pasaport hala konsoloslukta.
Senin adına sevindim

-
@Ozan-Demir Sağolun. Güncelleme alan oldu mu diye sorduğunuz için paylaşmak istedim. Hala refused göründüğünden ben sevinemedim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum