[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Nunu-Jafarova lütfen formunuza fazla hatalı giriş yapmayın.
DS260 formunuzun kitlenmesine sebep olursanız sonrası çok sıkıntılı olur. eğer hala sorun yaşıyorsanız bana özelden ulaşın lütfen, destek olacağım size. -
Merhaba, ben yeni evlendim eşim hala kimliğini pasaportunu değiştirmedi, kızlık soyadını kullanacağım diye ısrar ediyor , forumda sadece benim soyadım olarak kayıtlı, bu durumda naapmamız lazım ?
-
@tohma31 bence ilk olarak eşinize bu konuda izin vermelisiniz :)
peki formda eşinizi ve evliliğinizi belirttiniz mi? -
@gucarslan İzin vermemek mümkün mü :)
Evet eşimi belirttim onun içinde bir forum sayfası açtım ama henüz doldurmadık, lakin dediğim ben eşimi belirtirken sadece benim soyadım gözükmekte iki soy ad eklemedim malesef -
@tohma31 siz öncelikle eşiniz için formunu doldurun ve submit edin.
mülakat aldığınızda da [email protected] adresine mail atıp formunuzu açtırma talebinde bulunun ve kendi formunuzdaki bilgileri (evli / bekar + soyadı) düzenleyip eşinizle bilikte mülakata takılın.forum ailesi olarak mutluluklar dileriz :)
-
@crazycells peki asıl talihli benim ya tüm varlık benim hesabımda mi olmalı.yoksa sonuçta evli olduğumuz için bir kısmı eşimin bir kısmı benim hesabımda .ikimizinkinin bilgisini göstersek uygun mu
-
@gucarslan yenilenen pasaportu geldiği gibi dolduracağız. sonrası allah kerim önümüzde 1 sene var daha
güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz :) -
@cerkezkizi09 sizin ve eşinizin bütün aile birikimlerini göstermelisiniz, sizden beklenen bu.
eğer bu şekilde gösterecekseniz elbette uygun. -
Merhaba DS 260 da Mother's surname at birth kısmında annemin kızlık soyadı yerine yanlışlıkla şimdiki soyadını yazıp submit ettim. Nasıl düzeltebilirim, öneri var mı? Saygılar.
-
Merhaba arkadaşlar . formu doldurup gönderdikten sonra yapmamız gereken başka bir işlem var mı ? Ya da takibi için falan bir şey yapılması gerekiyor mu ? Şimdiden teşekkür ederimmm.
-
@crazycells Yani, Greencard göçmen vizesi ile Amerika'ya giriş yaparken tüm uygulamaları ve mesajlaşmaları kontrol mü ediyorlar ? Yoksa sadece göçmen olmayan vizeleri mi kapsıyor bu durum ? Çok değişik bir uygulamaymış :)
-
@melikeugur kimi ne şekilde, ne zaman, ne kadar detaylı kontrol edeceklerini bilemeyiz.
genelde turist vizelerde bu uygulamalar olur ama göçmen vizelerde de gördük.
bu kontrol size yapılacak demek değil ama tavsiyemiz önlemlerinizi alıp gitmenizdir. -
Merhaba DS 260 da Mother's surname at birth kısmında annemin kızlık soyadı yerine yanlışlıkla şimdiki soyadını yazıp submit ettim. Nasıl düzeltebilirim, öneri var mı? Saygılar.
-
@dr-tahirmutlu ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu bilgiyi mülakat aldığınızda konsoloslukta düzeltebilirsiniz, şuan için formu açtırmanıza gerek yok. bu büyük bir hata değil. -
Arkadaşlar başvuru sırasında kullandığım pasaportun süresi ds260 formu zamanı geçtiği için yeni pasaportla doldurmak istedim.Açıklanan hafta başvuru yaptım ama pasaportum hala basılmadı.Mayıs içinde yollama şansımı kaybettim.Pandemi dönemi gibi ds260 formu doldurma sırasına göre mülakat tarihi verilirse haziran geç mi olur?Pandemi öncesi formu ne zaman doldurduğumuza bakılmaksızın case number'a göre mi sıra veriliyordu?Eğer öyle yapılırsa sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Sıralamam 13 binlerde.Bir pasaportu 1 aydır basamadılar.Bu yüzden sorun yaşayacağım diye çok korkuyorum.Bilgisi olan kişiler yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
-
@ulaseu2023 bu sebe mülakat dağıtımlarının nasıl olacağını bilmiyoruz açıkçası.
olması gerekn elbette cn'ye göre gitmesi ama DV2022'de bu böyle olmadı.
size tavsiyem 199'u arayarak acil pasaport talebinde bulunun ve hemen DS260'ı doldurun.
bazen e-devlet üzerinde de yeni pass bilgileri görünebiliyor.
sorun yaşamamak için bir an önce bahsettiğim şekilde hareket edin. -
@ulaseu2023 pasaport kısmı hariç diğer bilgileri doldurup kayıtlı halde beklemeniz pasaportunuz ulaşınca bilgilerini girip submit etmeniz daha hızlı ilerlemenizi sağlar bu durumda. Excel listesinde halen ds260 formlarını göndermeyen veya durumunu güncellemeyen kişi sayısı fazla. Submit tarihi önemli olacak mı bilinmiyor halen geç kalmış sayılmazsınız.
-
merhaba ben çok ufak bişey için ds260 açtırmıştım 23 mayıs tekrardan hemen yolladım case number 4xxx lerde düşük ama bi sıkıntı çıkarırmı formuaçtırmam biraz geç yolladım çünkü onun soru işareti var şuan kafamda
-
Merhaba, Samerbey hakkında konuşulan konudan dolayı kafamda bazı soru işaretleri oluştu. DV2023 talihlisiyim ve başvuru yaparkende ds260 doldururken de bekardım. Önümüzdeki ay gerçek ilişki yaşadığım 3 senelik erkek arkadaşım ile evleneceğim. (ispatlanabilir bir ilişki olduğu detayını vermek istedim)
- Resmi nikahlandıktan sonra kendi pasaportumu güncellemem gerekiyor mu? (soyismim değiştiği için)
- Eşime form açılmasını talep ederken ne göndermem gerekiyor?
- Önce bekar olup daha sonra evrak talebi olmadan evlenirsem bir risk yaratmış olur muyum?
Hata yapmak istemiyoruz. Önerdiğiniz post, başlık veya video varsa ya da yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun oluruz.
-
@crazycells Evet, fotokopisi ve fotoğrafı var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum