[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@eipeksen asıl talihlinin pasaportu olması yeterlidir mülakat zamanı çocuğunuzun pasaportunu götürebilirsiniz.
-
@egekrtl sorun yaratmaz mülakat zamanı durumu açıklayabilirsiniz bunun için ret olmaz.
-
@EmreGdk sürecinizi imzaniza tasiyiniz
-
@cemalkt cevap için teşekkür ederim,peki formu doldururken mezuniyet tarihine form gönderim tarihinden 1 gün öncesini falan yazsak olur mu acaba yada ne yazmalıyız
-
@crazycells @gucarslan Bizim aklımıza bir şey geldi. Biz greencard için çekilişe katıldığımızda yeşil pasaportumuzu kullanmıştık. Daha doğrusu nişanlımın yeşil pasaportu. Babası memur olduğu için kendisi de faydalanıyordu. Mülakatta yeşil pasaportla katıldık diye sorun çıkarmazlar değil mi ? Çünkü evlenip bordo pasaport çıkarttıracağız.
-
Merhabalar, DS-260 formundaki; ''Katıldığınız eğitim kurumlarının sayısı'' sorusuna (lisede 3 lise değiştirdim sonra da 1 tane üni. bitirdim. Yani 3 lise, 1 üni) sadece 2 mi demem gerek! yoksa 4 mü demeliyim.?
-
@tohma31 Evet, doğu. 2022'de hala 750 kişi bekliyoruz. Sadece 432 kişi alabildi şimdiye kadar. Belki de bir çoğumuz alamayacak. Mayıs ayı dolmadan bir an önce DS260'ı gönderin. Mayıs ayı dolmadan bir an önce DS260'ı gönderin. Mayıs ayı dolmadan bir an önce DS260'ı gönderin. Mayıs ayı dolmadan bir an önce DS260'ı gönderin. Gerisi kısmet. Büyük ihtimal size sıra gelir ama garanti yok. Mayıs ayı içerisinde göndermezseniz işiniz daha da zorlaşabilir. Formu doldurup gönderin, 1 sene unutun. Size sıra gelirse, seneye bu zamanlar gelir. Belki de gelmez. İş-güç, ev-araba vs. planlarınızı seneye bu zamanlar yapın. Biraz daha netleşmiş olur.
-

DOSTLAR BEN BUNU ANKARA ILE DEGISTIREMIYORUM LUTFEN YARDIM EDIN KARALAR BAGLADIM BIR SORUN OLMAZ DEGILMI
-
@tohma31 mülakattan kota nedeniyle red yemezsiniz. Kota nedeniyle mülakata hiç gidememeniz söz konusu. Zaten kazandığınız mektupta da kotadan daha fazla kişinin kazandığı,
bu mektubun vizeyi garanti edemeyeceği vs. yazıyor. -
@gucarslan devam ediyor olduğum Anadolu University AÖF sadece Anadolu University yazmışım. Açık öğretim fakültesini eklememişim.
Bir sorun teşkil eder mi.
Düzeltmeye gerek var mı. Mülaakatta çagırdıklarında anlatsam olur mu. -
@gucarslan teşekkürler
-
Arkaslar ben lisans mezunuyum. Aldığım lisans diplomasını yazsam yeterli olur mu? Yoksa lise ve ilköğretim diplomalarınıda belirtmek gerekiyor mu?
-
arkadaslar 2 sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim kizim liseye halen devam etmekte okul bilgilerin de tarihleri nasil doldurmam gerek? 2. si de kaldigim adreslerin tamamini tam olarak hatirlamiyorum ne yapmam lazim
-
@cumhur-kutlu en son mezun olduğunuz yeri yazmanız yeterlidir.
-
@nazli2856 sizden doğru bilgiler vermeniz beklenir fakat adresleri tam hatırlamıyorsanız en fazla kaldığınız yerleri yazmanız yeterlidir adres kontrolü yapılmamaktadır.
-
@Serap-0 şuan bu durumu kimse bilemez.
-
visa bulletin ne zaman nasıl takip edeceğim link atar mısınız
-
@nazli2856 bunun için @gucarslan etiketleyip sorabilirsiniz ayrıca lütfen imza sürecinizi tamamlayın.
-
telegram grubuna alabilir misiniz
-
@caht-sdal ilk sayfada yönlendirme bulunmaktadır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum