Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
432 142 38.5k 108

Benzer Başlıklar

• LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci

92
    3 Oy
    92 İleti
    9k Bakış
    M
    Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü. Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi. Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı? Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
  • Sağlık randevusu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    TarkovskyT
    Arkadaşlar askerlikten sağlık sorunu nedeni ile muaf olan biri green card mülakatında sorun yaşar mı?
  • Engelli Bireyler için Göçmen Vize Süreçleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    54
    0 Oy
    54 İleti
    8k Bakış
    S
    @crazycells merhaba kolay gelsin, ben işitme engelliyim green card kazandım ama engelli durumu konsolosluk vize mülakat nasıl sıkıntı varmı
  • Ds260 hakkında

2
    0 Oy
    2 İleti
    669 Bakış
    eheheheE
    buradan devam edin. https://youtu.be/KH88Z3vC16o?t=132 DS260 formundaki sorularin turkce aciklamasi : https://goo.gl/YKHmct
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k