[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan teşekkür ederim. Hayırlısı artık.
-
@Programmer umarım hayırlısı
-
@Cumali-Y bizdemi mail gönderelim nasıl emin olabiliriz :)
-
Merhabalar. Ankara konsolosluk websitesi üzerinden soru formu aracılığıyla atılan talep ve sorulara dönüş yapmaları ne kadar zaman alıyor? Soru formunu yollayalı 1 buçuk ay oldu, ses yok. :)
-
@Ali-35 merhaba, maalesef cevap vermiyor Ankara. Telefon ile arandığında sitelerindeki soru formuna yönlendiriyor. Formu dolduruyorsun cevap gelmiyor. Bir fax’ı denemedim acaba oradan cevap verirler mi? 🤔
-
@Güler-Özçelik Evet telefon üzerinden DV ile ilgili soru veya talep almıyorlar. Ne zaman kullandınız websitesindeki soru formunu?
-
@coldplay3 Evet sizde gönderip durumunuzu sorabilirsiniz emin olmak için
-
@kadasi en az 2 defa size sürecinizi imzaniza taşıyın dendi. Sağ üst köşede isminin baş harfine tıkla, sonra ayarlar, profil ve en allta imza kısmına cn numaranı 23xxx şeklinde yaz. Aksi halde sorularınıza cevap alamiyabilirsiniz.
-
DS260 onayları en kaç nolu caselere ulastı acaba, bılgısı olan var mı?
-
Nihayet bekleyiş benim için sona erdi. 18 Temmuz'a mülakat aldım. Darısı bekleyenlerin başına!
-
Merhaba Temmuz ayı mulakatlar mı acıklandı, DS260 onaylarında son durum kaça ulaştı acaba bılgısı olan var mı
-
@sadıkkurtoglu Ankara mı?
-
@sadıkkurtoglu tebrikler
-
Tebrikler
-
@sadıkkurtoglu tebrikler kaç mülakat dagittilar, listede 20xxx li bir rakam göremedim ama. Sanırım liste açıklanmadı, siz mail aldiniz
-
@sadıkkurtoglu mülakat yeriz Ankara mı ?
-
@sadıkkurtoglu Hayırlı olsun tebrikler.
CN 3. basamağı nedir acaba? Sırayı takip etmek adına soruyorum. -
@sanaldeniz 61 tane olabilir. 11 tane EU 2NL vardı, 72 tane oldu.
Ankara ise bunlar, oradan tahmin yürüttüm.
-
@gamefry evet öyle gibi
-
@Onder 202XX
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum