Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• arkadaşlar Wildwood (new jersey ) ilçesine en yakın havaalanı hangisi

• ⭐⭐

@yenihayaletadam newark havalimani

• @celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@yenihayaletadam newark havalimani

Teşekkür ederim

• ⭐⭐

@yenihayaletadam bisi degil :) gunaydin istanbuldan selamlar

• arkadaşlar selamlar, case number 30015 sıra gelir mi ne dersiniz ds260 ı bugün yolladım

• @Melih-Halıcı Forum yöneticilerinden cevap alabilmek için öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen :

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

2023 yılı son 2 yıla göre daha avantajlı olacağı kesin ama bekleyip göreceğiz.

• @Melih-Halıcı bunu zaman gösterecek umarım herkes vizesini alır ümidinizi kaybetmeyin yeter ki.

• Merhabalar,

Formu 'imzala ve gönder' seçeneğini tıklayamıyorum. Kaydet seçeneği tıklanıyor ama 'imzala ve gönder' seçeneği tıklanmıyor. Daha önce bu tür sorunla karşılan oldu mu kaçırmış olabilirim kusura bakmayın?

• arkadaşlar bir sorum olacaktı. Bu bankadaki hesapla alakalı. Şimdi benim bir arabam var ve bu arabayı satarak hesap dökümü göstereceğim, ama şu an satmak istemiyorum Türkiye şartlarından dolayıı. Mülakat tarihi aldığım zaman satmayı düşünüyorum. Sorum şu bu da yaklaşık 3 aylık bir banka dökümü göstermiş olmam demek. Bu durumda bir problem yaşar mıyım acaba

• @AKIN-DİLEK şuan aracınızı satmayın çünkü herşey daha kesin değil ayrıca mülakat tarihi aldığınız zaman satabilir veya aracınızın değerini gösteren belge ile mülakata katılabilirsiniz.

• @kalendercelebi Aynı sorunu geçen gün bende yaşadım, review bölümündeki sayfaları tek tek geçin direk sign bölümüne geçmeyin üst kategoriden

• Merhaba, merak ettigim bir konu var. Biz vizeyi aldiktan (daha dogrusu saglik muayenesinden) sonra ABD'ye giris icin 6 aylik bir suremiz olacak ya hani, diyelim ki biz ABD'ye gelmeden ulkede ozel bir durum yasandi (malum burasi Turkiye) ve ulke genelinde OHAL ilan edilip yurtdisina cikislar yasaklandi. Eger bizim 6 aylik suremiz bu yasak doneminde sona ererse hakkimizi tamamen kaybetmis mi oluruz, yoksa bu olaganustu durumdan dolayi bize ozel bir hak taniyip, vizemizi OHAL bitisinden sonrasina uzatirlar mi? Gecmiste yasanmis ornegi var mi bunun acaba?

• @leviathan ohal çıkmaz ama Yunanistan ile adalar yüzünden savaş çıkar. Amerika da Yunanistan ı destekler. Senaryo nasıl. Belki de gerçek olur. Onun için vizeyi alınca derhal gitmek gerekir ...

• Arkadaşlar merhabalar. Bu sene bana green card cıktı. kendıme aıt kısmı doldurup submıt ettım. ancak esımın formundakı submıt bolumunde kımın pasaport numarası yazılmalı anlayamadım. en sondakı submıt kısımda kazananın yanı benım pasaport numaram mı yazılmalı yoksa formun sahıbı olan esımın pasaport numarası mı ? yardımcı olabılırsenız cok memnun olurum.

• merhabalar, 2023 kazananlar icin telegram grubu var mı acaba

• @Sam-M Hayırlı olsun, "DV2023 Aşamaları" başlığından ilgili adımları takip ederek excel listesine ve telegram grubuna dahil olabilirsiniz.İlk sayfasında 3. yorumda bahsettiğim başlığın gerekli detayları bulabilirsiniz

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim :)

• @kalendercelebi CN numaranızı yazarken sıfırlar (2023EUXXXX)olmadan yazıp öyle submit edin.

• merhaba, esim ve ben ayri ayri kazandik bu sene:) benim case numarasi 17 Bin, esimin 24 Bin, sizce basvuruyu ikisi uzerinden de mi yapmaliyiz yoksa sadece ben basvursam yeterlimidir?

• merhaba, esim ve ben ayri ayri kazandik bu sene:) benim case numarasi 17 Bin, esimin 24 Bin, sizce basvuruyu ikisi uzerinden de mi yapmaliyiz yoksa sadece ben basvursam yeterlimidir?

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k