[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@lerador Alınacak tüm nüfus aile örneklerinin vukuatlı olmasını istiyorlar. Evlilik ve boşanmalar ile çocuklar ancak orada görünebiliyor. Alabildiklerinizin hepsini alın, bence yeterli olacaktır.
-
@lerador eşiniz için açık ve kapalı olanın ikiside alın. Nüfus müdürlüğüne gitsenizde aynısını veriyor. Toplu hepsinin olduğu bir belge vermiyor. Kütük değiştiği için tek bir liste olmuyormuş.Ben hem e-devletten hem de Nüfus müdürlüğünden alıp koydum dosyaya. İkiside aynı. Birinde kırmızı mühür var diğerinde barkod. Ama sadece e-devletten alınanda kabul ediliyor. Ben bunu konsolosluğa sordum.
-
-
@lerador Ben sadece benim kütüktekini koydum, burada amaç sizinle evli olduğunun ve tarihinin ispatı. Sizin kütükle eş ve sizinle evlendiği (varsa çocukların doğduğu) görülüyorsa tamamdır. Küçük çocuklar için kendinizinkinden birer kopya daha eklemeyi unutmayın.
-
@turan93 Son hafta içerisinde alabilirsiniz. Sonuçta bir beyan bu. Dikkat çekici nokta paranın ne kadar süredir sizin hesabınızda olduğu olabilir, bir de miktarı. Yoksa 1 saat önce de alsanız cep telefonunu emanete bırakırken EFT yapmak 2dk sürmez :)
-
@caglaror DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@lerador Ben sadece benim kütüktekini koydum, burada amaç sizinle evli olduğunun ve tarihinin ispatı. Sizin kütükle eş ve sizinle evlendiği (varsa çocukların doğduğu) görülüyorsa tamamdır. Küçük çocuklar için kendinizinkinden birer kopya daha eklemeyi unutmayın.
Zaten onun açık olan, benimle evlendikten sonra olan sorgulamasında çocuklar falan çıkıyor, ama bu belgede onun anne babasının detaylı bilgileri ve onların evlenme tarihleri falan yazmıyor. Eksik belge falan riskine de girmeye gerek yok malum zaman daraldı, herhalde @arnblt 'ın önerisini uygulayacağım. Çok teşekkürler.
-
@lerador Çıktı alması kısa sürer, yanınıza alın isterse verebilirsiniz.
-
@lerador evlendikten sonra sana ve eşine bakıyorlar bence sadece aile olarak alsak yeterli diye düşünüyorum. Sonuçta evliyiz ve anne babaya gerek yok
-
@caglaror parayı anca topladım yarın yatırcam bu ayın 10 da mülakatım var.yarın hesap özetini alsam inşallah sorun olmaz!
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crknms vukuatli olani gotureceksiniz. Belgede anne-baba bilgilerinin olmasi ya da olmamasi problem degil.
Evet buradan rahatlayabilirsin @lerador
-
mülakata son 4 gün heyecan dorukta :)))) umarim dilimiz tutulmaz içerde :)) bugun giren arkadasımız var mı acaba deneyimlerini duysak
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
mülakata son 4 gün heyecan dorukta :)))) umarim dilimiz tutulmaz içerde :)) bugun giren arkadasımız var mı acaba deneyimlerini duysak
Bu forumda mülakatı en çok merak konusu olan kişisiniz
-
@aytac59 hahah hayırdır inş neden öyle dediniz ki :)
-
@yekta gerçekten forumda çok aktifsiniz ve sevilen bir kişiliğiniz var, forumdaki tüm üyelerden olumlu ve güzel mülakat deneyimleri bekliyoruz ama sizin durum, çok aktif olduğunuzdan dolayı biraz daha merak konusu....
olumlu ve güzel haberlerinizi almak dileğiyle, bol şanslar dilerim -
@aytac59 teşekkürler güzel düşünceler icin umarim bu arkadaşlık Amerika da devam eder :)
-
@yekta seni görünce belki onların dili tutulur. Sınav değil bu görüşme. Interview ı mülakat diye çevirenler utansın. :)
-
Aynen hep bu mülakat sözcüğünün iticiliginden oluyor bu heyecan :)
-
@yekta aynı gün mülakata gireceğiz yekta 7 eylül sabah 09:00
-
@06mert ben 7 de kapıda olacam siz ? Benim kide 8 de normalde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum